Gå til innhold

stigen1

Medlemmer
  • Innlegg

    793
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stigen1

  1. Som emne sier: en god anbefaling (egne erfaringer) på alternativer til iTunes. Har brukt det tidligere og syns det bruker for mye ressurser, og liker ikke grensesnittet personlig. Hater også Quicktime og Apples lukkede plattform. Dette er min personlige mening og vil ikke diskutere det.

     

    Jeg har kjøpt meg en ny iPhone (3G).

     

    Ser at det finnes mye gratis programvare, men ser også at det er problemer med disse programmene (som MediaMonkey) med tanke på nyeste release av firmware/OS til iPhone (ver.3,1?). Ser også at noen gratisprogrammer krever at iTunes er installert for å kunne synkronisere, da er jo hele meningen borte.

     

    Noen som har gode alternativer som fungerer, evt. løsninger på dette? Takker for alle svar!

  2. Ser anmelder bemerker tekniske problemer. Vet ikke hvilken maskin/software/drivere dette er blitt kjørt på, men jeg har spillt i 50-60 timer+ og ikke en gang hatt noen problemer. Det er imponerende for et helt nytt spill uten oppdateringer og patcher.

     

    Ellers en bra anmeldelse, som beskriver spillet godt. En av de beste RPG jeg noen gang har vært heldig å spille! Anbefales for alle som liker RPG (hardcore Gothic-fans: dette er ikke Gothic 4 offisielt, så ikke klag over at det ikke er likt/oppfølger etter deres forventninger).

     

    Jeg opplevde et par krasj, ja. Siden jeg ikke har opplevd noe lignende før, ikke en gang med mer krevende spill, så regnet jeg med det var spillet. Kan være maskinvaren min som ikke er kompis med spillmotoren.

     

    Uansett så har ikke dette hatt noen innvirkning på min helhetlige opplevelse av spillet, og det har derfor ikke fått innvirkning på karakteren :)

     

     

     

    Ja det er altfor mange variabler som kan spille inn på ustabilitet dessverre :)

    Ser fra flere forum at man klager på at det er tungdrevet/maskinkrevende. Opplevde du dette? Jeg kjører med mer eller mindre fulle innstillinger og med oppløsning 1900x1080 uten noen problemer eller lagg. Dette er "bare" med en bærbar med Nv9800GS og CoreDuo P8700(2,26).

  3. Ser anmelder bemerker tekniske problemer. Vet ikke hvilken maskin/software/drivere dette er blitt kjørt på, men jeg har spillt i 50-60 timer+ og ikke en gang hatt noen problemer. Det er imponerende for et helt nytt spill uten oppdateringer og patcher.

     

    Ellers en bra anmeldelse, som beskriver spillet godt. En av de beste RPG jeg noen gang har vært heldig å spille! Anbefales for alle som liker RPG (hardcore Gothic-fans: dette er ikke Gothic 4 offisielt, så ikke klag over at det ikke er likt/oppfølger etter deres forventninger).

  4. Er virkelig jeg den eneste som synes Vista er et glimrende OS? Det er fint at Win7 blir bedre, skulle bare mangle, men så lenge en har en grei pc er det null problemer med Vista heller.

     

    Jeg vil si at Vista var en stor flopp, MEN har kjøpt en nyere meget kraftig bærbar som kjører Vista Ultimate 64 bit. Her er jeg faktisk ganske fornøyd, fordi maskinvaren og SP2 fungerer godt. Men problemet tror jeg ligger i at Vista var en stor nedtur i forhold til XP, og for min del som fikk Vista fra tidlig av har opplevd mye trøbbel. I tillegg er det påfallende at med teknologiløftet som har vært på hardware de siste årene, at man ikke utnytter dette mer i OS som Vista. Hva er vitsen med progresjon hvis ikke man kan utnytte dets fulle potensiale? Men for all del Vista funker bra på kraftige maskiner med SP2.

     

    Men W7 er etterlengtet og godt OS som (jeg tror) kommer til å bli en stor suksess mtp fornøyde brukere og massivt salg. Som flere har nevnt tidligere er W7 den "verdige" arvtageren til XP som Vista skulle ha vært!

  5. Jeg må si meg undrende til alle som er fanbois av Blu-Ray, med tanke på soneinndeling og kopisperre. Selv om ting kan forandre seg i framtiden for HD DVD på dette området, er det fortsatt status pr. dags dato som gjelder. Alle filmselskapene som har sluttet seg til Blu-Ray gjør det pga kopisperre- IKKE kvalitet eller kapasitet som er tilbakelagt historie. Toshibas EP-10 er mer enn godt nok pr. dags dato for de aller fleste (se bort fra noen som er veldig opptatt av lyd), og ingen kan si noe på prisen. Problemet er at DVD er så godt etablert, og billig, at få vil tenke i HD baner ennå (ironisk da de fleste begynner å få HD-ready tv'er).

     

    Selv venter jeg ikke på kombi spiller som kommer sikkert til å koste på det beste 4-5k. Har heller kjøpt Toshiba Ep-10 og Sony BDP-S300-totalpris: 6000,- Kan ikke se noen forskjell på HD kilder, kun litt på standard DVD (i Sonys favør).

     

    Håper til syvende og sist at vi forbrukere nyter godt av denne talentløse "krigen", med tanke på pris, tilgjengelighet, utvalg og kvalitet.

  6. Vel nå var det vel ikke E-1 som var aktuell å kommentere egentlig, da denne er faset ut og er erstattet med EP-10. Hvilken modeller de har i USA og er jo meget uinteressant for oss i Norge nå når prisene daler. Men for all del se på avshops tilbud på Sony S-300- det begynner å bli artig med tanke på pris. Hvorfor ikke begge deler?

     

    Det er ikke riktig heller. De spillerene, E1 her i Norge, A2 og A3 i USA, som har 1080i fra før har ingen mulighet uansett firmware til å gi 1080p ut. Man får ikke bedre hardware av litt ny firmware. De andre spillerene har hele tiden hatt mulighet for 1080p, men med de siste 2 firmwarene, så har de fått mulighet for 1080p i 24 Hz som er viktig. XE1 modellen har også fått bitstream av True HD og DTS MA. Noe kun den nevnte Samsungen her har i BD leiren. PS3 har ingen mulighet for DTS HD MA enda, og det ryktes at den heller ikke vil ha mulighet for bitstream uansett, fordi chipen ikke takler dette. Venter dog på at den skal kunne dekode DTS HD formatene selv, noe Sony virkelig burte få ut fingeren med.

  7. Det er nok ikke riktig, alle Toshiba modellene støtter og skalerer opp til 1080p etter ny firmware er gitt ut fra produsent. Det er bare å oppdatere, som har vært intensjonen hele tiden.

     

     

     

     

     

     

    Det er bra at det også kommer billigere Blu-ray spillere!

     

    Denne Samsung spilleren har en stor fordel sammenlignet med de billige modellene til Toshiba. Denne støtter 1080p (Full-HD). Toshiba spilleren støtter dessverre kun 1080i

  8. Har vært borte litt fra gaming verden en god stund, men har den siste tiden spillt Elder scrolls- Oblivion. Jeg er blitt helt hektet på RPG, noe jeg ikke har vært tidligere av uvisse årsaker. Etter å ha spillt dette er jeg på utkikk etter et nytt (flere også) RPG spill, helst med en stor offline del da online ikke er helt min greie ennå. Så lurte jeg på om noen hadde anbefalinger av gode RPG til PC, type Oblivion?

     

    På forhånd takk for respons:-)

  9. Kommer ikke til å kjøpe lcd tv før prisene på native oppløsning 1920x1080 faller. Skjønner ikke hvorfor nesten alle tv'er har 1366x768. Prosjektorer har jo hatt 1280x720 i lengre tid nå, så hvorfor ikke tv'ene har hatt det skjønner jeg ikke.

     

    Skal se engelsk fotball til helgen i HDTV

    Er det ikke FA-cup i helgen da?

    7947113[/snapback]

     

    Off-topic: Jo det er det til min store skrekk:-)

  10. Jeg er jo intressert og derfor valgte jeg projektor. HAr en en denon 2910 som er koblet via HDMI til min BENQ 7700. Så ingen plasma/lcd er i nærheten av min opplevelse ennå :)

     

    Har styrt unna flatskjermer foreløbig. Og jeg har ikke parabol, og nettet i huset er gammelt. En skikkelig CRT knuser dessverre LCD/Plasma bildemessig hjemme hos meg .)

    7947043[/snapback]

     

    Jeg og har projektor, og den brukes kun til film og evt. spilling. Jeg har en BenQ 8720 og er kjempefornøyd, men du kan vil ikke mene at det er bedre kvalitet enn en plasma-skjerm? Det er det ikke, du snakker kanskje om LCD teknologogien, du som er pc entusiast- plasma er bedre på film og det meste av tv signaler (gitt visse merker selvsagt). Og sånn er det bare, LCD kan bli bedre enn plasma i fremtiden, men har kanskje mer troen på lignende teknologier som kommer nå LED osv som er overlegen både LCD og plasma. Og CRT knuser ikke plasma, ikke på nærheten engang. CRT knuser plasma på en ting... CRT ser ut som en komfyr plassert midt i stuen, og den veier like mye som en komfyr. Det er pent det. Kom hjem til meg ØD så skal du få se at CRT er så avleggs som videospilleren- eller liker du den og?

     

    PS: lå merke til at du ikke ville kommentere HDTV, men du liker vel best de analoge signalene du har på din nette lille CRT? hehe, munter tone, ikke sur sant?:-)

     

    EDIT: projektor kan gi deg en bedre kino opplevelse, ikke noe annet. Og plasma har mer eller mindre overgått CRT tv'er, du tenker mer på de første modellene som kom. Jeg kjører dvd via en Denon 2920 via HDMI med oppkonvertering til 720p på plasma skjermen og det gir bedre bilde enn med CRT.Og i tillegg kan de spille HD via flere kilder. "Alle" entusiaster f.eks. på Avforum har enten/og eller flatskjermer og projektor. Husker du var i full diskusjon her på HW for noen år siden om hvor "ut" CRT skjermer var, og var verdens største fanboi av LCD skjermer til pc bruk? Hvorfor er det annerledes her? Har ikke hørt noen som angrer på kjøpet av flatskjerm. Det folk klager på derimot er mangle på HD materiale, som forøvrig ikke påvirker tv kjøp for min del.

  11. Prisen på flatskjermer stuper, samtidig som kvaliteten økes betraktelig. Vi skriver nå medio februar 2007 og ennå har ikke NRK gått over til 16:9 sendinger, slik de skulle 16.9.2006.

     

    Enda lenge til vi har et digitalt bakkenett er det også. Dessuten er ikke utvalget av HD-DVD og Blu-ray til å hoppe i taket over. Eneste man kan ha glede av er xbox 360, men husk at du ser langt etter HDMI da.

     

    Sikker på at det er mange med flatskjerm der ute som føler seg lurt.

    Er du en av de som ikke har hoppet på jippoen og smiler lurt når du er på besøk hos noen med elendig bilde til 40k? (det kostet jo det den gang for 3 år siden) :p

     

    Livet er herlig for oss som ikke lar oss lure :)

    7943014[/snapback]

     

    Hva er dette Øyvind? Jeg kjøpte plasma for 30k for nesten 3 år siden og har nytt hvert eneste øyeblikk, da det er minst like bra som CRT (mye bedre på DVD)! Det har vært verdt hver eneste krone, men da er jo jeg interressert i lyd og bilde, er ikke du det? Siden du ikke er en av de som er lurt? NRK1 og 2 samt TV2 sender i 16:9 på parabol, har du HDTV fra CD har du 4 kanaler med HD. Koser meg derimot med nytt plasma tv som er enda bedre på digital-tv enn noen tv'er tidligere, og med HDTV fra Canal Digital. Skal se engelsk fotball til helgen i HDTV, det blir knall. Samt HDMI fra HDTV, SD-DVD og HD-DVD, (og komponent fra X-box 360). Lurt jeg? Nei, jeg koser meg med flatskerm og har gjort det i 3 år nå, hva holder du på med egentlig?

  12. En som har skrevet omtale på hardware seier at den "knuser alt av LCD"

    7728918[/snapback]

    Nå skal man jo være rimelig blåst for å skrive noe så dumt som at denne bakprojekskjonsTV'en knuser alt av LCD. Som nevnt så ER det jo en LCD TV, bare med en 3 svært små skjermer(én for hver farge) som blir blåst opp ved hjelp av projekson. Dette fører til at man har en LCD TV men i tillegg får man alle ulempene projeksjonsteknikken fører med seg.

    7761115[/snapback]

     

    Nice flaming:-) Bakprojeksjons-tv er ikke et LCD TV og kan ikke sammenlignes, så der tar du og den som skrev omtalen feil. Projektor teknologi og LCD paneler er ikke bare "litt" forskjellig. Bare så det er sagt: en virkelig god LCD skjerm er ganske mye bedre enn en vanlig god (snakker ikke om 50.000,- og over i pris) bakprojektor tv- uansett teknologi.

  13. En ting som lyser i denne tråden er at folk er opptatt av tall. Tall som måler oppløsning, kontrast, antall millioner farger osv. Det som ikke er nevnt, er at høy oppløsning og god bildekvalitet ikke nødvendigvis samsvarer. Mange høyoppløste skjermer kan være forferdelig dårlig på HD og bra på SD: og omvendt! Diskusjonen om 1024x768 (plasma) ikke er HD-klar, er i mine øyne helt latterlig. Det er den i henhold til dagens standard! Eks. Pioneer og Panasonics nye paneler som er overlegen på HD enn veldig mange høyere oppløste skjermer. Så når det gjelder BÅDE HD og SD er ikke skjermens oppløsning dermed gitt god bildekvalitet, som til syvende og sist er det viktigste?

     

    Svar gjort enkelt da det er ufattelig mange variabler som spiller inn på bildekvalitet som panel, konverter, skalerer, tuner og teknikk generellt sett. Er også en ganske lang tråd om samme tema på avforum for kranglefanter:-)

  14. I følge hjemmesidene deres:

     

    "What is the lifespan of the DLP SAGEM AXIUM™ lamp? What difference does ECO mode make ?

     

    The lifespan of the DLP AXIUM lamp is between 6000 to 8000 hours.

     

    With average use (average use based on 28 hours per week) the SAGEM AXIUM™ the lamp lifespan is 5 to 6 years.

     

    The ‘ECO’ mode (slightly less bright) enables a gain of approximately 2000 hours.

     

    A new lamp enable the DLP AXIUM to have a picture quality as good as a new TV.

     

    The lifespan of the optical component is about 100 000 hours, 3 times more than a plasma TV."

×
×
  • Opprett ny...