Jump to content

Nidar2

Medlemmer
 • Content Count

  4184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1431 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. For å få 1000GB i stedet for 100GB er det nok relativt mange som klarer/orker å skru av/på flymodus en gang i blant. Videre betyr null knot at man ikke opplever feil i det hele tatt. Skulle man være misfornøyd er det relativt enkelt å bytte mobilabonnement.
 2. Takk folkens! Da ser det ut til at min neste mobil blir en Xiaomi
 3. Man kan sikkert leie ut i lang tid før det merkes og rapporteres til styret. Deretter bruker styret lang tid på å behandle dette før det evt. foreligger en skriftlig reaksjon. Så vil man jo naturligvis bruke litt tid på å omstille leieforholdet osv. Man blir nok ikke kastet ut som følge uvitenhet og "dumskap". Jeg vil tro du kan holde dette i gang i 60 dager, kanskje lenger om du informerer leietagere om å være diskre og forsiktige.
 4. Jeg tror nok mange har fått beskjed om å finne seg en ny arbeidsplass om man ikke er fornøyd. Det blir opp til hver og en å vurdere om jobben verdt å beholde eller ikke. Ikke minst kan man kanskje si farvel til å ha en god tone på jobben fremover. Lønnsforhøyelsen uteblir osv. Derfor nevnte jeg kompensasjonsordninger man kan leve med i tidligere innlegg som et godt alternativ.
 5. Lovverk eller ikke, man jobber ikke overtid på fredager, punktum.
 6. Idiotisk system. Salget uteblir jo ikke men blir ført på neste mnd - dette bør ikke være noe problem i det hele tatt. Du får finne deg en kompensasjonsordning, feks. ta noen ekstra sykedager i ny og ne. Avspasere litt ekstra o.l Om du ikke er alene om problemet (altså du har kolleger du jobber sammen med) er dette noe man kan ta opp på et felles møte om de føler det likedan.
 7. De som har solcellesystemer i sin bolig har disse for interessens del, ikke fordi det lønner seg. Alle er enige om at investeringskostnaden er for høy. Dette gjelder både de med batterier og de som kjører overskuddet ut på nett. De kan også lade batteriene fra strømnettet når prisen er tilsvarende null (om natten) men det er fortsatt ikke lønnsomt på sikt. Dersom man kan kjøre off-grid, og varme bolig og varmtvann på andre måter vil regnestykket muligens bli noe annerledes. Men hvem vil bevisst kjøre off-grid i 2021.
 8. Dette var et dårlig argument. Store investeringer strekkes normalt over langt mer enn ti år. En av grunnene til de høye hurtigladeprisene i Norge er finansieringsmodellen for å nevne noe. Mange andre land har et mye lengre perspektiv og kan dermed tilby langt lavere priser.
 9. Dette er helt på høyde med å skattlegge allerede beskattede midler flere ganger. Slik som arveskatt, formueskatt osv. Altså en helt vanlig praksis, særlig om de rød-grønne vinner valget. Det å konfiskere nettverket til Tesla er trolig en bagatell og eierskapet er en sagablott.
 10. Siden tilrettelegging for elbiler koster skjorta så vil nok dette gjenspeile avgiftene om noen år. Vi får håpe Tesla utvider og overtar deler av strømnettet og infrastrukturen slik at dagens glupske netteiere får noen å bryne nesa si på!
 11. Det ble kjøpt en Alcatel på Clas Ohlson og den virker perfekt til ICE+ men ingen mulighet til å låse slik du ønsker. Jeg husker ikke betegnelsen på de jeg kikket på den gang, kanskje de manglet 4G+ slik som den du hadde. Hva med en tilsvarende Huawei som du hadde, men med 4G+ støtte? Det må vel finnes?
 12. Talkmore kjører Telenor. Du får Telia om ICE ikke har dekning selv.
 13. Normalt fungerer det helt uten problemer og man kan drømme om å bruke opp kvota om man har fri data.
×
×
 • Create New...