Gå til innhold

pascalbit

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pascalbit

  1. Tenkte å hive meg på en intens diett på ca 600-700 kcal diett i 14 dager blandet med mye aktivitet. Gå mye, jogge det jeg makter etc. Kanskje jeg prøver meg på 500 kcal vi for se. Jeg vet jeg kan klare å gå ned 5 kg på 14 dager uten å trene og var utrent kun ved diett. Så jeg forventer mer nå siden jeg bedre trent, og kommer til å være aktiv og spise veldig lite.

     

    Jeg har trent en del styrke og lagt på meg 7 kg, har blitt mye sterkere men samtidig lagt på meg noe som jeg vil ha bort. Tenkte å seg mange kg jeg klarer å fjerne på 14 dager. Har ferie så er ikke noe viktig jeg trenger å gjøre :)

     

    Egentlig hadde det vært fint om noen hadde gode råd for å balansere dette i fremtiden. Vil veie det samme hele tiden helst... slags konstant vekt men samtidig bli sterkere.......

     

    Her gir Bibelen dårlig svar til meg. Prøvde faktisk på tull å finne noe... men Jesus så vel ingen nytte i dette :)

     

    God jul!!

  2. Jeg er dypt kristen.

    Men du er idiot hvis du faktisk tror på alt inni der.

    Gud har lagt inn mye for å fucke med deg. Mye der som gjør at du begynner å tvile som bare faen!

    Ta dinosaurskjelettene her på jorda... som en pastor i USA sa... de er lagt ut for å teste troa di! Og mye bibelen er så dumt at du blir skremt... men det er for å teste troa di igjen! Han tester deg hele tiden.

    Ikke mist troen. Dette er viktig.

    Mye godsaker i himmelen hvis du holder ut dette helvete vi er plassert i.

    Gud har lagd et spill... fordi han kjeder seg. Og han lagde det slik at du fikk følelser fordi han er ikke helt perfekt heller! Han gjør feil.

    God jul!

    • Liker 1
  3. Jeg forstå hva du sier.

    Men Bibelen har en del gode forsikringer til etterlivet... men det blir oftopic..

     

    Det var ingen vektere eller politi der, og har du vandra i oslo et sekund så er det rene mirakelet hvis jeg ser en politi på oslo s med mindre det er noe total galskap som foregår...

  4. Nei. Men du kan godt tenke på slags varme jeg får fra dem.

    Jeg kan nesten få akutte selvmordstanker, f. eks. tenker jeg at jeg skal hive meg foran neste buss... hvis jeg får de tankene, skynter jeg meg å ta frem noen vers, også føler jeg mye bedre! Spiller ingen rolle hva slags vers det er, bare det inneholder noe med Jesus! Da får livet plutselig mer mening!

  5. Var på Oslo S sent på kvelden, så kommer det en gjeng utlendinger truer meg og skal ha mobilen min. Jeg tok den opp også knuste jeg den mellom beina på en dude... hadde faktisk ikke mer med meg utenom førerkort så de gikk videre.

     

    Spørsmålet er... var det dumt? Skulle jeg gjort noe annet? Jeg har jo bankid alt mulig der... + personlig dritt som jeg ikke vil andre skal knote med.

     

    Jeg hadde uansett backup av det viktigste på dropbox...

     

    Og 2... er det virkelig noen vits å anmelde det? Nå sitter jeg å leter etter ny telefon... jeg tror jeg tar en billig en nå, ser ut som dette kan bli hverdags greier hvis jeg vandrer sene nattekvelder :(

×
×
  • Opprett ny...