Gå til innhold

Fjellrapp

Medlemmer
  • Innlegg

    230
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fjellrapp

  1. Jeg har laget en karakter på Shazzrah og Golemagg - svært usikker på hvor jeg ender opp. 

     

    Shazzrah ser ut til å få det største Norske miljøet og da altså mye mulig mange mennesker jeg kjenner og kommer til å møte IRL.

    Men på Golemagg har en jeg stor internasjonal guild jeg tror passer meg helt perfekt og allerede har et stort og aktivt community oppe og går. 

     

    Vanskelig. 

  2. Jeg bestemte meg tidlig for at det å få barn i det minste ikke er et mål for meg, dette er og har hele veien i stor grad vært basert på kostnaden det medfører og hva samfunnet krever av materialistiske ting for den eventuelle poden. 

     

    Utover mat, bolig, barnehage, klær og annet grunnlegende er dyrt nok, men når jeg ikke har råd til å betale for barnets ønskede idrett eller materialistiske "krav" skolen og venner krever for at poden skal passe inn og bli akseptert - lukter dårlig samvittighet lang vei.

     

    Straks 30 år gammel og tror ikke min mening har endret seg stort de siste ti årene, utover at jeg kjenner litt mer på ønsket om barn enn jeg gjorde når jeg var 20. 

  3. Etter å ha lest denne tråden i går og etter en hel dag med varme minner fra disse gode gamle tider har avgjort om jeg skal spille classic eller ikke - jeg skal. 

     

    Men jeg spilte horde og fikk en voldsom trang til å få kontakt med menneskene og guildet jeg spilte så mye med og ble så godt kjent med - om jeg ikke klarer å få tak i disse folkene så er jeg interessert i å prøve the "feil" side, kanskje en gnom. 

     

    Om noen kjenner til guildet eller noen av menneskene bak så setter jeg pris på en beskjed: https://wowwiki.fandom.com/wiki/Guild:Obscure_(Xavius_EU)

  4. Grovt underbetalt. Aldri hørt om noen av myndig alder som tjener under ~140 på slik jobb.

     

    Du burde finne deg et annet sted å arbeide asap. 

    Under er timelønnsatser for en middels stor norsk faghandel fra 2017: 

     

    Edit: Har du ikke tillegg for ubekvem arbeidstid osv? Kun lørdager? Hvor jobber du? Denne kjeden burde det advares mot! 

    post-324909-0-53798000-1563017251_thumb.jpg

  5. Jeg har kommet over en flaske "Jubile Bordeaux 1979", men skriften på etiketten er på norsk i forbindelse et jubileum i 1983. 

    Kan denne vinen være god eller verdifull? Jeg kan fint lite om vin utover at jeg vet å sette pris på et godt glass vin! 

     

    Kan eventuelt ta et bilde av flasken. 

  6.  

    Mithril er metal.

     

    For alt i verden, men ikke nødvendigvis plater:

     

    Uten metalplater er det bare tull å ha de naglene der.

    Det kan og tenkes at det er bare dekorasjon.

     

    Men kjenner at jeg ikke gidder å bruke mer tid på (selektiv) klaging på et fantasi-univers. 

    Er ikke mithril bare lettere og sterkere enn vanlig metal? Eller har mithril en annen funksjon som gjør at naglene ikke trenger plater i underkant?

     

    Men jeg skriver egentlig først og fremst for å si at jeg synes hersketeknikken din er ufin, IT-Henrik, samt at dine "innspill" ikke tilførte artikkelen noe interessant - noe Gunfreak gjorde.

  7. Er det ikke ekstremt sjeldent at media går ut med navn og bilde av mistenkte i kriminalsaker når disse personene ikke har en høy offentlig stilling/regjering osv? Selv 

     

    Altså jeg reagerer ikke på at PST informerer om at de har siktet samboeren hans, men det er da nok informasjon for nå også.

     

    Jeg er for sliten og trøtt til å konkludere noe for meg selv i dag, men jeg føler litt på meg at her går en del etater og medier litt hardere til verks enn de normalt ville gjort. Under er et utdrag fra PFU's vær varsom plakat, gir den rom for full nasjonal gapestokk med profilbilde på forsiden av alle landets aviser i denne saken? 

     

    4.7. Vær varsom med bruk av navn og bilde og andre klare identifikasjonstegn på personer som omtales i forbindelse med klanderverdige eller straffbare forhold. Vis særlig varsomhet ved omtale av saker på tidlig stadium av etterforskning, i saker som gjelder unge lovovertredere, og der identifiserende omtale kan føre til urimelig belastning for tredjeperson. Identifisering må begrunnes i et berettiget informasjonsbehov. Det kan eksempelvis være berettiget å identifisere ved overhengende fare for overgrep mot forsvarsløse personer, ved alvorlige og gjentatte kriminelle handlinger, når omtaltes identitet eller samfunnsrolle har klar relevans for de forhold som omtales, eller der identifisering hindrer at uskyldige blir utsatt for uberettiget mistanke.

  8. Bare jeg som reagerer på at mistenkte for drap i Sjøvegan saken (for eksempel) sin identitet forblir skjult, mens Wara sin samboer er klistret med fult navn og bilde i alle landets aviser under en halvtime etter hun er blitt siktet av PST. 

     

    Er det slik at jo mer voldelig og ekkel saken du er siktet for desto større er din rettighet på å ikke bli identifisert i media? 

     

     

     

     

    post-324909-0-25942800-1552579236_thumb.png

    • Liker 7
  9. Kan ikke jeg få lov til å bestemme min egen fremtid. Kanskje dør jeg av piler, kanskje krasjer flyet mitt, kanskje jeg blir arrestert. Det blir mye spekulasjoner her. Dette skal jeg prøve på, hvis jeg feiler så skal jeg prøve igjen dersom jeg ikke dør. En saftig bot i indisk valuta tilsvarer mindre enn norske, den biten overlever jeg. Dødsstraff tviler jeg på så jeg slipper nok snart ut igjen. Jeg skal reise flere ganger til India, noen har en båt og er fattig og trenger raske penger, de tar meg med dit. Jeg sier ifra til India før jeg setter meg i båten på en slik måte at de tror jeg tuller så de ignorerer meg og lar meg gå. Husk at det er alltid noen i verden som liker deg og noen som ikke liker deg. Det at jeg kanskje overlever og returnerer tar jeg med meg gode ting også slik at stammen ikke dør pga meg forgjeves. Jepp jeg blir populær på en negativ måte. Å se dem på YouTube er en glede som bare er toppen av isfjellet. Det betyr ikke nødvendigvis at de godtar flere folk etter meg selv om de ser ut som meg osv. De er nærmest som ville dyr så jeg skal ligge på stranda og spille død, de kan neppe om HLR så hvis jeg ikke er trussel for dem da så kanskje de lar meg være siden de kan ikke vite om jeg lever eller ikke. Jeg skal ha på gassmaske så de ikke blir smittet. Kanskje de vil koke meg til Al Dente eller være snille med meg. Who knows?

     

     

    Artig type. 

  10. Hei, 

     

    Jeg regnet litt over hvor mye jeg i snitt har jobbet de siste årene.

    I 2018 jobbet jeg over 2500 timer hvorav jeg fikk utbetalt for 19 overtidstimer (50 og 100%)

    Det er snakk om reising og svært lange dager også, ikke sånn 1 time om dagen overtid eks. 

     

    En fulltidsstilling på 100% innebærer mellom 1800 og 1900 timer. 

    Jeg har da jobbet rundt 500 timer over 100% stilling i løpet av året uten overtidsbetaling.

     

    Jeg oppdaget også at jeg har sendt inn timeliste på rundt 100 timer arbeidet som ikke er blitt lønnet. 

    Dette må jeg ta opp med lønningsansvarlig, vurderer da og også ta opp den fraværende overtidsbetalingen. 

     

    Ble ikke så mange konkrete spørsmål her, men håper på innspill. :) 

  11. Ja folk har pleid å gi kokosnøtter og slikt til dem, men dersom de er kannibaler, så skal jeg ta med kjøtt, ikke menneskekjøtt, men heller ikke normal kjøtt vi pleier å ete. Glem den rustningen, jeg vil heller male kroppen svart og være barbert på toppen. De har prøvd å angripe folk, skjønner, men så langt har ingen afrikanske menn prøvd å gi mat til dem. Kanskje de kun godtar folk som har vært slave selv og ser ut som dem. Selvfølgelig møte dem helt nakent også, slik at de ikke tror at jeg er noen slaveherre med hvitt hår og kokosnøtt i hånda, stakkaren ble drept. Jeg går utifra at de som ga kokosnøtt til dem at de undersøkte først om det var slikt på øya, for ellers vet de nok ikke hva de fikk ei heller hvordan de skal åpne den dersom de har vært isolert i over 60 000 år. Også når de først besøkte dem så var de flere på båten, jeg skal være helt alene slik at jeg utgjør minst mulig trussel for dem. Å bli drept for noe man tror på er ikke en dum død. Kan ikke se noe galt i å imitere de på hvordan de ser ut og kanskje ta med mat du tror de spiser, utifra hvor sinte de ser ut ved å ha spist veganermåltid, nope I don't think so.

     

    Hvordan kan en enkelt isolert stamme være kanibaler? Ikke akkurat bærekraftig. 

    Angående din kroppsmaling strategi så har de angrepet og/eller drept alle som har nærmet seg, det spiller ingen rolle om du ser ut som Captain Cook eller Ghandi. 

     

    Jeg er selv veldig fascinert av ukontaktede stammer å særlig NSI og området rundt, men er heldigvis oppegående nok til å forstå at det beste for alt og alle er at disse får forbli i fred. 

     

    Antar at du er et troll, men hvis du ikke er det så er jeg ikke særlig nervøs da jeg i så fall betviler sterkt at du er ressurssterk nok til å kunne komme deg dit. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...