Gå til innhold

KydeX

Medlemmer
  • Innlegg

    888
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KydeX

  1. For min del kan de gjøre NRK om til en reklamefinansiert kanal på lik linje med de andre kanalene. Får de inn mindre penger på det så kan de kutte i budsjett og innhold. Det eneste kanalen blir brukt til i mitt hus er noen ganger barnetv, men det også er begrenset.

     

    Og i motsetning til det store hylekoret, så synes jeg TV2 gjorde en bra jobb med OL sendingene. Synes ikke NRK nødvendigvis er best på store sportssendinger. TV2 har f.eks. årelang erfaring fra Tour de France, som de gjør en kjempejobb med.

     

    Behovet for en riksdekkende kanal som kan sende i krig og katastrofetider ser jeg begrenset nytte av.

    • Liker 2
  2. Jeg skal snart begynne i ny jobb, og de skal bestille laptop til meg. Jeg kan være med å styre valget selv.

     

    De har foreslått en ultrabook av denne typen:

     

    http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=783693

     

    Kraftmessig burde det gå greit, da de fleste applikasjoner skal kjøres via terminalserver.

     

    Men så synes jeg kanskje oppløsningen er i minste laget (1366x768). Normalt på kontoret kommer jeg til å bruke ekstern skjerm, så det blir på reise at den innebygde skjermen vil bli brukt. Hva tenker folket "her på huset"?

  3. Hei.

     

    Har opprettet et domene og skulle peke det mot min statiske ip adresse hjemme. Da jeg testet å skrive inn domenenavnet, så kommer påloggingsboksen til ruteren opp. Jeg kan logge meg rett inn i admin interfacet. Det funker også dersom jeg bare skriver ip-adressen.

     

    Hvordan går dette an? Remote access er deaktivert og har aldri vært aktivert. Her må man jo også spesifisere port som skal brukes osv. Jeg får også svar dersom jeg pinger adressen min, selv om dette også er deaktivert.

     

    Skjønner ingenting jeg...

  4. Håper ikke det nei :) Nå har jeg endret til I7 3770K slik at jeg kan overklokke den, også har jeg endret til et dyrere HK som ble anbefalt et annet sted til overklokking, også har jeg gått ned til 8 Gb RAM, da det skal være nok.

     

    Se link: http://www.jetlinesystems.com/performance.php

     

    Vil kjøleren jeg har valgt være kraftig nok til å overklokke, og trenger jeg mer vifter enn de to som følger med kabinettet?

  5. Du er inne på noe der. Etter å ha lest litt mer på diverse FSX forum så vurderer jeg om jeg kanskje skal gå for å overklokke prosessoren allikevel. Jeg vurderer også om jeg skal gå for et rimeligere grafikkort, da FSX sannsynligvis ikke trenger et så kraftig kort allikevel. GTX660 eller 670 er sikkert mer enn nok. Tydeligvis er det prosessoren som er flaskehalsen, og mange sier de kjører med 4,5 Ghz osv.

  6. Du har rett i dette med HT osv. Årsaken til bruk av I7 er rett og slett høyere arbeidsfrekvens. FSX er laget slik at jo mer Ghz du har jo bedre funker det. Etter som jeg kan se på diverse entusiast forum så bruker alle I7, gjerne overklokket så mye som mulig. Han som skal ha pc'en kommer ikke til å drive med overklokking, men trenger allikevel en prosessor med høy arbeidsfrekvens. Derfor valgte jeg denne CPU'en.

     

    De som spiller dette pleier som sagt å legge inn ekstra simulert vær, skyer, scenario osv. Alt dette er veldig CPU intensivt. Dessverre er spillet kun skalert på Ghz.

     

    Dette er slik jeg har forstått det ihvertfall.

  7. Takk for tips. Jeg trenger ikke SLI da Flight sim X som denne primært skal brukes til ikke støtter SLI på noen måte. Jeg valgte I7 da det påstås at FSX krever mye prosessor (selv har jeg ingen peiling på akkurat det), og GTX 680 fordi han som skal ha den har råd og fordi han sannsynligvis kommer til å ha den en god stund.

     

    Har byttet til LP minnebrikker.

  8. Hei.

     

    Jeg skal bygge pc til bruk i Flightsim X for en jeg kjenner. Jeg har bygget flere pc'er før, men det er en stund siden, og jeg er litt rusten i hva som er bra av komponenter. Dersom noen gidder å hjelpe meg litt, så hadde jeg vært takknemlig.

     

    Budsjettet er 10-15k og fokuset er på maks ytelse. Jeg har hørt fra de som spiller dette at det er kan spise mye både av prosessor og grafikkort. Det blir ofte lagt inn mye mods i dette spillet som kan være krevende. F.eks. andre cockpiter, ekstra skyer/vær osv.

  9. Du må ha kontroll på hvordan koden din endrer uttrykket, ellers vil ikke koden din være deterministisk som vil skape et hav av problemer. Som regel vil du aldri gjenbruke variabler (unntak finnes for teller) fordi det har ingen hensikt. Det er gratis å opprette variabler.

     

    Årsaken til gjenbruk av variabler er at programmet henter inn flere input variabler fra en databaseserver (ikke SQL). Basert på disse skal jeg detektere og registrere forskjellige statuser som skrives ut til en output tag som går tilbake til databasen. Disse må ha spesifikke nummer. I tillegg skal det brukes til å detektere start og stopp tider. Derfor trenger jeg å vite når betingelsene opphører slik at jeg kan skrive ny status til en statusvariabel nr 2 som også blir skrevet inn til databasen igjen.

     

    Kanskje litt rotete forklart..

  10. Årsaken til at jeg ikke har brukt Dictionary er vel også at jeg er helt fersk i dette. I tillegg så er det egentlig et ganske kort, simpelt program som jeg prøver å gjøre det jeg trenger så enkelt som mulig.

     

    Jeg skal teste litt med å bare utvide if-setningen og se om det fungerer, hvis ikke får jeg komme med mer konkret eksempel på strukturen min :)

     

    Takker for foreløpig hjelp. Ikke umulig at jeg kommer med noen oppfølgerspørsmål.

  11. Hei.

     

    Jeg holder på med et program som skrives i Visual Basic .NET. Jeg er helt nybegynner på område.

     

    Jeg har en if setning som inneholder en hel haug if-elseif-else.

     

    En av dem kan f.eks. se slik ut:

     

    If (A.value = true and B.value <> 0 and C <> 225) then

    Status.value = 225

     

    Dette er et eksempel, jeg har ikke her tatt med ifelse setningene osv.

     

    Spørsmålet mitt er så: Jeg ønsker at når if betingelsene ikke er true lenger så vil jeg sette verdien til en annen variabel. Altså idet betingelsene går fra true til false. Jeg kan ikke bare bruke "else", fordi variabelen jeg skal bruke kan bli overskrevet av andre kodelinjer i programmet.

     

    Eventuelle tips settes pris på.

  12. Azaz, ser du skal ha bærbar for bf3, hva har du valgt ut? Jeg har tenkt å kjøpe meg bærbar for gaming selv skjønner du :)

    Heisann.

     

    Jeg har ikke kjøpt helt ennå, men det blir nok en Multicom Kunshan P170E med radeon grafikkort. Med SSD og et par mindre oppgraderinger havner den på rundt 16 000. Litt dyrt, men da bør den ihvertfall holde en stund.

×
×
  • Opprett ny...