Gå til innhold

matsa

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av matsa

  1. firberblad skrev:

    Spiller det på en PC som er noen år gammel nå og med et 1080TI kort. 

    Kjører på en mix av High og medium på grafikken og det flyter fint hos meg i 2K. Så langt har i hvert fall ikke ytelsen påvirket min opplevelse av spillet. Men jeg registrerer at mange melder om ytelse som er langt unna det man kan og bør forvente. 

    Håper de prioriterer å fikse dette, for spillet er faktisk veldig, veldig bra. Det vil være synd om ytelsen er det som trekker spillet ned og gir det et dårlig rykte. 

     

    Planen er å kjøpe det på PS5 i neste uke. Noen som vet hvordan ytelsen skal være på den plattformen? 

    Jeg har lagt merke til noen få framedrops men det yter veldig bra. På ingen måte er det ille. Jeg nyter hvert minutt av denne opplevelsen.
  2. bubba477 skrev:

    Dette var nok desverre et uttrykk for "woke" kultur som Hollywood elsker for tiden, her var det noen som hadde det de mener er en ladet politisk beskjed de brukte serien til å sende. Vi lovet en serie som var tro mot spillet, det var ikke denne episoden i det hele tatt. De kunne tilpasset historien litt slik at Joe og Ellie møtte Bill og Frank som et par for eksempel mens de slet med å finne batteriet i byen der Bill brukte zombier som et forsvar. I stedet fikk vi livshistorien til Bill og Frank, nesten en hel episode dedikert til to personer som egentlig har fint lite å gjøre med det serien egentlig handler om, forholdet mellom Joel og Ellie. Resten av serien kommer til å lide under manglende tid til til å fortelle deres historie nå.

    Serieskaperne har da bestemt antall episoder og lengde på disse. Jeg skjønner ikke hva du mener om manglende tid. Jeg er en av disse "blodfan" som elsket de gjorde med denne episoden. Dette subplottet ville ikke passet inn i spillet men er perfekt her. Jeg ønsket å vite mer om Bill da jeg spilte spillet i 2014. Og igjen da remake'n av Part 1 kom. Så jeg er helt enig med artikkelforfatter. Dette er adaptasjon gjort riktig.
    • Liker 4
  3. SynT skrev:
    bubba477 skrev:

    ME3 avslutningen hjemsøker oss alle den dag i dag. For et makkverk det var!

    Kan gjøres ved at dei velger en ending å gjør den til "canon" (finnes det et norsk ord for dette?)
    Jeg kan ikke forstå noe annet enn at de har gjort nettopp dette for å kunne lage ME4. For øvrig synes jeg slutten på ME3 er mye bedre etter å spilt Leviathan-DLCen.
  4. Guybrush 3pwood skrev:

    Begynte rett på dette etter The secret of Monkey Island™ og Monkey Island™ 2 : LeChuck's revenge. Jeg vil si at Fate of Atlantis er vel så bra. En special edition av det får vi kanskje aldri men det hadde vært noe. De tre spillene her, samt Day of the tentacle har en stor plass i hjertet mitt.  Jeg vokste opp med disse spillene og tar de støtt og stadig frem for gjennomspilling. Those were the days..(så tok Doom meg)

    Jeg har samme erfaring men jeg vil legge til Sam'n'Max Hit the Road. 😀
    • Liker 1
  5. Musk er en polariserende fyr, men som du skriver er det virkelig ikke til å unngå: Teslaeffekten har vært enorm og essensiell for å akselerere elektrifisering. Dette har vært Teslas misjon fra dag 1 men de som misliker Musk tror alt er et spill. De mener han er uærlig. Fyren har også reddet selskapet fra konkurs to ganger i prosessen og nesten blitt personlig konkurs tilsvarende. Og nå får han kritikk for å være voldsomt rik. En rikdom som er direkte knyttet til aksjene i hans selskap. He can't win...

    • Liker 6
  6. Fantastisk! Dette viser det jeg har sagt i årevis: fossilbilen stagnerte for mange tiår siden mens elbilutviklingen har såvidt begynt. Det handler om batterier og software og potensialet er bare såvidt tappet. Ioniq 5 koster det samme som jeg betalte for min LR Model 3 (inkludert vinterdekk) i 2019. Fossilbilen er doomed. Det kommer til å ta kortere tid enn de fleste tror også.

    • Liker 6
    • Hjerte 1
×
×
  • Opprett ny...