Jump to content

AIR Drakeblood

Medlemmer
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)
 1. Er nok noen tiebreakers som skal spilles vill jeg tippe. Kommer nok noe info snart om hvem som skal spille tiebreakers i gruppene sine.
 2. Bra de beholdt sønnen. Han er vel det viktigste delen av spillet i mine øyne. hans om gjøre gameplayen utrolig morsomt samt storyen så sterk som den er
 3. I kveld etter 1v1 kampene er unnegjort eller på Søndagen passer for oss. Går det for dere?
 4. hei. Sku vi tatt kampen en kveld? Er Tiebrakes neste uke så må taes innen da.
 5. Hei. Har dere en dato for kampen som passer for dere så vi får tatt den før tiebrakes på mandag
 6. Ser gamer har sendt ut epost så må spille kampen uansett i wild format hvis vi tar kampen på Torsdag. er game for det.
 7. Hei. sku vi ha venta en uke med kampen? med tanke på releasen av Witchwood er den 12. Aprilså er nok det ikke helt stabilt å spille den dagen?
 8. Er klar til kampen klokken 20 ikveld lagt deg til på battle.net
 9. Hei du. Usikker på om jeg rekker kampen på Torsdag da fruen har starta fødselen her. Mulighet til å utsette kampen til neste uke?
 10. Hei. Blizzard problemene løsnet utover kvelden i går. Har lagt deg til på Battle.net men ikke hørt noe fra deg der eller på gamer enda. Har du mulighet til å spille kampen i kveld?
 11. Du har kanskje merka det men nette hos Blizzard har fått problemer. så ingen som kommer seg på atm hvis man ikke er allerde logget inn. Har lagt deg til i battle.net men vi får ikke tatt kampen før de har fiksa problemet.
 12. Skravler litt med gutta her nå, Hvordan passer det med i morgen klokken 19:00?
×
×
 • Create New...