Gå til innhold

radioy1

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av radioy1

  1. d1nosaur1984 skrev (2 timer siden):

    Forsøkte å bestille verving med koden til radioy1 ovenfor her, men Talkmore nektet, og hevdet han/du ikke er kunde hos dem.

    Det stemmer delvis. Har slått til på et tilbud hos en annen operatør. Jeg er fortsatt Talkmore kunde, men blir portert ut senere denne uken. Da er det sikkert derfor de ikke lar deg bruke linken nå. Det er i allefall et par stykker her inne som har fått glede av linken mens jeg har hatt den ute her, men da skal jeg få den fjernet nå 🙂

  2. Kynxx skrev (11 timer siden):

    Jeg er spent på når ice kommer med all den 5G dekningen de skryter av. Eneste jeg har kommet over av 5G dekning hos de er i Moss og ved Hafslundsøy i Sarpsborg i Østfold. Fredrikstad er det nada enda. 

    ice og 5G synes å være noe annet enn konkurrentene hva gjelder både hastighet og ping. Jeg testet ice 5G en av de få stedene her i Oslo der det er tilgjengelig og resultatet var heller skuffende. Hastigheten lik eller dårligere enn 4G og ping høyere enn 4G. Jeg kjørte disse hastighetstestene rett ved en av basestasjonene som skal være «oppgradert» 

    Grunnen er kanskje at det er litt magert med frekvenser per basestasjon? De har jo stort sett 800 og 1800 på 4G og nå da 5G på 2100 og 700 i tillegg. Ikke noe N78 bortsett fra på taket av hovedkontoret i Nydalen. 

    Litt utenfor sentrumsområdene er det jo bare 800Mhz i bruk. Stusselig etter min mening. De ligger milevis bak konkurrentene. Håper den storstilte oppgraderingen de skal i gang med endrer på dette. 

    • Innsiktsfullt 1
  3. Tjenesten er visst tatt bort står det i en artikkel på Nkom sine nettsider. Se her

    Sitat

    Finnsenderen.no er en nettbasert tjeneste, eid av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, med hovedformål å vise plassering av mobilbasestasjoner og kringkastingssendere i Norge. Av hensyn til gjeldende sikkerhetssituasjon er deler av tjenesten nå tatt bort.

    Mer utdypende svar jeg fikk når jeg kontaktet de på e-post:

    Sitat

    Selv om finnsenderen.no i utgangspunktet viser informasjon om infrastruktur som i stor grad er visuell synlig, har det vært mulig for kyndige å hente ut sammenstilling av grunndata fra tjenesten. Nkom er av den oppfatning at det ikke er riktig å tilby tjenesten slik den har vært satt opp til nå, ut fra dagens sikkerhetssituasjon.
     

     

    • Innsiktsfullt 2
  4. Har fått ICE 5G dekning noen steder her i Oslo. Ikke mye å rope hurra over synes jeg. Målt Ca 230 ned. Rundt halvparten av hastigheten jeg fikk med Telia på 4G. Telia 5G måler jeg stort sett alltid over 1000 mbit/s ned. Problemet til ICE føler jeg alltid har vært dårlig kapasitet og få frekvenser i bruk. I Oslo stort sett bare 1800 og 800 på 4G. Man skal ikke langt ut av bykjernen før de stort sett kun har 800MHz og ingenting mer. Masse radiolinjer og dårlig kapasitet inn til basestasjonen, da hjelper det lite at det står 5G i displayet 

    • Innsiktsfullt 1
  5. Tullballj skrev (4 timer siden):

    Jeg er klar over at det ikke blir noen praktisk endring, men de gir meg mindre for samme prisen. Det er kritikkverdig. Hadde holdt å lage rimeligere abonnemet og beholde prisen på det dyreste hvis man vil ha maks hastighet.

    Jeg tror nok den kundekonsulenten du chattet med var litt upresis. Eksisterende Telia X kunder beholder samme vilkår og hastigheter som tidligere. Du trenger ikke oppgradere eller gjøre noe for å booste hastigheten for du vil fortsette å ha maks videre.

    Dette er hentet fra pressemeldingen til Telia angående dette og her står det presisert følgende:

    Sitat
    • Eksisterende Telia X-kunder beholder samme vilkår, priser og hastigheter som tidligere. Unntaket er hvis kunden ønsker å legge til nye Telia X-abonnement på samme faktura. Da må alle de eksisterende abonnement endres til Telia X Normal, Rask eller Max for å kunne få familierabatt.

    Så hvis du legger til flere abonnement i en familieavtale, så er du nødt til å velge normal, rask eller max for alle abonnement i avtalen. Dersom du ikke gjør noen endringer eller legger til flere, så fortsetter det som før med maks hastighet

    • Innsiktsfullt 1
  6. Kan også nevne at Telipol (Hudya) har bekreftet på Facebooksidene at de kommer til å inkludere 1GB data i sine abonnement til bruk i Sone 2 (USA, Sveits, Serbia, Montenegro, Thailand, Malaysia, Bangladesh, Pakistan, Myanmar, Australia, Canada, Kina, Færøyene, Grønland, Hong Kong og Russland) Du vil også kunne kjøpe flere Sone 2 pakker til kr 99 per stk (1GB) :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...