Gå til innhold

Hjelmn_

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hjelmn_

  1. Noen som opplever at X`en lever sitt eget liv under bruk?

     

    Har hatt min i ca. 3 uker nå og opplevde etter 1 ukes bruk at den ikke oppførte seg normalt. Telefonen ringer folk av seg selv og lukker/åpner apper i hytt å pine. Antar at dette kan ha noe med feil i iOS, og lurer da på om noen har en fiks for dette, eller om det bare er å benytte seg av garantien og sende den inn?

  2. Hei. Har etter jeg fikk nytt skjermkort oppdaget det jeg velger å kalle "fragmenter" som kommer og går. De kommer stort sett når jeg sitter på spotify, er på twitch eller youtube, og når jeg spiller.

     

    har lagt ved en video som viser det jeg snakker om. Har installert siste versjon drivere, men det er kanskje selve skjermkortet det er noe galt med?

     

    IMG_1074.MOV

     

    Noen måte å fikse dette på?

  3.  

    Du tuller nå? Det finnes en rekke tråder om dette, som denne her... der trådstarter bl.a beskriver følgende:

     

     

    Er ikke det nokså likt det du sliter med? Ta deg tid til å lese de mange Win8.1 problem trådene her på forumet, så finner du kanskje noen svar, om det er noe løsning.

    denne henviser til en samsung bærbar maskin som flere har problemer med. Har lest tråden og det er ikke det samme hos meg. Til opplysning er det i mitt tilfelle snakk om en stasjonær PC.

  4. Får lastet ned oppdateringen og pc'en rebooter et par ganger. Men så når jeg antageligvis skal komme til den veiviseren så blir bare skjermen svart. Ser musepekeren, og thats it.

     

    Har de nyeste skjermkortdriverne så tror ikke dette er problemet. Men jeg finner ingen andre som sliter med det samme, så noen som har en mening om hva som kan være galt?

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...