Jump to content

is inept at

Medlemmer
 • Content Count

  19835
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Harvey Keitel til Anfield: http://liverpool.no/newspg.aspx?id=26545&zone=1
 2. Hovedpilen min for quests har plutselig blitt liten. Vet ikke hvorfor, mistenker at det skjedde etter jeg levlet og valgte å avdekke alle locations på kartet. Noen som vet hvordan jeg får den tilbake til vanlig størrelse igjen?
 3. Dette er garantert et banalt spørsmål, men er det slik som i Fallout 3 at spillet slutter etter mainquest? Og er maxlevel 30 her også?
 4. Spillet er ferdig for min del ettersom det fryser etter ett minutt i badstuen i New Vegas. Forbanna irriterende. Helt jævlig faktisk.
 5. Tror en golden vil passe fint til dere. Ellers er jeg personlig fan av eurasier og finsk lapphund, selv om jeg har liten/ingen erfaring med dem. Oppdrar for tiden en golden-valp selv og selv om de er utrolig krevende, registrerer jeg at mange av de sedvanlige "problemene" med valper uteblir her. Den vil heller ikke ha noe problem med å være alene i seks timer mens dere er på arbeid. Hvis dere gjør alenetreningen riktig vil den som valp kunne gå fritt alene hjemme uten å ødelegge noe. Goldens er også ekstremt tilpasningsdyktige og vil gli inn i de fleste livsstiler.
 6. Selge den dyrere. Som ganske mange synsere har kommentert, så er £300 billig for en klubb som Liverpool. Egentlig. Men i den tilstanden vi er i nå, kan det diskuteres. At Hicks har et litt skeivt verdisyn, vet vi alle.
 7. Det er den beste benkesliteren vi har. Mange tenker kanskje at budet virker som en hasteavgjørelse, noe den ikke er i mine øyne av disse grunnene: a) Det ble sagt i etterdønningene av Huang-maset at den/de som til slutt fikk tilslag, ikke kom til å figurere i media i forkant. b) Det er 9 dager til fristen satt av RBS går ut. Det tar 10 dager for PL å godkjenne endringer i klubbstyrer. Så uansett om Hicks ville endret styret til sin fordel, hadde han ikke rukket det. Hvis punkt b) er bevisst fra Broughton, er han et geni. Fra RAWK (hahahaha): Ikke like morsomt om det skjer.
 8. Det er NESV og ikke John Henry som har fått godkjent bud. Jeg leste på RAWK at det visstnok er en fyr i NESV som er hardcore fan og overtalte resten av røkla til å investere. Når det er sagt minner Liverpools situasjon ganske mye om den Red Sox var i før Henry overtok. Det gjør kanskje at håpet for klubben vår blir kunstig høye. Både RAWK og TalkSox (Red Sox-forum) har vært dagens underholdning for min del. Og med tanke på den amerikanske tidsforskjellen fortsetter det vel utover natta.
 9. Det ryktes at H&G kan tape opp mot £100m hvis overtakelsen går gjennom. Ikke rart de er desperate.
 10. Så vidt jeg har fått med meg er grunnen til at H&G kan lovlig overkjøres at RBS, pengesekken, har gitt ansvaret til styret. http://sportsillustrated.cnn.com/2009/baseball/mlb/05/08/mlb.owners/index.html Ny eier på topp, gammel eier på bunn.
 11. Jeg har faktisk lyst å se hvordan Agger hadde gjort det i en DM-posisjon. Diamant på midten med Agger bak, Babel til venstre, Cole til høyre og Gerrard fremskutt. Eventuelt kalle det en 5-3-2-formasjon med tre midtstoppere, der Agger er friere til å gå fremover som han jo er veldig god til. Etter å ha skrevet dette synes jeg det ser enda mer genialt ut.
 12. Poenget er vel at hun er cirka like oppdatert og informerende som en O-fags-bok. Det må også være tidkrevende å være opptatt av "alle former for diabetes" ettersom det finnes så sykt mange av dem.
 13. Bombe. Tar gjerne i mot lenker der ernæringsfysiologer lirer av seg nyttig informasjon som ikke er common sense.
 14. Du kan bruke nicket NoMoreFatChix ettersom det er nicket hans på mASF som er et åpent forum
×
×
 • Create New...