Gå til innhold

rolfen

Medlemmer
  • Innlegg

    162
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rolfen

  1. Jeg var en gang i tiden avhengig av FlightsimX t Microsoft. Helt til de sluttet å lage drivere til deres eksellente stikke Sidewinder Freestyle Pro. Vet dere om noen likedanne som denne? Dvs. en god stikke til å holde i hendene, bevege trådløst, programmerbare knapper (mange)?

    Jeg vil unngå disse schvære klumpene som tar opp hele skrivebordet, og ikke noe pedal og rattgreier heller.

    Tusen takk for svar.

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_SideWinder#Freestyle_Pro

  2. Jeg er leietager, har sagt opp leieforholdet og vi skal nå avslutte dep.kontoen som ble opprettet.

    Kontoen er i DNB og de har sagt til utleier at jeg som leietager må møte opp i banken personlig for å avslutte kontoen. Siden jeg ikke har annen konto i DNB må jeg også betale et gebyr på kr. 75,- for å få pengene overført til min konto i YA-bank.

    Dette er jo en konto som utleier krevde opprettet, og da synes jeg det er rart om det er jeg som skal bli belastet med et gebyr for å få beløpet utbetalt. Kan dette være riktig?

     

  3. Jeg lurer på å selge min Auris 2010-modell, og heller lease. Ettersom jeg kan skjønne , er eneste ulempen med leasing bindingstiden på tre år. Og at jeg, selvfølgelig, ikke har noen bil å selge om tre år.

    Fordelen er at leasingprisen er bortimot halvparten av det jeg betaler i billån. Jeg lurer og på å lease en el- eller hybrid, noe som og kommer til å redusere mine månedlig utgifter.

    Er det noe som tilsier at jeg ikke skal lease?

    På forhånd takk for svar.

  4. Hei!

    Nå har jeg endelig sluttet jobben hos en mildt sagt forferdelig arbeidsgiver. Siste arbeidsdag 31.01. Jeg tok det for god fisk at jeg fikk utbetalt feriepengene samtidig som sluttoppgjøret, men nei. Eks-sjefen har sagt at jeg ikke får utbetalt pengene før til sommeren. Ingen argumenter på hvorfor jeg må vente, sånn er det bare.

    Har jeg ikke krav, jfr ferieloven, å få utbetalt opptjente feriepengene ved oppsigelse? Jeg begynte først 03.06 i fjor, men dette kan vel ikke være noen grunn til at jeg må vente?

    Takknemlig for svar.

  5. Jeg har et par Panasonic 3d-briller. Jeg er ikke bortskjemt med tekniske kunnskaper, men jeg har forstått det slik at disse brillene går på batteri og må dermed lades?

    Brillene har kontakt med tv'n og er aktivisert og registrert. Det står ingenting i bruksansvisningen eller på nettet (som jeg har funnet) om lading av batteriene. Forslag tas mot med takk.

  6. Toyota har ikke hørt om noen "kampanjer rundt dørstopper". Garantien er gått ut (Trodde jeg faktisk hadde lengre garanti når det gjaldt rust). De skal nesten 3000 spenn for jobben, og da fikk jeg plutselig veldig lyst å gjøre det selv.

     

    Hvordan går jeg frem for å gjøre det selv? Og hvilke produkter trenger jeg?

     

    På forhånd takk for svar.

  7. Jeg har en Toyota Auris 2010-modell, der hengslet på førerdøra er ganske så rusten. Det hyler og skriker når jeg åpner døra, og hele hengslen er dekket med rust.

    Nå har jeg ikke det minste peiling på bil, så derfor spør jeg.

    Er det bare å gå løs med rustfjerner og skrape i vei? Jeg har ikke særlig lyst å sette den på verksted bare for denne hengslen.

    Er dette en reklamasjonssak? 3 år gammel bil/85000km

    Jeg skal uansett ha bilen på intervallservice om en uke.

    På forhånd takk for svar.

  8. Jeg har bedt min søster om å strikke et pledd lignende dette som ligger vedlagt. Hun ber om mål, men jeg er usikker på hva hun trenger. Hun sier hun trenger bare bredde og lengde, men trenger hun ikke mer??

    I mitt hode så hadde det vært greit å vite hvor mye rødt man skal ha, før man begynner på hvite...osv..... Men det ligger kanskje naturlig i strikkehjerner?

    Uansett, takknemlig for svar.

    post-3258-0-51801200-1389572825_thumb.jpg

  9. Fra Hegnar Online:

     

    "Analytikerne i HSBC nedgraderer DNO International fra nøytral til undervekt.

    Ifølge TDN Finans velger tallknuserne samtidig å heve kursmålet fra 15 kroner til 21,30 kroner.

    I skrivende stund omsettes DNO for 25,11 kroner, opp 3,04 prosent."

    Jeg er ganske newbie i markedet, og skjønner ikke helt hvordan analytikerne kan nedgradere et selskap samtidig som de hever kursmålet. Og kursmålet er jo lavere enn den faktiske kursen. :hmm:

    Er det noe jeg har misforstått her eller?

    PS: Her er en annen formulering fra i går:

    DNB Markets nedgraderer Hexagon Composites fra kjøp til hold. Kursmålet høynes imidlertid fra 24 til 30 kroner.

    I mitt hode er et høynet kursmål en sterkere tro på selskapet. Så hvorfor fjerner da DNB kjøpsanbefalingen?

  10. Jeg er på utleiers nett, og etter han har gått over til fiber har jeg fått problemer på stabiliteten på nettet (surprise) :-)

    Mulige løsninger har vært diskutert. Vet dere om slike signalforsterkere fungerer, eller er de bare en unødvendig dings?

    Utleier har og gått over til 5ghz frekvens, men maskinene mine oppdager ikke dette nettverket.Vet dere hvordan jeg finner ut om maskinene mine støtter denne frekvensen?

  11. Hei!

     

    Jeg har et prosjekt på trappene. Hjemmeside som kun skal ta for seg b-filmer og omtaler av disse, etc.

     

    Men jeg står litt fast når det gjelder tittel på sida (adressen). Innholdet skal være på norsk, men tittelen kan godt være på engelsk. Eneste som har dukket er bigtitszombie.com :-)

     

    Flere forslag?

  12. Det ble en forsikringssak som Toyota ordnet opp i uten problemer. Det var noe med pakninger som var gått tett. En enkel sak som visstnok var et gjennomgangstilfelle på Auriser. En dag på verksted, og tom leiebil på kjøpet. :-)

  13. Nas'en min vil ikke koble seg til internettet og i følge "Dr. Asustor" er det dns'n som ikke er riktig satt. Han ber meg bruke 8.8.8.8 , men den funker ikke. Jeg får opp feilmelding: Unable to configure default gateway...

    IP er satt opp automatisk, og det interne nettverket fungerer glimrende. Nas'en er koblet direkte til nettverkskort i pc-en. Ingen switch.

    Asustor AS-304T

×
×
  • Opprett ny...