Gå til innhold

Joffer

Medlemmer
 • Innlegg

  978
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joffer

 1. 99 kr måneden for 500GB lagring synes jeg er i drøyeste laget. Det er omtrent samme pris som Google tar for 2TB. Burde altså kostet ca 29 kr/mnd. Aller helst skulle den støttet lokal lagring.

  Enig. Men selv om de sier det ut til kundene, så tviler jeg på at det egentlig er snakk om reelle 500 GB (eller var det timer (?)) som lagres for hver og en. Jeg vil tro at alle episoder, program og filmer mm lagres en gang hos get/partner, og så lagres kun metadata for kundene, om hvilke(n) film/serie/program som skal "taes opp" og/eller hvor i programmet man startet opptak osv.. 1188kr/år fra hver kunde med "opptak" burde gi grei fortjeneste (ikke at det ikke er ulovlig..) Noe annet ville jo være idioti og misbruk av sentral diskplass.. så mange identiske kopier av paradise hotel hahaha..

   

  Selv har jeg heldigvis ikke tvabo.. kun streaming/nett de siste tre fire årene.. :)

 2. Har graving/mining noko verdi her i verda forutan at vedkomande får litt kryptovaluta i ei internettlommebok og leverandøren av straum får inntekter? Kan all energien som blir brukt til denne på eit eller anna vis bli brukt til noko nyttig, ala Folding-opplegget?

   

  Varme opp leiligheten?

  Kjøpe ting med kryptovalutaen (hos de som godtar det som betaling)?

  På litt sikt vil veldig mange av dagens systmer være drevet av blockchain-teknologien for sikker overføring av data (kan være elektroniske penger, kan være en temperaturverdi noen kjøpte fra en sensor et sted i verden osv)

 3. Det Intel sier ved å gjøre dette er at folk ikke behøver å kjøpe ny CPU hvert år fordi man da må kjøpe nytt hovedkort også. De som fortsatt sitter på gamle 2700k SB trenger ikke nødvendigvis det ytelsesmessig heller.

   

  Sitter på 3700K med 32GB RAM. Ingen behov for å bytte med det første enda, annet enn for "kjekt med noe nytt".. men avstår.. PCIe SSD og nytt skjermkort holder liv i PCen som bare det.. OG jeg ville faktisk vurdert AMD nå.. men ventet til 2.gen av Ryzen/Threadripper.. så fortsatt god tid :)

 4. 18 laken for HP og dårlig ytelse gir best i test? Hallo, noen hjemme?

  Har selv XPS15 9560 men kun med FullHD. Liker maskinen generelt, bra ytelse, men jeg hater tastaturet, men det er nok bare meg og noen få andre som bruker home/end/pgup/pgdn mye og får fingerlock når man i tillegg må bruke Fn tasten og piltastene istedet for dedikerte taster. Savner Lenovo tastaturet på x230, eller jeg har den også, og det tastaturet er mye bedre.. Men kan vel ikke få alt. Får kjøpe Lenovotastaturet utenom med blåtann ;-)

 5.  

   

  Blokker IP-addresser fra andre land enn norge i å levere meldekort, så slipper man kontrollere i ettertid.

  For noe tull. Man har da lov til å være i utlandet på ferie. Man skal jo da selvfølgelig melde inn på meldekortet at man har ferie. "Problemet" er jo at man må melde inn hver 14.dag på etterskudd. Så man kan ha 14 dager innmeldt for tid i Norge og så være på ferie uken etter. Melder man så 14 dager sener at man var arbeidssøkende så har man jo et problem. Så IP kan jo være en indikasjon på at man MÅ sjekke nøyere. Men IP-sjekk alene alene er det ikke til hjelp.

  Og så har man jo VPN/Proxyer, for ikke å nevne enda bedre, bare logge inn med RDP/Teamviewer etc på PCen hjemme og melde ifra "100% fra Norge".

  Ja, det er lov å være på ferie, men da mister man samtidig dagpengene sine. Kan jo forstå at man ikke vil det.

   

  Selvfølgelig vil  man da miste dagpengene for disse dagene. Det er jo selvklart. Og helt i henhold. Så må man jo oppveie turen/kosten med å ikke får dagpenger de dagene/ukene..

 6. Blokker IP-addresser fra andre land enn norge i å levere meldekort, så slipper man kontrollere i ettertid.

   

  For noe tull. Man har da lov til å være i utlandet på ferie. Man skal jo da selvfølgelig melde inn på meldekortet at man har ferie. "Problemet" er jo at man må melde inn hver 14.dag på etterskudd. Så man kan ha 14 dager innmeldt for tid i Norge og så være på ferie uken etter. Melder man så 14 dager sener at man var arbeidssøkende så har man jo et problem. Så IP kan jo være en indikasjon på at man MÅ sjekke nøyere. Men IP-sjekk alene alene er det ikke til hjelp.

  Og så har man jo VPN/Proxyer, for ikke å nevne enda bedre, bare logge inn med RDP/Teamviewer etc på PCen hjemme og melde ifra "100% fra Norge".

  • Liker 2
 7.  

  Hmm...Har akkurat bestilt meg oneplus 3T. Avbestille? Lurer på om noen av de kinesiske selskapene vil komme med budsjettmobiler med disse brikkene.
   
  Dette er ikke det beste tidspunktet for å bestille en ny telefon, nei. Men husk at neste Snapdragon-telefon, i hvertfall fra de store aktørene og i norske butikker, er sannsynligvis to måneder unna. Neste Huawei-toppmodell vil nok komme med Kirin 965, ikke Snapdragon 835. Og så kommer heller ikke disse telefonene med fordelene til en OnePlus 3T. Brukergrensesnittet OxygenOS er himmelsk i bruk, når det kommer til en glatt og responsiv opplevelse (og  enda bedre med nå, med Android 7). Bare Pixel kan matche den samme opplevelsen. Jeg kan også nevne Dash Charge, markedets raskeste fingeravtrykkleser, UFS 2.0 med F2FS (20% raskere tilfeldige lese- og skrivehastigheter enn EXT4 i andre telefoner), osv.
   
  Om du ikke går for OnePlus 3T, er det da heller best at du venter på OnePlus 5 til sommeren. Eventuelt at du kjøper OP3T nå og selger den til en relativt høy bruktpris om seks måneder, da disse telefonene går for kunstig høye priser her til lands. 

   

   

  Jeg kan bare støtte Le Menthe i det som blir sagt. Du vil ikke angre på OP3T.

   

  Jeg har OP3T og er veldig fornøyd. SD835 telefon kommer til å koste skjorta uansett.. Og blir ikke å finne i noen budsjettmodeller fra noen.. det er top-end. Nå har du en telefon (på vei) som koster en halv skjorte, og yter i toppen. Batteriet er også supert. Ytterst sjeldent jeg tenker på å lade etter at jeg har stått opp.. noen ganger kunne jeg gått nesten to dager med moderat bruk. Men uansett så får du 50-60% juice på 30 min lading.. så jeg prøver faktisk å "klattlade" mer og ikke la den stå i laderen hele tida (som om natta).. det siste er en vanskelig vane å slutte med.

   

  Jeg har også hatt OPO og OP2. OPO var bra, OP2 var dårlig (ræva på batteri). OP3T er sålangt en nydelig telefon som sagt. Men du får jo S7 for 5-6000 nå istedet for 8500.. med alt ekstra ræva-ware som følger med  ;) Smaken og baken osv..

  • Liker 1
 8. Siden vi snakker om bunnknappene. Så misliker jeg samsungs designvalg der. Jeg har eid S7 Edge siden den ble lansert, men klarer ikke bli vant til at tilbakeknappen er til høyre for hjem knappen. De har byttet side vs. alle andre Android telefoner jeg har testet. Naturlig tilbake-retning er jo på venstre side ettersom vi leser fra venstre -> høyre... Er dette bare meg, eller?

   

  Ellers liker jeg utseende på disse bildene. Har ikke imot farger :)

   

  Jeg har OnePlus 2 og er kjempefornøyd med at jeg kan bytte rundt (funksjon i UI) og få tilbake på høyre side. Det er mest logisk for meg.

×
×
 • Opprett ny...