Gå til innhold

Shitzu

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shitzu

  1. Det har aldri eksistert et enkelt grafikkort istand til å kjøre alt av nyere spill på maksimale innstillinger med høy framerate, det er ikke lønnsomt for Nvidia/AMD.

    På en annen side har det aldri vært bedre enn nå, du må gå med forstørrelsesglass for å se forskjell på Ultra og High i nyere spill utenom AA-metoder og High klarer de aller fleste toppmodellene veldig bra.

     

    SLI/CFX er veien å gå om du driter i økt inputlag, mer varierende framerate, og kan godta de driverproblemene som oppstår.

    Ja har tildels hørt om at sli medfører en del problemer. Nå vet jeg ikke hva inputlag er, men er det det samme som microstutter?

  2. Sikkert vært spurt om før men vil vi få se et 790 kort etterhvert? Evt 8-serie? Fått intrykk av at denne generasjonen med grafikkort ikke klarer å gi en fullstendig og god opplevelse i div spill. Jeg tenker da på at 780, titan osv gir kun 40fps og mindre i noen av spillene som blir benchmarka. Eller har det kanskje alltid vært sån, at noen få spill alltid vil være "tidligere" ute enn grafikkortene? Eller er SLI den eneste veien å gå?

  3. Hva er egentlig kravene dine samt budsjettet ditt?

     

    Budsjettet er vel på rundt 12-14 000,-. Det jeg ønsker at pc'n skal klare å kjøre er bl.a Rome: total war 2 på ultra, gjerne med "mods" slik at man kan spille med 20.000+ på slagmarken og evt grafiske forbedringer. Kommer også til å skaffe meg gta 5 når det blir tilgjengelig, og jeg kommer garantert til å adde "grafiske" mods til dette også for det er noe jeg regner med kommer il å dukke opp hvis vi ser på forgjengerne:) Så pc'n bør klare det meste av nye spill på ultra, men tror/føler at jeg kommer litt til kort hvis jeg ikke kjøper brukt med det budsjettet mitt?

  4.  

    Hvis du virkelig ikke gidder å legge ned ett par timer glede (i å bygge) din egen maskin når du ser på maskiner i den prisklassen, så trenger du ikke pc. Du trenger heller ikke en sånn pc hvis du ikke har kunnskap til å montere en sammen, for det betyr at du er såpass lite interessert at du aldri noen gang kommer til å bruke mer enn 3% av kapasiteten til riggen.

     

    Du fremstår som en 12 åring som vil ha maskin for å være tøff.

     

    Aha det var jo også en reaksjon:P godt med et brennende engasjement da, selvom det er til min dissfavør:) Nei, har fattet litt interesse i div. nye spill som kommer til å kreve endel ytelse av maskin.

×
×
  • Opprett ny...