Gå til innhold

klausre

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av klausre

  1. Hei, er ny i Mac'ens verden.

     

    Ser Pro'n leveres med Iphoto, men antar at dette er rimelige lette programmer med begrensede funksjoner(tar jeg feil - si i fra!!)? Derfor er jeg på jakk etter å få folkes mening om hva hver enkelt bruker, og erfaringene med deres valg.

     

    Har selv erfaring med Photoshop for bilderedigering, og digger det. Derfor lurte jeg på om Lightroom kunne være riktig valg? Har fått tak i programmet, og lurte på om det var verd en testperiode.

  2. Bytt Velociraptoren med en av de nye generasjon SSD, f.eks. Intel® SSD 510 Series for OS.

     

    Om det er verdt å bytte ut den GPU i 400 serien med et tilsvarende i den nye 500 serien er noe du burde gjøre litt undersøkelse om?

     

    Kjøp RAM i 2x4GB moduler så du ikke bruker opp alle RAM slottene med en gang og kan utvide senere.

     

    Hvis du har tid/tålmodighet til å vente litt (mai?), så kommer det nytt chipset Z68 for HK. Da får du den beste kombinasjonen for å utnytte CPU.

    Intel Z68 Express Chipset Preview: SSD Caching And Quick Sync

     

    Les; Quick Sync: The Best Way to Transcode

     

     

     

    Ellers skrev jeg en kommentar til redigerings PCi en annen post som kanskje kan være av interesse; http://www.diskusjon...post&p=17070451

     

     

    Hei og takk for et godt svar.

     

    Hvordan er SSD ift. til pris? Blir det mye opp i pris?

     

    Jeg er ikke helt sikker på hva du mener med 400/500 serien, og hvordan vet du hva jeg satte opp?

     

    Har lest noe om chipsetet Z68, men er det ikke alltid slik at det hele tiden kommer noe bedre - bare noen mnd. frem? Og det er sikkert at disse ikke blir for dyre og har en merkbar større ytelse?

  3. Hei. For de som vurderer å begynne med, eller prøve seg innen denne sporten/ hobbyen, vil jeg anbefale folk å lese litt rundt. Da er det på sin plass å anbefale to av de nettsidene jeg drifter/ er med på å drive; modellflynytt.no (med forum.modellflynytt.no) og rcmarked.no

     

    Førstnevnte er største nettsted i skandinavia innen fjernstyrt luftfart, og andremann Det største nettstedet innen kjøp/salg av rc relaterte artikler som helikopter, biler, båter, fly osv.

  4. Hei folkens.

     

    Jeg er ikke noe nettverksguru derfor spør jeg.

     

    Jeg skal la naboen låne litt kapasitet av meg inntil han får installert egen ADSL. Jeg tenkte å opprette gi legge inn MAC adressen i ruteren. 1. Hvordan finner jeg hans MAC adre. 2. Hvordan kan jeg sikre meg slik at han kun får tilgang til internett og ikke mine datamaskiner/ arbeidsgruper etc. Kjører win XP sek ed.

     

     

    Takk for alle fornuftige svar!

×
×
  • Opprett ny...