Gå til innhold

Jonner'n

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonner'n

  1. Etter å ha spilt dette i nesten 10 timer , så minne spillet mye om hvorfor jeg likte 2 ern. For meg så er dette spillet så nært som 10/10 per nu som det går an å komme.

    Bedre historie en i tidligere spillene, mer på spill ( liker i tittelen) fantastisk banter mellom nate, sully and sam. Morsomt å kjøre jeep, og bruke grappling hooken, kombo mellom stealth, gunplay og klatring funker bra, bedre ai . Er sirka halv veis tror jeg koser meg mye.

     

    Hvis ikke spillet varer lengre enn 10 timer blir jeg litt skuffa.

  2. Artig bilde, og Karlsvogna ser jeg jo!

    Himmelen ble veldig flott synes jeg, og det gjorde seg med huset i forgrunnen. Er det opplyst av gatelys, eller er det noe annet?

     

    Takk.

    Bor på landet så her er det lite med gatelys.

    Men fikk mye hjelp av en stor opplyst måne og eksponeringen var på 2 min. Vet ikke hvorfor "exif" ikke vises.

  3. Bildet er tatt på et veldig riktig tidspunkt. Blått og gult ser alltid fint sammen og det er mye mer interessant med en detaljrik kveldshimmel kontra dønn svart nattehimmel.

     

    Du gjør også en fin jobb med å eksponere riktig for både omgivelsene og innsiden av brannstasjonen.

     

    Enig med Jan-Roger om at bakgrunnen kunne vært mindre, om ikke annet ville jeg hvertfall ha beskjært den lille fortauskanten som stikker opp fra hjørnet.

     

    Ellrers ville jeg også ha rettet opp perespektivet slik at bygget ikke faller bakover.

     

    Takk for konstruktive tilbakemeldinger, litt usikker hva du mener med at bakgrunnen kunne vært mindre. Ser dog at noe av forgrunnen kunne vært beskjært da det tar noe av blikket bort fra motivet. V2. kommer senere :)

  4. Den der seg jaggu litt sjølgod og overlegen ut.

    Fint lys og god tegning i pelsen.

    Hadde du gått litt lenger unna og tatt med litt mer i front kunne du klipt bort det uskarpe og snøen foran "ulldotten" hadde fått skarphet og ikke blitt så uskarpt forstyrrende. men så var det å huske det da. Jeg glemmer det gang på gang og forbanner meg sjøl når bildene kommer opp på skjerm i etterkant.

     

    Roar

     

    Takk for kommentar og innspill. Ja det er ikke lett huske alle "reglene" som står i boka. Har som mål å dyrke interessen for fotografering nå, så får jeg heller ta meg bedre tid til å finjustere/forberede motivene ved fremtidlige anledninger. :)

    Ja hun ser litt overlegen ut, noe som også stemmer ganske godt. Men hun er gullegod og så majestetisk flott at det får bare være.

  5. Takk for innspill. Tok meg ikke tid til å rette på bildet så alt for mye i forkant, kun skarphet og litt kontrast. Men er enig med deg at stangen er litt forstyrrende, kunne ha redigert den bort da jeg synes at den hvite delen bør være med i motivet. :)

×
×
  • Opprett ny...