Gå til innhold

FB.600001022100605

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FB.600001022100605

  1.  

     

    Jeg er spent på hvordan en iPad med iOS skal bli en direkte utfordrer til surface pro 3 med Windows 8.1, som i bunn og grunn er en laptop med avtagbart tastatur.

    Nettopp. Har den iOS som i eksisterende iPads blir den ingen utforder til MSSP3. Om enn tvilsomt, er det mulig den kommer med en hybrid-løsning mellom OS X og iOS?

     

     

    Det ville overrasket meg. OS X er ikke laget for touch i det hele tatt.

     

     

    Men det er kanskje noe de vurderer? De vil vel etterhvert få touchskjerm på macbooks og lignende, kanskje?

  2. Klart det er forskjell - men får man virkelig gjort skikkelig behandling på en Surface? Vil ikke tro skjermen er godt nok kalibrert til det?

     

    Hjemme på kontoret trenger man selvsagt noe annet enn pad.

    Usikker på om du mener skjermkalibrering som i type farger? Isåfall kan jeg melde at Spyder fungerte perf for å kalibrere skjermen min.

     

    Den har jo helt klart et par mangler, som f.eks å kunne takle mange filer på en gang. Rawfilene fra D800 er på 60-80mb per stykk, og det kan gå seigt da jeg gjør endringer på 50 filer av gangen.

     

    Samtidig er disken elskverdig, og jeg kan nå skyte direkte tilkoblet til nettbrettet mens det ligger i sekken min, så bildene ligger klare i lightroom for eksportering da det er pause i konserten/kampen etc.

     

    Den har igjen et lite stykke før den fullt ut erstatter en skikkelig laptop, men vi nærmer oss :)

  3. Eller er det sånn at du sitter fast i gammel workflow?

     

    Det er ingenting av det du beskriver her som ikke lar seg gjøre på iOs (med unntak av backup til eksterndisk, men trenger du virkelig det i felten?)

     

    For min del er Surface helt verdiløs som laptoperstatning på grunn av det elendige tastaturet, så jeg forstår problemstillingen, men akkurat innen billedbehandling får man faktisk gjort det aller aller meste på iOs nå.

    Kanskje det? Jeg har fremdeles til gode å finne en god og effektiv løsning til hvordan jeg lett kan behandle Rawfiler fra et D800 som ligger lagret på CF, men jeg har forstått det slik at det nå er mulig å få fatt på CF-lesere til iPad da, så da er vi et skritt nærmere.

     

    Og om du ikke ser forskjell på bildebehandlingen du får gjort i PS, i motsetning til det du får gjort på PSexpress på en iPad, så har vi litt forskjellig bruk.

     

    Og ja, backup på location er et must. En sint brud er det ingen som vil ha på nakken.

    • Liker 1
  4.  

    Jeg er spent på hvordan en iPad med iOS skal bli en direkte utfordrer til surface pro 3 med Windows 8.1, som i bunn og grunn er en laptop med avtagbart tastatur.

     

    Hva skal man egentlig med fullt OS på laptop lenger? Eneste jeg bruker på laptopen min (med windows 8.1) er browseren.

    Ja, da er det liten grunn til at du skal ha laptop. Jeg er helt avhengig av fullt OS for å kjøre Photoshop og Lightroom for å sende inn bilder mens jeg er på konserter og lignende, og kunne ta backup til ekstern disk on-site. Det er derfor jeg mener at en iPad med iOS ikke kan erstatte en surface, nettopp fordi den ikke har et komplett OS.

  5.  

     

     

    Som Android-bruker får du muligheten til å legge opp hjem-skjermen akkurat som du måtte ønske. Da kan du for eksempel ha de 5-6 appene du bruker mest på den første siden, og utporsjonere de øvrige på de neste sidene.[/size]

    Og det kan du ikke på iOS?
    klart du kan,jeg har faktisk kun 6 aper oppe som jeg bruker mest,,,,

    Det har du :) Oppe i venstre hjørne...

    • Liker 5
  6. Her er enda en artikkel som er vinklet negativ til iPhone/Apple, Android hylekoret jubler. Vel det må de gjerne gjøre, Jeg foretrekker iPhone.

     

    Flere av disse nettsidene serverer samme negative artiklene skrevet av de samme skribentene og sorterer under TEK.NO paraplyen.

     

    Men, vi kan lese at "I dag får man ny iPhone", her siktes det til IOS 8. Kan Android leiren si det samme når ny utgave av Android kommer? Nei, for det er opp til den enkelte produsent og der er oppdateringer høyest variabelt.

     

    Vel, da Android L kommer til å rulle ut, så kan de skrive: "I dag får man en ny Nexus" At det kun er en telefon tilgjengelig for plattformen deres er ikke et problem Androidbrukerne sitter med.

     

    Jeg merker meg at dere liker å trykke på at mange av produsentene er trege med oppdateringer, men Androidbrukere har også maskinvare som oppdateres fortløpende, og Nexus-serien er nettopp det. Så jo, Android leiren kan si det samme. :)

    • Liker 9
  7. Jeg tolker dette dithen at den beste beskyttelsen mot "virus" er så enkel som å sperre abonnementet mot teletorg og innholdstjenester.

     

    Det er forsåvidt også en god idè, men problemet er om man laster ned applikasjoner fra en nettleser og installerer de. Men så lenge "ukjente kilder" ikke er huket av under innstillinger -> sikkerhet, så sitter du nok trygt :)

    • Liker 2
  8.  

     

    Kanskje de hadde gjort det bedre om de lagde en god telefon med støtte for SD-kort og utskiftbare batteri, og sørget for å legge ut oppdateringer til den iallfall 2 år etter lanseringsdatoen.

     

    Kan ikke huske å ha sett en eneste HTC-telefon som har oppfylt alle de punktene på ei stund.

    Du lever nok i en boble.

    M8 har jo SD-kort-støtte. M7 ble oppdatert til 4.4.2 lenge før de fleste andre android telefoner.

    Som han skriver: Kan ikke huske å ha sett en eneste HTC-telefon som har oppfylt ALLE de punktene på ei stund.

    • Liker 2
  9. Kan noen her teste frontkamera på denne mobilen?

     

    Har en Sony Z men savner Stock Vanilla men er veldig fornøyd med sonyen da jeg er en "snapchat-hore". :)

     

    http://phandroid.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/11/Nexus-5-front-facing-camera-comparison.jpg

     

    Er det såpass ille?

     

    Nexus 5: http://s27.postimg.org/933rwzs4j/Nexus5.jpg

     

    Xperia z: http://s8.postimg.org/no2f11klx/Sonyxperiaz.jpg

     

    Håper det var litt til hjelp :) Merk at begge bilder er tatt med stock camera app.

     

    /kai

    • Liker 2
  10. Kan noen her teste frontkamera på denne mobilen?

     

    Har en Sony Z men savner Stock Vanilla men er veldig fornøyd med sonyen da jeg er en "snapchat-hore". :)

     

    http://phandroid.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/11/Nexus-5-front-facing-camera-comparison.jpg

     

    Er det såpass ille?

     

    Hahahaha, nei, det der var nok ikke seriøst.. :p Føler frontkameraet mitt er på høyde med Note 3'en min, sliter noe med støy når det blir mørkt, men da undereksponerer snapchat uansett.. Hvitbalanse er ikke et problem på min ihvertfall.

  11. For oss som har exchange server på jobben, hva har stock android å by på der? Har idag S3 og den epost klienten er ok.

    Den er rett og slett bare digg å bruke. Stock e-post klient på touchwiz er ingenting iforhold til denne. Swipe for å slette e-post, enkle snarveier i kalenderen, og en lekker kontaktkatalog som automatisk slår opp i firmakatalogen i bedriften. Helt innafor. :)

×
×
  • Opprett ny...