Gå til innhold

*Magnus*

Medlemmer
  • Innlegg

    5 507
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av *Magnus*

  1. Hei.

    Kjøpte meg en Lenovo Legion 5 slim 4070 8gen her om dagen.

    Den kom med 500gb og 16gb ram.

    Tenker og oppgradere den til 32Gb ram og legge til en ekstra m.2 2TB for å gi litt mere plass.

    Har googles masse, og de jeg har funne, sliter jeg med å finne i norske butkker, så derfor spør jeg her.

    Har dere noe anbefalinger til både ram og ssd til denne laptopen?

    På forhånd takk :)

  2. mobile999 skrev (På 27.4.2022 den 2.40):

    Hvordan smakte bollene?

    Kjøpte 6 av alle typene. Rosinkongen var helt rå! (Hadde jo alt på!),  den andre med vaniljekrem var også veldig god. Resten var grei/ok. Skulle jeg gjort det igjen så hadde alle blitt rosinkongen, for den syntes både samboeren og jeg var best. 
     

    Kjører jeg forbi en annen gang så blir det et pitstop innom, men er veldig sjeldent i «oslo strøket», så blir vel ikke på en stund statistisk sett.

  3. Hehe, jeg pleier som regel å ta meg en langtur hver påske, med unntak av i fjor (og meldt meget pent vær i morgen), og denne gang går den sørover.

    Så da tenkte jeg å ta turen til bolleland, ikke fordi jeg nødvendigivis «må ha» boller, men har hatt lyst å teste de en god stund, så da blir turen dit denne gang. Er de overvurdert, ja, da blir det en fin biltur i pent påskevær 😊

  4. Dette blir kanskje litt off topic, men for min del også relevant til xbox.

    Jeg har en gammel epost som jeg bruker til å logge inn på xbox med, og en nyere epost (som er dog mange år gammel og). Så tenkte å «sammle» sammens alt og bruke xboxen sin mail som min primære mail.

    Xbox mailen min er en gammel hotmail, som jeg nå har lagt inn et alias på, til en mere «moderne og moden» epost, istedenfor et tenåringspreget kallenavn på min gamle hotmail.

    har gjort det nye aliaset som primær mail (som jeg nå også bruker til å logge inn med på både xbox og andre tjenester)

    Men pga at min iPhone hele tiden refererer til min hotmail adresse, selv om jeg skriver inn den nye (hopper tilbake til hotmail), så vil jeg fjerne den gamle hotmailen fullstendig, så «aliaset» jeg nå bruker, er den eneste som finns.

    Så spørmålet, kommer jeg til å «ødelegge» noe med å fjerne den originale fra alias lista fullstendig?

    Vil så avsolutt være helt sikker på st det er trygt, da jeg ikke vil miste tilgangen til både xbox og eposten som generell eposttjeneste.

    Er det trygt?

  5. Serpentbane skrev (2 minutter siden):

    Vanskelig å si før spillet kommer og det er mange faktorer som spiller inn, men om man kun bruker "fidelity" som måleenhet så ville jeg sagt Series X.

    Selv har jeg en mye mer oppgradert PC i tillegg til SX, og vil nok spille på PC.

    Ser den. Har dessverre ikke råd til ny pc for tiden, selv om oppgradering hadde vært herlig. Har noen dager igjen å bestemme meg på.

  6. Magnus Rydningen skrev (1 time siden):

    Yes sjekk ut HDTVtest på YouTube, han har god peiling og tester grundig både med kalibrering og forskjellige moduser. Rask oppsummering av fordelene er QLED=høy lysstyrke, bra fargegjengivelsen, best i lyse rom du ikke kan få mørke. OLED=Lynrask respons, svart er svart, bedre detaljer i mørke scener. 

    Hmm du sier noe der. Tven skal i kjellerstuen som er pitch effin black! Ingen lys utenfra (bygd om til kinorom)

    Edit: ser c1 koster 20k, ligger litt for høyt for dagens budsjett. Har lagt meg på max 15k.

     

  7. Magnus Rydningen skrev (5 minutter siden):

    Nei TVen min støtter ikke 4K120 så jeg må senke til 1440p (HDMI 2.0).

    Har ikke hatt OLED TV, men hadde en Plasma jeg gamet en del på. Liker i grunn ikke LCD i det hele og det store, men fikk 75"Q9 rimelig og den skulle brukes i en veldig lys stue så fungerer fint👍

    Ah. Da misforsto jeg.👍 trudde du hadde en hdmi 2.1 tv først.

    Skal se litt nærmere på begge deler, se litt reviews osv. 

  8. Magnus Rydningen skrev (3 minutter siden):

    Ville ikke vært så bekymret for burn-in å gått for OLED i dag. Spiller selv på en Q9FN så har ikke 4K 120hz (må ned på 1440p for det) og er greit foenøyd. Har hørt bra ting om Neo da, men usikker på hvordan lokaldimmingen er i game mode for den er begrenset på min. 

    Må man ned i 1440p for å få 120hz? Uansett tv? Trodde xbox reklamerte med 4k 120? 🤔 (i hvisse spill med performance mode seff)

     

    Ja. Litt Spent på neo egentlig. Må se litt nærmere på den. Er litt skeptisk til oled haha, men sikkert bare meg som er litt for skeptisk uten grunn.

  9. Noen som har erfaringer med samsung sin nye qn90a? (Neo qled)

    tenker å skaffe meg ny tv til series x’en min.

    har ikke lyst til å gå oled, da jeg er redd for burn in, og tenker å ha den mange år.

    Ser den har 4k 120hz med hdmi 2.1 og hdr10+ samt vrr.

    Er dette et bra kjøp? Eller finnes det et annet alternativ i prisklassen som er bedre som ikke er oled?

    • Liker 1
  10. Ser at valhalla er på tilbud til xbox nå.

    Jeg får jo ikke series x’en før neste uke.

    hvis jeg logger meg inn på xbox.com med brukeren som jeg har til xbox, og kjøper spillet fra nettsiden, vil jeg få den på konsollen? Jeg føler meg veldig sikker, men vil være HELT sikker, før jeg evt bruker 60usd på det

  11. Mala skrev (8 minutter siden):


    @*Magnus*Jeg ville nok vurderte en oppgradering på TV-fronten på sikt. Philips føler jeg er notorisk dårlige når det kommer til input latency og spillmodus. Modellen din er målt til hele 87ms i spillmodus.

    Ja, har vurdert det en stund, dog med samboer og barn så er dessverre (i følge samboeren (som ikke vet om xbox bestillingen enda haha)) tv ikke på «pri» lista bla bla… 

    Har du noen anbefalinger til en grei/bra tv som ikke koster skjorta? (Lettere å få søknaden godkjent) som har grei inputlag og generelt er bra? Ikke mindre enn 55 tommer.

    Ikke meningen å dytte rettningen på denne tråden mot tv diskusjon altså! Kan evt pm meg.

  12. Sikkert et tåpelig spørsmål, men veldig nysgjerrig.

    Series x støtter 4k 120 fps, men jeg har en tv fra 2015 (philips 4k 55pus7600/12) som har 60hz.

    Pcen skjermen min er 1440p 144hz, vurderte nesten å koble den opp på den, men vil ha «sofa» spilling på tven, og ikke «lille» skjermen.

    Hva anbefaler dere, vil tven være en stor flaskehals for xboxen? Bør jeg heller bruke pc skjermen som har lavere oppløsning og heller koble xboxen ved pcen å bruke samme skjerm? Eller er tven god nok? 

  13. fnwilborn skrev (3 timer siden):

    Elkjøp får inn stadig vekk. Sist jeg hørte noen bestille derfra var for en ukes tid eller så tilbake, som skulle leveres denne eller neste uke. Best å gå inn fysisk i en butikk, jeg gjorde det i november da det var umulig å få tak i på nettbutikken til Elkjøp. Og da fikk jeg bestilt og fikk i desember. 

    Var innom elkjøp nå, fikk bestillt. Får den enten 14 eller 15 juni 👍 så ikke mange dagers venting.

    Takk for tipsene om å dra innom

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...