Jump to content

Noxz

Medlemmer
 • Content Count

  1194
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

277 :)

About Noxz

 • Birthday 10/10/1998

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6512 profile views
 1. Fikk svar ifra SSV igjen, dem fjerner ikke adressen din. Jeg ser att du kan se adressen til flere offentlige figurer som politikere, men spesialstyrken og flere offentlige kjøretøy har skjult informasjon på dems.
 2. Oppdatering* Det var brudd på gdpr og vegvesenet har nå fjernet adressen til eieren av kjøretøyet slik att søkeren nå ser man kun området/bydel. Man kan maile vegvesenet eller politiet for å få fjernet området.
 3. Hvem selger flerbruks tøymasker med filter? Jeg har ett fra u-mask, men jeg trenger ett til. Litt drøyt å bruke 600kr+importavgift på en maske
 4. Noxz

  Hjelp med yrkesskade

  Hei, Jeg har endelig får godkjent yrkesskaden min hos nav. Jeg lurer litt på hva som blir riktig å gjøre fremover 1 2. Har jeg rett til støtte/advokatbistand på søknaden om menerstatning fra nav? 3.
 5. Noen som vet noe om det er noen tidsfrist å forholde seg til ang. refunsjon av flyreiser som ble kansellert grunnet Corona? Eller kan SAS holde på pengene mine i all evighet for å få betre likviditet?
 6. Ikke om man har reservert seg imot det. På vegvesenet har du ikke noe valg uavhengig av preferansene til brukeren.
 7. Du har aldri fått adressen til eieren på SMS.
 8. Hei! Vegvesenet sin nye tjeneste «Finn eier- og kjøretøyopplysninger» gir deg adressen og navn til eieren av bilen du skriver inn. På alle skiltnr, rammenr og personlige bilskilt. Er dette greit? https://www.vegvesen.no/dinside/kjoretoy#/finn-eier-og-kjoretoyopplysninger?
 9. Helt grei, jeg kjøpte McLaren sin versjon. Alle dem popupsene er vel berre en extention til shopify som bidrar til ytterlige salg, vet ikke om dem er reelle eller ikke. Selve stoffet rundt filteret føles billig, litt for tynt. Men filteret føles bra ut og det virker like bra som 3M støvmaskene vi bruker på jobb.
 10. Kjøpte U-mask som fungerer med refills, en refill skal holde 200 aktive brukstimer - og kan sammenlignes med FFP3. Bra plassform, også slipper jeg å kaste så mange munnbind når jeg flyr med jobb.
 11. Hei! Jeg trenger hjelp til å identifisere desse https://imgur.com/a/1ABhap0 Jeg tror den ene er den her : link elfadistrlec
 12. Noen som kan anbefale noen yrkesskadeadvokater? Tror jeg må engasjere noen andre enn Codex Saksbehandleren hos Codex sier att jeg skal si meg fornøyd med ett tilbud fra DNB der jeg får 7000kr, noe som er ganske urimelig når jeg trolig kommer til å slite med ryggen ut livet ifølge ortopeden jeg var hos. Dette har Codex brukt 50 000kr i arbeidstimer på. og dette mener hun er gunstig og att jeg ikke får ett bedre tilbud.
 13. Så du mener smittefaren kun avgjøres av antall personer og att bruk av PPE ikke har noensomhelst påvirkning på smittefare? Hva tror du gir størst smittefare? 4000-5000 personer daglig på kjøpesenteret uten noen form for PPE. Eller 10-15 000 personer der majoriteten av folkene fulgte gjeldende retningslinjene for PPE, på en dag
 14. Majoriteten av samlingen der brukte noen form for PPE. Det var ett krav om att alle skulle bruke tilstrekkelig med PPE. Ikke alle fulgte gjeldende regelverk, men stikker du på kiwi eller ett kjøpesenter så er smittefaren like stor, om ikke høyere.
 15. Jeg ser england skal ha høring om å stanse all eksport av gummi-kuler og tåregass til USA. Noen som vet om vi eksporterer slikt til USA, og tanker om hvorvidt vi burde følge england?
×
×
 • Create New...