Jump to content

Mete0ra

Medlemmer
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

About Mete0ra

 • Birthday 02/26/1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Noe jeg overser eller er det kun mulig med en enkelt regel for Ikke forstyrr? Alltid pleid å ha en regel for ukedager og en annen for helg.
 2. Fint å høre! Hatt problemer med ADB på Macen min i det siste så hadde vært fint om ting kan deaktiveres uten bruk av ADB, men fikser nok det uansett
 3. Vurderer sterkt å kjøpe S10e i sommer. Hvordan er den med tanke på forhåndsinstallerte apper? Vet det er egne systemapper fra Samsung, men i enkelte regioner følger apper som Facebook med og slikt. Og kan Samsungs apper deaktiveres om det er noe jeg ikke har bruk for?
 4. Kan være verdt å sjekke ut OnePus 6/6T. Får de med minst lagring og Ram ned til 5300 kr, men kan fort ende opp nærmere 5000 om ikke så altfor lenge. Om det ikke skjer vil de 300 kr ekstra absolutt være verdt det! Edit: Samsung Galaxy S9 virker også å være et bra alternativ, men dersom ytelsen er det viktigste ville jeg personlig gått for en av modellene fra OnePlus.
 5. Den var lovet 2 store oppdateringer + 12 måneder til med sikkerhetsoppdateringer ved lansering. Det er støtte ca 18 måneders tid til, som nå ikke kommer til å skje. Edit: Den var forøvrig på listen på over telefoner som skulle få Android Q.
 6. Hæ? Det han sier, basert på mine egne erfaringer også, stemmer jo? Har selv flashet ulike CustomROMS på mine mobiler helt fram til jeg kjøpte min Huawei Mate 10 Pro for halvannet år siden, og har erfart at så lenge mobilen ikke har vært en Nexus eller Pixel har ingen av mobilene hatt like godt kamera som det var på mobilens opprinnelige OS. Er man heldig kan det hende noen på XDA har klart å portere over Google Camera eller stock kamera fra mobilens OS til å fungere på Lineage, Resurrection Remix og de andre mer populære CustomROMene, men dette er ikke tilfellet for veldig mange populære mobiler. Er langt fra utvikler selv, men så vidt jeg har skjønt er grunnen til dette at de ulike utviklerne på XDA ikke har tilgang på kildekoden som brukes til mobilenes kamera så de ender ofte opp med å "hacke" noe sammen bare. Kameraet vil fungere fint, men kvaliteten på bildene vil ikke være like bra.
 7. Er ikke mulig å unlocke bootloader på mobiler fra Huawei lenger. De sluttet å gi ut kodene til mobilene sine i fjor dessverre... Uansett er dette noe som 99% av befolkningen hverken har lyst til eller i det hele tatt har hørt om.
 8. Så hva betyr dagens nyheter for dere? Er det lurt å prøve å selge mobilen og gå for noe annet? Fortsatt ikke helt skjønt de potensielle konsekvensene dette har for oss som allerede eier en mobil fra Huawei.
 9. Okei! Noen som har gode erfaringer med å ringe inn selv? Lyst til å høre med Telia eller Telenor om de kan matche mitt nåværende abonnement, men med fordelene fra deres Yng abonnementer.
 10. Hei! Ikke at det er det mest spennende temaet i verden, men kom nylig opp en diskusjon angående mobilabonnement i vennegjengen. Her kom det fram at enkelte har fått veldig gode dealer på sine abonnement, mens jeg selv er stuck med 4GB til 249 kr hos YouTeam (bytta fra Komplett da Ice kjøpte de opp). Tilsvarende betaler to kompiser forholdsvis 199 kr og 349 kr for henholdsvis 8GB og 15GB i mnd. Hverken Telenor, Telia eller Ice har klart å matche mitt nåværende abonnement heller da de bare vil ha meg på sine abonnement med mer data i måneden for høyere pris, eller sine abonnement til samme pris, men med mindre data. Er heller ikke lenge siden en kompis av meg fikk tilbud på 25GB hos Telia for 299 kr i måneden, så da jeg nylig ble ringt opp av Telia selv her om dagen prøvde jeg å forhandle meg frem til en bedre avtale hos dem, men lyktes dessverre ikke. De nevnte avtalene er er visstnok også deres faste pris, og ikke lokketilbud for en kortere periode. Så hva skal til for å få til bedre avtaler med mobiloperatører? Om noen har noen tips er det much appreciated!
 11. Noen flere enn meg som enda ikke har fått EMUI9? Nærmer seg 2 måneder siden oppdateringen begynte å rulle ut...
 12. Jepp, har problemer med Snapchat jeg og. Hatt det siden i sommer og så langt er den beste fiksen å teste ut Alpha-versjonen. Har Emui 9 kommet til mobilen enda? Mulig det kan hjelpe
 13. Håper jeg og får oppdateringa snart (kjøpt fra Komplett). Til de av dere med Android Pie, hvordan fungerer Snapchat? Finnes fortsatt den bugen hvor kameraet går i svart og appen må startes på nytt?
×
×
 • Create New...