Jump to content

Nidar2

Medlemmer
 • Content Count

  3266
 • Joined

Community Reputation

1072 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg foretrekker Power fordi de har åpent kjøp og dermed returrett. Det har ikke Elkjøp.
 2. Man må vel betale behandlingsgebyr i tillegg til moms?
 3. Det kommer nok an på saksbehandler, og det kan bli brukt mot deg senere i feks. en skilsmisse eller hva det måtte være. IKKE del ting med legen eller annet "kvalifisert" personell uansett hva det måtte være. Forsikringsselskap og andre kan se seg nødt til å snoke i disse papirene en gang i fremtiden. Hvilke følger dette får er det ingen som aner pr. i dag. ALT du sier vil bli notert, og svært ofte misforstås enkelte utalelser og slike rapportere vil inneholde graverende feil.
 4. Glemte å nevne at ekstrajobb kan være lurt, særlig om den også er av interesse for deg. Det holder deg mer unna familien og du nevnte at dere var avhengig av din inntekt. Kanskje andre fedre i barnehagen føler det på samme måte, og at det er mulig med overnatting på rundgang for å få litt mer egentid.
 5. La ungene være mye hos tante i helgene eller lei barnevakt når det er mulig. Om ikke for alltid, så for en periode. Dra på alt du kan av seminarer. Ikke snakk med fastlege eller annet kvalifisert personell, som nevnt tidligere i tråden. Det kan være lett å glemme at mange gjerne skulle gitt alt de eier for å være i din situasjon.
 6. Enkelte ting blir man ikke klok på. Jeg solgte en mobil og logget av googlekonto og nullstilte. Jeg glemte snap, men det skal jo ikke ha så mye å si fordi man bare kan være innlogget på en enhet av gangen og appen var startet på min andre telefon. Videre var som sagt telefonen satt tilbake til fabrikkinstillinger. I dagene som kom dukket stadig den solgte telefonen opp i google maps over mine enheter, enda jeg hadde fjernet den. Min posisjon og mitt kart viste at jeg stadig vekk var hjemme hos den nye eieren. Husker jeg fant ut at snap var noe av årsaken her, uten at jeg helt husker hva. Det var umulig for meg å endre/gjøre noe med dette, men det ble i orden av seg selv etter litt tid. Forøvrig har jeg nøye gått gjennom hvilke apper som skal kjøre i bakgrunnen og ikke, samt stilt inn enkelte av dem til å ikke benytte datatrafikk, kun wifi. Det viser seg at appene går i bakgrunnen uavhengig av mine valg. Man kan også se at appene starter og stopper jevnt og trutt gjennom natten når jeg går inn på strømforbruk morgenen etter. Konklusjonen er at ingenting er absolutt, og personvern er lik null.
 7. Man kan feks. ha en pågående sak med Komplett som ikke er løst og vil havne i nemda en gang i fremtiden. Jeg synes det da er lurt å kunne gjemme seg bak anonymisering for i mindre grad å kunne bli gjenkjent av Kompletts medarbeidere som kanskje følger med forumet. Det kan være at TS i dette tilfelle har flere tråder i alt fra Datamaskiner og nettverk til spørsmål om forbrukerrett. Som moderator bør man forstå at en sak kan ha flere sider, og overnevnte holdning velger jeg ta avstand fra. Jeg vil også minne om at dette er et debattforum, og det er normalt at man kanskje strekker påstandene sine litt langt fordi det vil få fart på debatten. Jeg regner med det er dette du gjør i dette tilfellet. Jeg ønsker ikke kommentere tråden ytterligere.
 8. Har samme problemet på en annen mobil som ikke støtter VoLTE. Jeg trodde det kunne være noe annet som forårsaket dette, men da er det altså VoLTE som ikke støttes hos operatør som skaper problemet. Jeg kommer ikke til å kjøpe ny mobil som ikke støtter VoLTE heretter.
 9. Min bruker ikke datatrafikk for VoLTE, men den er godkjent av operatør.
 10. Jøss, vet du om dette er vanlig? Hva slags telefon er dette?
 11. Det kan de sikkert, men hovedpoenget er gjemme sin ID noe mer for allmennheten i enkelte saker. Man er jo fortsatt ansvarlig for sine egne postings og at lover og regler følges.
 12. Jeg er uenig i dette da mange vil kvie seg for å svare eller delta i debatten. Dette vil føre til en dårligere kvalitet på forumet. Det er uansett liten grunn til å forby dette før det eventuelt blir et problem.
 13. Du kan forsøke dele nett fra en mobiltelefon og se hvordan det går først? Om Get er inkludert i leien blir det vel verre å få vridd seg unna indirekte betaling, og det er synd at slike ting inkluderes i husleien nettopp en slike grunner.
 14. Så du er uenig i førsteposten til den anonyme personen? Eller er det bare slik at du vrir og vender på alt du også?
 15. Jeg har nok mest lagt merke til førsteposten til vedkommende. Ingenting som står der er feil. Deretter kommer andre trollere som vrir og vender på alt.
×
×
 • Create New...