Jump to content

medlem-329093

Medlemmer
 • Content Count

  2782
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

741 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kan man få slettet alle sine tidligere tråder og innlegg? Jeg vil ikke ha noe liggende på nettet i all evighet og er lei av dette stedet. Hjelp.
 2. Ikke ta ut BSU pengene dine. Jeg måtte gjøre det da jeg var yngre. Anbefales ikke.
 3. Drit tråd. Skulle vært ulovlig med astrologi tråder. Bondefangere og sjarlataner. Flere hundre "tegn" i året og de har holdt koken i flere tusen år.
 4. Ja, på MASKINER!! Kan du begrunne denne påstanden? Som motsier samtlige folk som har drevet/ driver med seriøs styrke- og muskelbygging? Kan du begrunne DIN påstand?
 5. Man starter ikke med frivekter, man starter med maskiner. Tren de store muskelgruppene.
 6. Har du noen som er bedre på sikkerhet, har selv 2 linux og 9 win 10. Den elste er fra 09 uten å formatere, jepp mars 09 da win 7 kom Nei, har ikke noen sikrere løsning eller maskin, jeg bare trenger ikke noe annet enn mobil og nettbrett lenger. Måtte fyre opp windows laptopen akkurat nå for å sette opp min TREZOR, men nå er det gjort så da bør det funke å koble til mobiltelefonen med mikro-USB-han til mikro-USB-han OTG kabel for å logge inn og sende og motta bitcoins.
 7. Skader ikke å bli kjent med andre religioner. Jeg kjenner alle religioner og liker ingen av dem. Hva er det du ikke liker ved islam? Det samme som med alle religioner, hykleriet og dobbeltmoralen.
 8. Jeg har ikke vært på et eneste hotell med overnattingspris under tusenlappen, ever... i Oslo tror jeg ihvertfall ikke man finner hotellrom under tusenlappen, jeg har ihvertfall ikke funnet det.
 9. Jeg sluttet vel å bruke min stasjonære og min bærbare for en til to måneder siden da jeg kjøpte større nettbrett med 4G/LTE. Men jeg produserer ikke noe materiale, jeg bare konsumerer. Og poster ting på 4chan og diskusjon.no
 10. Skader ikke å bli kjent med andre religioner. Jeg kjenner alle religioner og liker ingen av dem.
×
×
 • Create New...