Gå til innhold

Havor1

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Havor1

  1.  

    Ca. 2(!!) av de noe omkring 350 4K TV'ene i salg i dag har støtte for avspilling av 4K-bluray i 10-Bits fargerom (HDR), hvis jeg ikke tar feil.

    Hvordan kom du fram til det? Iflg prisjakt.no er det 165 modeller som kan vise 4K HDR (og dermed 10 bit) innhold.

    HAHAH! Og du meiner at modellene som kan vise 4K HDR har 10 bits panele...? HAHAHA!! Det er berre nokre modellar som støtter dette, og SONY sin modell er "the top of the top model". Samsung har ein del TVer som støtter dette, men flesteparten av "4K HDR" har 8-bits panel med "HDR" merket, dette grunnet at dei enten klarer å få svært høg lysstyrke, eller svært låg lysstyrke og klarar å kome innafor HDR. 10-bits paneler har INGENTING med 4K HDR å gjere. 10-bits paneler er ettertraktet og dyre å produsere, ettersom dei klarar å reproduerere enormt mange fleire fargar. Om du får det til å vere 165 modellar i prisjakt med 10bit støtte og 4k HDR, så er du jammen meg ein skarping!

  2. Ut i fra bildet der ser det ut som en Ortofon 2M Black MM pickup, dette er en sabla god PU uten at den koster utilbøyelig mye og en fin match for Technics armen har jeg fått med meg. Har den selv på en modifisert Rega RP6 :)

     

    Men PU pris kontra spiller i dette tilfellet er litt artig ja. Jeg tviler ikke ett eneste sekund at det der låter helt supert da!

     

    Hehe, ja ortofon er fantastisk på pickups, men fortsatt 30k for ein spiller som (etter min meining) ikkje holder mål (om endringene ikkje er stor fra dei andre, som eg omtrent ikkje har sett endring på innsiden av på alle modellane), ettersom den er direktedrevet og det blir alltid då støy ettersom det i realiteten er spoler som lager interferrens mot pickupen. Men er positiv for at platespiller stiger opp igjen! Men sl1210 er vel egebtlig designet for djs og stifttrykk i taket på 3... :p

  3. At testmetodikken her er fullstendig latterlig er et faktum. Trenger ikke å si mer på det.

     

    Men jeg har også et veldig sterkt følelse av at om kort tid vil vi se "testvinner akam.no" i alle Telenor butikker. Ved siden av den liksom ikke sponsete "testen" av dekning i Norge. _litt_ *host* sponset?.. :p

     

    Det at akam.no gikk fra å være ett av de fremste i verden på testing av kamera til noe sånt som dette her er direkte trist.

    Ja, nå har det jo seg sånn at det er Telenor som er hovedaksjoner i Tek.no da... ;) Er kanskje ikke så rart at det blir litt sammarbeid :p http://www.proff.no/selskap/mediehuset-tek-as/oslo/internettoperatører/Z0IA3IRR/

  4.  

     

    ... Snapdragon 801, og fortsatt 1080p?

    Gleder meg til iPhone 6 lanseringen, så skal vi se alle androidfans klage på at apple ikke er innovative.

     

    Var vel bare den aller først iPhone som var inovativ. Etterpå har de bare blitt kjedligere og kjedligere.

    Synes Sony har vært ganske kjedelig med X2 og X3.

    iPhone har vel vært spennende med fingeravtrykk leser, samt nytt design.

    Hvilket nytt design? Fingerleseren er ny ja, men den virker jo knapt iblandt. Min mening er jo her derimot at sony faktisk har endret på det som folk faktisk har klagd på, og ikke lagt til noe slikt som en faktisk ikke har bruk for eller kommer til å bruke som bøyd skjerm (nye smungen). Er enig at mye ikke har blitt endret på, men hvorfor endre på det som faktisk virker..? Er jo allerede bedre prosessorer i den enn mange PCer, og bedre kamera enn kompakt og noen systemkameraer. Mobilbransjen og PC bransjen er omtrent lik som bilbransjen. Endrer på småting som forbruker ikke liker/ikke er som det burde ha vere, og av og til blir det en helt ny modell.

    • Liker 1
  5. Syns det er rart at Sony ikke er med her. Er kanskje ikke av de billigste innenfor hva du får av spesifikasjoner, men byggekvaliteten er på topp. Eksempelvis på SONY WAIO Pro 11, (Nå med tilbud på prosessoropgradering vel å merke) til pr. dags dato 9719,- i7 prosessor, 8GB ram, 256 GB SSD mm. http://www.sony.no/buy/vaio-pro-11-13

    Er også 13" til "omtrent" samme pris.

    Rart at nesten ingen tar med waio i "sammenligningene" sine, med tanke på at det er veldig god byggekvalitet, og ikke noe spesielt dårlig pris i forhold til konkurrentene.

×
×
  • Opprett ny...