Jump to content

Nidar2

Medlemmer
 • Content Count

  2797
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

986 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror det er ti enheter. Det står at man kan tegne familieabonnement for kr. 179,- Det beste er at man slipper reklamen på youtube. Er litt usikker på Google Music om dagen, mener jeg leste om noen endringer der men husker ikke hva. Du får trolig alle svarene om du googler.
 2. Personlig ville jeg bare brukt appen til Canal Digital i Sverige over mobilt bredbånd. Føler det er helt unødvendig å betale for et eget abonnement i Sverige. Mobilabonnementet kan jo bare utvides den perioden man er der.
 3. Ikea pleier å være greie på reklamasjoner. Kan jeg spørre hva som var feil med den første?
 4. App-funksjon kan ha vært en avgjørende grunn for kjøper for å kjøpe akkurat denne bilen, og akkurat dette merket. Man må forvente at slikt virker. Nissan har hatt tid nok til å utbedre feilen så her mener jeg heving av kjøp er veien å gå. Så vidt meg bekjent er det flere bilmerker som sliter. Man kan alltids høre med forbrukerrådet om det er flere klager på dette og om noen av dem er behandlet. Personlig ville jeg hatt svært liten tålmodighet i dette tilfellet.
 5. Nå etter nyttår støtter vel samtlige butikker (selv Kiwi og Rema) Google Pay, og har ikke brukt annet siden. Det å bruke kort har liksom blitt fryktelig gammeldags og tungvint.
 6. Slik har jeg det også når jeg snakker Telenor-Telia (alt blir litt utydelig men ikke forvrengt) uavhengig av telefon og VoLTE. Det har muligens vært noe forbedring det siste året. Men når jeg snakker ICE-Telenor synes jeg det er relativt tydelig, og det har vært en stor forbedring det siste året. Det når fortsatt ikke samme kvalitet som Telenor-Telenor. Har forøvrig ikke merket noen forskjell på hvem som ringer hvem, og kvaliteten er alltid helt stabil.
 7. Nope, men man kan vel logge i nettleseren på mobilen? Forøvrig bruker jeg kun google-pay og ser hva penga går til der. Komplett tilbyr heller ikke e-faktura så den kommer på e-post. Dette synes jeg er litt tungvint.
 8. Nidar2

  Ny diesel i 2020?

  IF skulle ha over kr. 10.000 for en 2017 Ioniq på batteri - det med max bonus og kun 5000 km kjørelengde.
 9. Tror jeg hadde gått for Talkmore. Der kan du kjøpe datapakker som er gyldige i 30 dager fra kjøpstidspunkt for det du evt. måtte spare på abonnement i forhold til OneCall. Du ringer også gratis til andre som har Talkmore. Forhåndsbetalt med datapakker kan også vurderes om man ikke ringer mye. En times samtale vil koste ca kr. 25,-. Onecall ville jeg vurdert om man har svært ujevnt forbruk av datatrafikk fra mnd til mnd Forøvrig er det jo veldig enkelt å bytte operatør om man ikke er fornøyd.
 10. Jeg bor utenfor, takk og pris. Men jobbet i Oslo tidligere - det var et helvete. Jeg er derfor ikke så godt kjent med ruter og kollektivtransport i Oslo for øyeblikket. Men dette kan da ikke være så vanskelig å tenke seg? Du kan jo forsøke?
 11. Da møter man på problemer med parkering og kostnader til dette. Man må ha BÅDE bil og månedskort. Togforsinkelsene er alene nok til at man får sparken. Rushtid er et problem enten bil eller kollektivt. Jobber man søndager, kvelder og helligdager er det feks. i områder rett utenfor Oslo ikke kollektiv å oppdrive. Store deler av befolkningen vil alltid ha behov for bil og man må legge tilrette for dette, og ikke motarbeide.
 12. Det er ikke alle som har busstoppet utenfor døren. Det er heller ikke alle som er like spreke som da de var 18. Det å ta kollektivtrafikk kan da bli omstendelig.
 13. Det er uansett ikke rettferdig at bilistene skal betale for all infrastruktur i samfunnet. Forurensing eller ikke, så er transport en nødvendighet. En buss forurenser relativt mye i forhold til personbiler, og bussen bør være relativt velfylt for å tjene sitt formål på området. Her i byen er de kun få personer på bussene bortsett fra i rushtrafikken.
 14. Ja, det kan være en forklaring. Jeg bruker ingen egen app, men den ene Huawei-telefonen min viser Cell-id i menyen. Det er litt rart at tilsvarende ikke skjer med Telenor.
 15. Nei, jeg merker det ikke i samtaler bortsett fra at det av og til brytes, men dette er svært sjeldent. Jeg har tilnærmet fri sikt til flere basestasjoner fra ICE og bor omstrent like langt unna alle. Omtrent det samme kan sies om Telenor, men der holder den seg på samme hele tiden. Det skifter ikke til Telia når jeg bruker VoLTE, det skjer kun dersom jeg bruker en gammel telefon som ikke støtter det. Jeg kan bare flytte meg en meter i sofaen så skifter cell-id, og går jeg gjennom boligen skifter det hele tiden. Man skulle nesten tro det var noe feil og at den burde holdt seg lenger på hver.
×
×
 • Create New...