Jump to content

Jint

Medlemmer
 • Content Count

  10288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jint last won the day on December 20 2017

Jint had the most liked content!

Community Reputation

1779 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

20518 profile views
 1. Jøss, ett svar. får vente å se hva som kommer til den nye boksen. Finnes det ikke headet med fler elementer som faktisk er surround?
 2. Overkomplisere? den heter Xbox. den de har vist fram heter Series X, altså ett undernavn, ganske simpelt. Sony har hatt overtaket med spill ja, men dette kan endres denne genrasjonen da MS har brukt usakelig mye penger på nye egene spill. og jo, flopps og hertz har noe å si, like mye som forgje gen. da sony var kongen.
 3. Hei Har ikke peiling på slike headset, så søker hjelp. Snart er det en ny genrasjon og tenkte jeg skulle klaske til med ett surround headset til Xbox Series X finnes det slikt i trådløst, og hvordan fungerer dette med xboxen. blir det sikkelig surround i slike headset? lydkvalitet og komfor er høyest på listen. Takker
 4. Stålmannen Nr9 1981 Nr12 1967 Nr14 1967
 5. takker for svar. men kontakten er slik, men den ene siden er rett, ikke avrundet 😕
 6. Hjelp! skulle klaske opp en phillips lcd tv, noen år gammel. Mangler strømkabelen, det er en kontakt som er flat med to rundinger, der den ene siden er rett. ser slik ut: https://www.amazon.com/HQRP-42PFL3704D-42PFL5403D-42PFL5603D-42PFL7403D/dp/B00W3H6KUC Noen som vet hvor man kan få tak i en slik kabel? Takker for hjelp
 7. åpne den lille boksen, også kobler du kablene fra lampa til den.
 8. Jo det vil jeg si, det vil ikke være lett og kan være ganske skummelt/vondt, men det fungerer så lenge du er menneske.
 9. gjøre det som gjør deg nervøs mer og oftere, så går det over tilslutt.
 10. ikke posten som gjør det, det har de ikke mydighet til. kina post er heller ikke prioritert og blir tatt når de kan, så det kan ta lengere tid pga mye annen post.
 11. Er i samme situasjon, ikke fått noe enda, har aldri fått det så sent før.
×
×
 • Create New...