Jump to content

Noxz

Medlemmer
 • Content Count

  1200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

261 :)

About Noxz

 • Birthday 10/10/1998

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6837 profile views
 1. SSB sier att en butikkmedarbeider tjener i snitt 216kr/t. Spørr du meg er en differanse på 50kr nokså mye. Jeg hadde gjerne tatt ett fagbrev for å få 50kr ekstra i timen og muligheten til å jobbe overtid.
 2. Jeg har fått ett inntrykk av det samme innenfor elektro, vi leier inn mye arbeidskraft fra øst-europa, men om det hadde vært tilstrekkelig med norsk kompetanse så hadde vi klart oss fint uten dem innleide. Men det er rett å slett ikke nok fagutdannede, vi ansetter absolutt alle som søker jobb hos oss med forbehold om fagbrev med en startlønn på 262,22kr/t og myee overtid til dem som vil. Men fortsatt - nesten ingen søkere.
 3. Tidsreleet vi har disponiblet har kun en NC og NO kontakt som da monteres på Q1 / Q2. Da skal jeg kun nytte meg av NC kontakten som en forigling på den andre kretsen? Og når kontaktoren slipper så er det mekanisk nedtelling før den kobler inn igjen NC kontakten?
 4. Hei, jeg fant denne, men kan noen forklare meg virkemåten til tidsreléet her?
 5. Skulle gjerne ha hatt veiledning når det kommer til å sette inn ett tidsrele i en enkel dreieretningsvender. Scenario : Den skal ikke kunne startes direkte fra en dreieretning til en annen uten noe tidsforsinkelse imellom operasjonen. Betjeningsbryter må monteres. Signallampe for utkoblet motorvern samt driftslamper for begge dreieretninger må monteres. Bilde hentet fra NDLA, dette er jo ett veldig enkelt og greit system. Men jeg er usikker på akkurat hvor jeg skal koble inn tidsreleet. Jeg kan jo evt berre ha tidsforsinkelse imellom forligning og kontaktor? Slik att kontaktor ikke kobler før gitt tidsforsinkelse? Også montere ett tidsrele med to kanaler, eller berre ett tidsrele per dreieretning? Tidsrele som skal brukes har elnr 4101323, eller 4101326. Noen som har noen innspill her? Skal sikkerhetsbryteren også tegnes inn på hovedstrøm-skjema?
 6. Fikk svar ifra SSV igjen, dem fjerner ikke adressen din. Jeg ser att du kan se adressen til flere offentlige figurer som politikere, men spesialstyrken og flere offentlige kjøretøy har skjult informasjon på dems.
 7. Oppdatering* Det var brudd på gdpr og vegvesenet har nå fjernet adressen til eieren av kjøretøyet slik att søkeren nå ser man kun området/bydel. Man kan maile vegvesenet eller politiet for å få fjernet området.
 8. Hvem selger flerbruks tøymasker med filter? Jeg har ett fra u-mask, men jeg trenger ett til. Litt drøyt å bruke 600kr+importavgift på en maske
 9. Noxz

  Hjelp med yrkesskade

  Hei, Jeg har endelig får godkjent yrkesskaden min hos nav. Jeg lurer litt på hva som blir riktig å gjøre fremover 1 2. Har jeg rett til støtte/advokatbistand på søknaden om menerstatning fra nav? 3.
 10. Noen som vet noe om det er noen tidsfrist å forholde seg til ang. refunsjon av flyreiser som ble kansellert grunnet Corona? Eller kan SAS holde på pengene mine i all evighet for å få betre likviditet?
 11. Ikke om man har reservert seg imot det. På vegvesenet har du ikke noe valg uavhengig av preferansene til brukeren.
 12. Du har aldri fått adressen til eieren på SMS.
 13. Hei! Vegvesenet sin nye tjeneste «Finn eier- og kjøretøyopplysninger» gir deg adressen og navn til eieren av bilen du skriver inn. På alle skiltnr, rammenr og personlige bilskilt. Er dette greit? https://www.vegvesen.no/dinside/kjoretoy#/finn-eier-og-kjoretoyopplysninger?
 14. Helt grei, jeg kjøpte McLaren sin versjon. Alle dem popupsene er vel berre en extention til shopify som bidrar til ytterlige salg, vet ikke om dem er reelle eller ikke. Selve stoffet rundt filteret føles billig, litt for tynt. Men filteret føles bra ut og det virker like bra som 3M støvmaskene vi bruker på jobb.
 15. Kjøpte U-mask som fungerer med refills, en refill skal holde 200 aktive brukstimer - og kan sammenlignes med FFP3. Bra plassform, også slipper jeg å kaste så mange munnbind når jeg flyr med jobb.
×
×
 • Create New...