Jump to content

Bruker-325285

Medlemmer
  • Content Count

    106
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 :)
  1. Selve programmet, men jeg fikk kjørt chameleon programmet og det ser ut som det fikset alt! Alt er som før Tusen takk for hjelpen
  2. Her er det muffens som ikke stemmer.. Får ikke åpnet Malwarebytes for fem flate øre.. Den laster ikke, ingen reaksjon..
  3. Hallo! Igår drev jeg drev og lastet ned litt forskjellig av drivere i går til HK mitt og annet programvare du "ikke helt kan stole på"(selvfølgelig en god ide). Da jeg gikk inn i et LoL game merket jeg med en gang at noe var galt. Prosessoren gikk på 100% konstant, mens jeg hadde 40-60 fps, hvor jeg normalt pleier og ha 200+. Når jeg kun har oppgavebehandling oppe går det opp og ned fra 20% til 60%. Og er jeg på Chrome er det alt fra 40%-100% men mest oppe i 70%+. På ressursovervåkning står det at den bruker ca. 30% mens på oppgavebehandling står det at den bruker mye mer. Burde jeg re installere W7 eller er det noen virusprogrammer eller noe sånt som faktisk kan hjelpe meg? Pcen føles treg, som om den ikke har nok kraft. Holder jeg inne slett knappen i noen sekunder og slipper sletter den i flere sekunder etterpå..
  4. Hallo! Jeg lurer på om jeg skal kjøpe meg et 770 skjermkort til og kjøre dem i SLI. Jeg har et MSI Gtx Twin Frozr 2gb versjon. Må det være identisk som det eller kan det være en annen versjon?
  5. Hallo! Vet ikke om dette er riktig tråd og spørre men prøver her Jeg lurer på om det er mulig og se hvem som la ut et bilde på min private instagram konto men som ble slettet etter et par minutter? Evt noen informasjon i det hele tatt om h*n som la det ut? Er ganske krise og er superviktig at jeg finner det ut.. Håper på raskt svar
  6. Har tatt backup av det viktigste Men er det noen måte jeg kan få testet ut at det er harddisken? Evt andre tester?
  7. Ja er redd for det selv. Men er kjipe penger og bruke vis det ikke er det!
  8. Hallo! Pcen min har funket helt som den skulle, til jeg skrudde den på i dag tidlig. Jeg fikk logget meg inn og surfet litt rundt på nettet også etter 5 min så mister jeg nett. Jeg mener og huske at når jeg tok musa ned til oppgavelinjen(?) sto den bare og lastet. Men jeg kunne trykke på f.eks bokmerknader. Og så etter 10-30 sek fryser pcen, men jeg kan fortsatt bevege musa. Jeg prøver og kjøre oppgavebehandling og da fryser alt, og jeg kan ikke bevege musa. Dette repeterte seg kanskje 3-4 ganger, så plutselig kjenner ikke pcen igjen harddisken. Jeg bytter sata kabel og strømkabel og pcen kjenner den igjen, men så er det samme regle og den fryser igjen. Jeg starter pcen på nytt men da kjenner pcen ikke igjen harddisken, jeg bytter tilbake til de kablene jeg først brukte og får kommet meg inn, men så fryser den på nytt.. Hjelp!
  9. Hallo! Jeg lurer på om det er et program eller macro(?) som kan gjøre at jeg trykker et bestemt sted på skjermen hvert 120 sek. Er dette mulig?
  10. Hallo! Jeg skulle ha slettet alt på en harddisk, og har fått tak i en sånn "docking" jeg plugger ssd'en nedi. Jeg markerte alt og prøvde og slette, men ikke alt ble slettet, jeg må tydeligvis ha en tillatelse fra Trustedinstaller. Grunnen til at jeg sletter harddisken er at jeg ikke kommer inn på den så blir litt vanskelig og få tak i admin tilgang. Er det noe jeg kan gjøre?
  11. Hallo! Var nettopp og hentet min mac, og lastet ned CS6, men bokstaver og menyer er i typ 480p. Hvordan setter jeg opp kvaliteten?
  12. Hallo! Jeg har en Samsung galaxy S6 som for det første bruker forferdelig mye ram. Og når jeg har lukket alle programmer så står det fortsatt at den bruker ca. 75% av rammen. Har også et problem med at noen ganger kan den ikke spille av videoer.
  13. Hallo! Jeg har nå lagd meg en ekstra pc, men den vil ikke boote. Det er et P8P67 EVO HK fra 2011(?) som har vært brukt før, og ikke fungert helt optimalt, men det har funket. Den øverste pci slotten er ødelagt, så jeg bruker den under, men tror ikke dette skal ha noe og si? Jeg har fått den til og boote 2 ganger, med 2 forskjellige gammle harddisker som fortsatt har drivere fra de forgje pcene de sto i. Jeg kom inn i bios og den bootet opp og jeg kom til skrivebordet på den ene harddisken og så fikk den bluescreen, og da den startet opp igjen blir den helt svart. med den andre ssd'en så kom det opp noe sånt som "oppstartsverktøy/oppstartsfeil" og etter den hadde "fikset" dette og restartet ble skjermen bare svart. Det kommer 1 langt pip og 3 korte pip hver gang jeg starter den på nytt. og det lyser på "boot device led". Det er en i5-2500k prossesor og ett GTX560 SE skjermkort og 2x4gb@1333mhz ram brikker.
  14. Hallo! Jeg har nå lagd meg en ekstra pc, men den vil ikke boote. Det er et P8P67 EVO HK fra 2011(?) som har vært brukt før, og ikke fungert helt optimalt, men det har funket. Den øverste pci slotten er ødelagt, så jeg bruker den under, men tror ikke dette skal ha noe og si? Jeg har fått den til og boote 2 ganger, med 2 forskjellige gammle harddisker som fortsatt har drivere fra de forgje pcene de sto i. Jeg kom inn i bios og den bootet opp og jeg kom til skrivebordet på den ene harddisken og så fikk den bluescreen, og da den startet opp igjen blir den helt svart. med den andre ssd'en så kom det opp noe sånt som "oppstartsverktøy/oppstartsfeil" og etter den hadde "fikset" dette og restartet ble skjermen bare svart. Det kommer 1 langt pip og 3 korte pip hver gang jeg starter den på nytt. og det lyser på "boot device led". Det er en i5-2500k prossesor og ett GTX560 SE skjermkort og 2x4gb@1333mhz ram brikker.
×
×
  • Create New...