Gå til innhold

Tormedspikeren

Medlemmer
  • Innlegg

    160
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tormedspikeren

  1. Når føler dere at spillet virkelig kommer i gang? Har spilt 10-12 timer men har ikke blitt fenget ennå. Kanskje jeg har spilt for mye av de forrige Bethesda-spillene...? Eller så har Witcher bortskjemt meg med kvaliteten på story telling.

     

     

    Har nylig drept Kellog i main storyen, og løper rundt med Valentine. Fått piper også.

     

     

    Jeg sliter med det samme selv. Bevares, det er mye som er forbedret, men jeg klarer bare ikke å motivere meg til å spille lengre enn en halvtime i gangen. Sammenlignet med de forrige spillene i serien, tror jeg det er to hovedgrunner til dette:

     

    1. Dialogsystemet!! Yes, no, sarcasm... Jeg skjønner ikke hva Bethesda tenkte på her. Noe av det mest interessante med de tidligere spillene var å møte nye karakter. Nå føles denne delen av spillet hult og tomt. (Joda, jeg vet det finnes en dialogmod, men likevel.. ) Det hjelper ikke akkurat at personene du møter stort sett er kjedelige!

     

    2. Hvor har det blitt av den småsyke Fallouthumoren? Mulig dette er en kombinasjon av punkt 1, men igjen...

     

    Måten jeg har løst det på, var å starte opp Fallout 2 igjen. Så nå spiller jeg annenhver økt. Fallout 2 og Fallout 4 ;) Når du blir kastet 15+ år tibake i spillmekanikk på den måten blir svakhetene i det gamle spillet litt mer åpenbare. Det blir plutselig moro å gå rundt og skyte og se den fine grafikken når du kommer tilbake til Fallout 4, og dialog/humør/RPG-trangen blir mettet når jeg spiller 2eren. Vinn vinn..

  2.  

    For all del, Rome 2 forbedret mye når det kom til det visuelle.....men det stoppet dessverre der.

     

     

    Kall meg gjerne tullete, men jeg foretrekker faktisk grafikken fra Medieval 2 (som er 10 år eldre!). Klarer ikke å sette fingeren nøyaktig på hva det er, men den har mer "sjel" på en måte.

    • Liker 1
  3. Men jeg må innrømme at jeg er litt overasket når jeg leste lenken over, hvor mange mennekser som lar dette gå innpå seg. Desverre er jeg en av dem.

    Jeg føler likevel dette er et litt tabubelagt tema, om hvordan sosiale nettverker faktisk påvirker våres evner til å leve et normalt menneskeliv, hvor man ikke nødvendig vis trenger å ha kontroll hele tiden.

     

    Greia er at ungdom som vokser opp nå er de første menneskene i verdenshistorien som opplever å leve så til de grader med sosiale medier. De er på en måte ufrivillige forsøkspersoner. Jeg er bombesikker på at det gjør noe folk. Mer usikkerhet, frykt for hva folk tror om en, streben etter å bli godt likt, det konstante stresset om å sjekke oppdateringer, "aldri være helt av" osv. osv. Senvirkningene får vi ikke vite før senere.

     

    En ting er ihvertfall sikkert: Facebook er godt nytt for psykologbransjen! Kundegrunnlaget kommer ihvertfall ikke til å bli mindre enn det har vært før.

    • Liker 1
  4. Sånn er det på jobben også har jeg litt følelsen av. "Vi har vært i X nå, og skal til Y nå i sommer. Hva skal dere da?" Det er liksom ikke godt nok å si; "nei, vi skal bare være hjemme."

    Samme greia når det er noe som skjer. "Skal du/dere ikke være med? Hvorfor ikke? (pingle...)." "Skal du ikke drikke? Hvorfor ikke?" Eller, "ta nå den siste ølen også da..." Et nei er liksom uakseptabelt. Jeg blir så irritert på sånne ting at jeg kan si NEI bare for å markere motstand mot det. "Hopp i havet" Facebook-stuntet var akkurat samme greia. Flokk-mentalitet, med pingle-bemerkninger hang løst til de med bein i nesa som turde å si nei takk.

     

    Det er da du skal tenke på dette bildet. Vi er kun et støvkorn i Universet. Hvor mye har det egentlig å si hva kollegaen tror om ferieplanene dine?

  5.  

    Får håpe at de ikke gjentar det med repeterende miljøer. Det er også det som er feil med Skyrim.

     

    Skal ikke starte noen stor diskusjon her, bare tenkte spørre hva du mente mer repeterende miljøer? Mener du overflateteksturen som repeterende mønster? Eller mener du at landskapet ser likt ut over alt? For DET er jeg absolutt ikke enig i! Vinter og isberg, mosekledd norske vidder, grønne tjukke skogsområder, geysyr-områder, gigantiske fosser, små fosser, sykt høye fjell, små fjell, gigantisk mud-crab stein, viking-inspirert by, britisk middelalder-inspirert by, forsworn-templer, gigantiske dwermer-ruiner, underjordiske sopp-landskaper, store innsjøer osv bla bla.. Skyrim har en natur som er den mest varierende jeg har vært borti i et spill på lenge.

     

     

    Verdenen er fin den. Men spillet føles tomt og neddummet kontra f.eks. gode gamle Morrowind (Elder Scrolls seriens desidert beste spill etter min mening).

  6.  

    Har lyst å skaffe meg ett svært spill nå, og da er vel Skyrim blandt dem beste. Problemet er att jeg aldri likte det forrige Oblivion noe særlig, men er likevel veldig fristet og nysgjerrig på Skyrim. Digga Fallout spilla, men er usikker hvor mye dem har til felles med Skyrim.

     

    Så er det noen vits å skaffe seg Skyrim når jeg ikke likte Oblivion?

     

     

    Skyrim har en fin verden og grafikk, men mye dårligere quests enn f.eks. Fallout New Vegas. Det føles ikke som om noe av det du gjør har noen reel invirkning på verdenen rundt deg. Det føles tomt rett og slett.

  7. Dark Souls 2 PC , beste spillet noensinne tror jeg.

     

    Blir lettere forvirret av å lese på Metacritic om PC versjonen. Alle anmelderne skryter det opp i skyene, mens brukerne gir det bunnkarakterer pga. dårlig pc-port. Hvordan synes du styringen på spillet er med mus og tastatur?

  8.  

    Største feilen med spillet er all tiden de heller kunne brukt til å lage et nytt (vanlig) Elder Scrolls eller Falloutspill...

    Dette er tull.

     

    Det er Zenimax Online Studios som er spesialisert til å lage onlinespill til Zenimax Media. Dette er et seperat firma. Bethesda Game Studios lager singleplayer spill. Høyst sannsynlig har de et nytt singleplayer ES/Fallout spill i produksjon samtidig.

     

     

    Håper du har rett :)

  9.  

    Men! Det tragikomiske er tanken på hvor morsomt Rome 2 ville ha vært hvis de brukte den eldgamle Medieval 2-enginen.

     

    En brukbar oppgradert M2 motor, Hadde vært fantastisk, Da kunne man hatt titusenvis av soldater.

     

    Tenk deg å spille slag i 1;1 skala, så romerske legioner faktisk hadde ca. 5000 soldater.

     

     

    Jepp! Fått sving på diplomacydelen (som var elendig på M2) i tillegg, så hadde de hatt et fantastisk spill.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...