Gå til innhold

anonymhd

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anonymhd

  1. Opprettet egentlig denne tråden fordi jeg ikke hadde tålmodighet til å vente på fasiten, men hyggelig med svar uansett!

    Jeg satser på 5, men gjorde noen teite småfeil på de enkleste oppgavene, og glemte å gi en praktisk tolkning av oppgave 1d på del 2. Ellers syns jeg del 1 var vanskelig altså, og har et lite håp om at de senker kravene med et par poeng på grunn av dette. Hva tenker dere?

    Kan ikke si så mye da jeg aldri har hatt 2P på skolen eller andre prøver enn eksamen. Tok det bare som privatist og hadde S-matte på skolen. Får håpe de mener den var for vanskelig:D

     

     

     

     

     

    Hvilken oppgaver er dere usikker på?

    Del 1, oppgave 2.

     

    Del 2, oppgave 3.

     

    Hva satser dere på som karakter?

    Del 1 oppgave 2 - Greia med denne var vel at det er pensum fra 1p? Klarte jo ikke å huske hva 1dm^3 var i cm Håper man kan få et halvt poeng for å ha skrevet det på standardform, men ganget 4 med 15 istedet for 150.

     

    Hahaha husket det heldigvis, men løste den dessverre feil tror jeg. Hadde 6*10^10 istedenfor ^12... 

     

    Ellers hadde jeg ikke noe særlig feil tror jeg, men noe slurv dessverre som gjør at jeg mest sannsynlig akkurat går glipp av 6eren:(

  2. Split program appellerer av en eller annen grunn mer til nybegynnere, men du vil nok få mye mer igjen for å følge et standard styrke 'nybegynner program' som i f.eks det i sticky posten øverst. 

    Hm ja, sjekket det ut. Var jo noe av det samme, men så ut som en veldig kort økt. Vil jeg klare å oppnå økning av styrke og muskelmasse ved dette oppsettet?

    Trente i ca. 10 mnd i strekk for 1,5 år siden uten nesten noe fremgang (noe som var grunnen til at jeg slutta). Fortsatte bare å trene innimellom frem til nå.

    Dette er et annet oppsett enn det jeg har trent før, så håper på at det vil virke. Har holdt på med det i en uke, og det virker bra. Kjenner jeg blir mer støl og sliten enn det jeg har gjort før.

  3. Funker dette oppsettet bra?

     

    Dag 1:

    Rygg, skuldre, biceps, (mage)

     

    Dag 2:

    Evt jogging.

     

    Dag 3:

    Bryst, triceps, (mage)

     

    Dag 4:

    Evt jogging.

     

    Dag 5:

    Repetisjon av dag 1

     

    Dag 6:

    Evt jogging.

     

    Dag 7:

    Repetisjon av dag 3

     

    Fungerer dette oppsettet for å øke styrken og muskelmassen? Det blir jo 3-4 økter styrke i uka. Jogger ikke alle mellomdagene, men det er noe jeg kan gjøre om jeg orker/har tid. 

    Lurer også på om man skal ha skuldre sammen med rygg og biceps eller om det går med bryst og triceps.

    Takker for alle svar :D

×
×
  • Opprett ny...