Jump to content

Marre2660

Medlemmer
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei. Du er klar for kamp på det oppsatte tidspunktet, ikke sant?
 2. For meg passer kl 21 på torsdag dårlig også kan vi ta det på fredag?
 3. Jeg minner om forslaget mitt om å endre tidspunkt. Torsdag kl 19:00 passer dårlig for meg, så kan vi justere det til litt senere på kvelden, eller til en annen dag?
 4. Hvis det går greit for moderatorene kan vi godt ta kampen likevel. Passer i morgen kl 17:30?
 5. Hei. Torsdag 29. oktober passer dårlig for meg, med mindre du har tid senere på kvelden. Kan vi ta det en annen dag. De fleste andre ettermiddager pleier å gå (utenom lørdag ettermiddag).
 6. Hei. Jeg har blitt spurt om å delta på et kurs i kveld. Kan vi utsette kampen til i morgen? Det er ikke verdens undergang om det ikke lar seg gjøre, men det hadde vært fint om vi kunne utsette litt til.
 7. Ettermiddagene mine pleier å være ledige, men er ikke tilgjengelig torsdag ettermiddag/kveld denne uken. Har du tid/anledning en annen dag?
 8. Ettermiddagene mine pleier å være ledige, men er ikke tilgjengelig torsdag ettermiddag denne uken. Har du tid/anledning en annen dag?
 9. Bare i tilfelle du ikke fikk det med deg på Battle.net: Du er fremdeles kvalifisert til sluttspillet, og vi trengte egentlig ikke å spille denne kampen.
 10. Jeg antar at vi må spille denne kampen før neste kamp starter. Jeg har tid på ettermiddagen alle dagene denne uken, og kan alltids prøve å ordne på formiddagen hvis du heller vil ha det.
×
×
 • Create New...