Gå til innhold

stray

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stray

  1. Da har jeg fått pc, men jeg byttet ut hovedkort og psu med disse 2.

     

    post-32455-0-97597600-1310151800_thumb.png

     

    Jeg har nå satt pc sammen og koblet alt opp,men får den ikke i gang.

    psu manget en 8 pins eatx 12 v så jeg ble nødt til og bruke 6 av pinsa i eps12v kabelen.

     

    kan problemmet være at prosessor ikke får nokk strøm? passer ikke denne psu en til dette oppsettet kansje?

     

    ellers kan jeg opplyse om at pcen ser veldig bra ut,og det er en mager trøst at hovedkort lyser, men heller ikke dette går på(en liten knapp på kortet)

     

    det står i quick setup manualen til hovedkortet at du kan bruke 4 pin pci-e.

     

    noen så vet hva som kan være problemmet?

  2. Hei ser disse komponentene bra ut sammen?

     

    post-32455-0-85471500-1309285231_thumb.png

     

    og er det eventuelt noe jeg har glemt?

     

    Ser dette oppsettet kompatibelt ut til og drive det nye bf3 ol, på high.

     

    Er det noe annet dere heller ville lagt til, som fex hovedkort, kan jeg gå for et billigere? litt usikker om jeg trenger det nye greiene det var snakk om som var på dette.

    tar gledelig imot forslag, men pris skal ikke overstige 7k

     

    ty

  3. Mulig jeg er litt fjern nå, men jeg trodde jeg hadde lest en plass for lege siden at dette spillet ses fra de andre rasenes perspektiv på samme krig, og konfikter. dvs spiller nå Kerrigan sin story, og får oppleve hvordan hun blir Queen of Blade,eller no.

    det hadde heller ikke vært feil om siste starcraft II spill i serien også bli en ren krysning av wc3 og starcraft 2,dvs vi får bruke hero.som bonus håper jeg da også på å få spille samme story nokk en gang,/eller noe forsettelse men nå som 3 person shooter eller slik de så det for seg med starcraft ghost...mye penger ble vel lagt i det greiene der, og kaller de det bonus trenger jeg ikke kreve så mye heller:p

  4. http://www.multicom.no/SystemConfigurator....100561%3bfl%3a0

     

    hei tenkte jeg skulle kjøpe denne laptopen men er litt usikker på vilke komponenter jeg skal velge

     

    hva er forskjellen på ytelsen på disse 3 prossesorene og er de to dyreste vært det med tanke på pris vs ytelse?, lurer også på hva som er dealen med fsb

     

    INTEL CORE 2 DUO P9700 2.8GHZ 1066MHz FSB 6MB cache 25W [+521,-]

    INTEL CORE 2 DUO T9600 2.8GHz 1066MHz 6MB cache 35W

    INTEL CORE 2 QUAD Q9000 2.0GHz 1066MHz 6MB cache 45W [+538,-]

     

    Jeg vuderer også å gå for det dyreste skjermkortet, men også her er jeg litt usikker på om det er vært de ekstra 1500 kr.

     

    NVIDIA® GeForce® GTX 260M 1024MB DDR3 skjermkort

    eller

    NVIDIA® Quadro® FX2700M skjermkort (for grafisk bruk) [+1 479,-

     

    Pcen skal brukes til litt gaming, men jeg kommer også til og bruke den til litt grafisk arbeid og modulering/simulering i studiesammenheng, mulig det er en fordel med litt ekstra krutt da..?

     

    Ellers har den litt dårlig batteritid men det var ikke mulig og få et bedre batteri, noen så vet om en pece med liknene specs som har et bedre batteri, jeg føler batteri tiden går veldig ned når man går opp på pc specsa, men dette henger vel sammen.

     

    Vet noen om en pcs som er kanon og et mye bedre kjøp en denne så er det bare med og komme med en annbefaling, skulle gjærne hatt en mellomting, noe med bedrebatteri tid, men også en bra prossesor og et fint skjermkort.?

     

    mvh anders

  5. http://www.multicom.no/SystemConfigurator....100561%3bfl%3a0

     

    tenkte jeg skulle kjøpe denne pcen nå, men lurer på hva som er forskjellen/ytelsen på disse?

     

    NTEL CORE 2 QUAD Q9000 2.0GHz 1066MHz 6MB cache 45W

     

    INTEL CORE 2 DUO P9700 2.8GHZ 1066MHz FSB 6MB cache 25W [+521,-]

     

    INTEL CORE 2 DUO T9600 2.8GHz 1066MHz 6MB cache 35W [+538,-]

     

    er fsb prossessoren vært 500kr ekstra i forhold til ytelse, eventuelt t9600 i stede?

     

    Jeg vuderer også på om det er vært og betale 1500 mer for det beste skjermkortet,

    Kommer nok til og bruke pcen til litt gaming, men den blir brukt til grafiske programmer og modulering/simulering seinere i studietiden og da er det kansje greit med litt ekstra krutt i skjermkortet også? Skulle også hatt litt bedre bateri tid, som om noen har en kanon pc med lignende specs de kan anbefale er jeg også villig til og gå for denne, da bateritid er en stor fordel men ikke noe must, leita litt rundt, men føler de med bedre batteri ikke når samme ytelse, no som forsovit henger litt sammen også.

  6. Prøv å deaktivere checksum offloading i eth driverens config.

     

    Hvor finner jeg det da? gikk inn på device manager fant kortet gikk så på properties så configuration der er det en ethernet properties men når jeg åpner den kommer det bare en feilmelding at filen ikke kan bli funnet.prøver jeg å kjøre resten av valgene innpå configurations kommer samme feilen,så det virker som om noe er fucka opp. lurer på om jeg bare ska prøve formatere en gang til å se om jeg kansje kan finne noen bedre drivere eller no.

  7. Hey jeg har akuratt det samme problemmet,men hos meg klikker også steaming fra fex youtube på ca 80 % på alt jeg skal se. Jeg har et asus A8N-SLI premium og problemmene kom først etter jeg formaterte. Kan huske jeg hadde samme problemer sist gang jeg formaterte,men husker ikke hva jeg gjorde for å fixe det. jeg tror kansje jeg har instalert en fucka driver eller no. fant du ut noe som fixet problemmet hos deg?btw Jeg har win xp pro på min.

  8. Hei..

     

    Har akkuratt kjøpt Dynavoice F6 + T-Amp Forsterker. Men jeg har kun et elendig onboard lydkort på laptopen som jeg vill bruke som "mediastation". Har letet litt rundt på forumet etc, men finner ikke no serlig om akkuratt det jeg har behov for, mer studio etc etc.

     

    Så jeg trenger en anbefaling som står i stil til resten (dynavoice f6 + t-amp), dvs ikke no high end greier :p Men ønsker best mulig lyd til under tusenlappen.

     

    Skal hovedsaklig brukes til: Musikk, og se film på tv'n.

     

    Håper noen har no bra å komme med, på forhånd takk! :D

     

    Ps. Jeg har ikke fw utgang.

     

    Espen

  9. Akkuratt kjøpt meg en Acer Aspire 5613ZWLMi, Vista operativsystem. Problemet er at etter jeg instalerte all software jeg hadde behov for så klikka internett. Dvs. jeg er tilkoblet min router, alt er i orden med nett der osv. Når jeg pinger feks. vg.no i cmd får jeg ingen respons; når jeg starter firefox så får jeg bare blankt bilde.

     

    Dette skjedde etter at jeg starta opp utorrent, netlimiter, norton inett security og limewire. Det som også er snodig er at når jeg reinstalerer Firefox så får jeg koblet til nettet. Men andre applikasjoner som benytter internett fungerer ikke, og jeg får fortsatt ikke respons når jeg pinger nettsider.

     

    Så jeg formaterte; reinstalerte all software. Så skjedde det samme igjen.

    Feilen ligger ikke i routeren \ modem. Det må være no kluss med en applikasjon eller vista ?

     

    Takker for all mulig hjelp :)

     

    * Noen programmer fungerer når jeg reinstalerer feks. limewire og firefox. men poker clienter får ikke kontakt. får heller ingen respons når jeg pinger sites...

  10. Kompis kjøpte seg nettopp Z-2300 og returnerte det dagen etter. Den ene høytaleren spilte lavere enn den andre (visstnok et kjent problem ifølge han) og vi synes lyden irriterte øret. Klarer ikke helt å sette fingeren på det, men lyden var bare ikke behagelig, rett og slett. :p

     

    Jeg har også i den siste tiden vurdert nye høytalere til pc'en til film og musikk, men jeg har bestemt meg for å kjøpe forsterker og høytalere isteden.

     

    CAMBRIDGE Azur 340A SE Integrert forsterker 

    Dynavoice F6 Calvados

     

    De to. Var visst enstemmig at den kombinasjonen ville spille bedre enn Z-5500 som var de pc-høytalerne jeg vurderte.

     

    Edit: Men dersom du skal ha pc-høytalere så har kompisen min bestilt seg de her (Harman Kardon Soundsticks II) nå. Kan sikkert skrive hva vi synes om de når han får de.

    9199081[/snapback]

     

    Takker for svar, tror jeg skal gå for Dynavoice høytalerne. Har hørt mye bra om dem, og du kan få de til en bra pris på nethandelen om du er heldig :):D

  11. Kjøpte en Acer Aspire 5613ZWLMi hos Elprice i går. I listen over spesifikkasjoner står det "Grafikk: nVidia Geforce 7300 - 128MB / 256MB HM ".

    Men i under "device manager" i WINDOWS står det "Geforce Go 7600"

     

    Så mitt spørsmål er som følger:

     

    - Har det blitt gjort en feil her ?

    - Er Geforce Go 7600 et kort som er bra nokk til å drive spill som wow ?

     

    På forhånd takk... :)

  12. Har selv kun erfaringer med Hercules konsollen, men den til Behringer ser også lovende ut.

    Mitt tips: Last ned en trial-versjon av VirtualDJ (et kjapt søk på google) for å lære deg hvordan ting foregår. En burde gjerne ha litt erfaring om digital mixing før man bruker penger på en midi kontroller :cool:

    9177318[/snapback]

     

    Har lasta ned Virtual DJ så skal prøve meg litt frem med det :) Når det gjelder midi controlleren så koster den ikke akkuratt sjorta da, regner med det er litt mer comfy med den samenlignet med tastatur+mus :p

     

    Takker for tipsa btw :thumbup:

  13. Hete tracks som spilles nå ! :thumbup:

     

    Har et lite spørsmål til dere som spiller; jeg har digga trance\house etc fra dag en. Og har alltid hatt lyst til å lære litt om dj'ing etc. Så jeg har bestilt meg en Behringer BCD2000 Midi controller for å leke litt. Men tingen er at jeg ikke har no serlig peiling på hvordan ting funker. Finnes det en guide eller no som kan hjelpe meg i gang med basic's ?

×
×
  • Opprett ny...