Jump to content

Jint

Medlemmer
 • Content Count

  10279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jint last won the day on December 20 2017

Jint had the most liked content!

Community Reputation

1779 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. åpne den lille boksen, også kobler du kablene fra lampa til den.
 2. Jo det vil jeg si, det vil ikke være lett og kan være ganske skummelt/vondt, men det fungerer så lenge du er menneske.
 3. gjøre det som gjør deg nervøs mer og oftere, så går det over tilslutt.
 4. ikke posten som gjør det, det har de ikke mydighet til. kina post er heller ikke prioritert og blir tatt når de kan, så det kan ta lengere tid pga mye annen post.
 5. Er i samme situasjon, ikke fått noe enda, har aldri fått det så sent før.
 6. Kanskje feil ordburk, men spøre paypal om de kan ta seg av det, slik at ikke alle butikker må ha en slik løsning, slik at alt vil bli behandlet av en aktør, altså paypal.
 7. Nei, det kan t.o.m bli billigere, hvis posten er smarte å pålegger paypal til å ta seg av fortollingsgebyr, så bortfaller 158kr. noe gebyr vil det bli med ganske mye lavere. så da betaler du alt der og da med paypal, fortolling og import.
 8. Fordi de fleste jenter på tinder har problemet med "gresset er altid grønnere på andre siden"... tro meg de er der i maaaange år, helt til de blir for gamle å ingen er interessert i de.
 9. leste litt kjapt, men sjekk ut hva "imposter syndrome" er
 10. jupp, dette ble ikke så ille som man hadde trodd, skal du kjøpe noe drit fra kina f.eks som kostet 10kr før, blir nå 15kr, altså ikke noe å tenke på. andre ting vl være enda bedre å kjøpe fra utlandet. Ser ikke så mørkt ut for posten likevel, vil det se ut som.
 11. en gang utro alltid utro, mulig hu har vært ute å lufta høna igjen...
 12. Jint

  Er jeg dum?

  nope, du er ikke interessert og ser ikke poenget med det (noe som er sant) det du opplever er det fundamentale feilen i det Norske skolesystem.
 13. ok, da har de nok mitt fra før, kan ikke huske at jeg har gitt de det. men er det et problem?
 14. Posten er jo villige til å senke denne prisen
×
×
 • Create New...