Gå til innhold

caspervir

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av caspervir

  1. Casio gir klar beskjed om at klokker som er merket med 50 meter ikke skal brukes til dykking under vann, kun svømming. Klokker for 100 meter kan man fridykke med, men man skal ikke trykke på knappene under vann. Kun dykker klokkene merket Diver's Watch 200 meter skal brukes ved dykking, og man kan betjene knappene under vann.

    http://www.casio.com/support/techsupport/B769FD93-A496-4DBD-B7B5-D9F5CBD7B30E

     

    Jeg har en Casio klokke som ble kjøpt på clas ohlson for 8 år siden og den er merket med 100m. Har fortsatt brukt knappene mye under vann, og den funger like bra som før. Har aldri skiftet batteri på den heller, men det står jo 10 års batterigaranti også da :)

     

    Skulle jeg hatt en smartklokke så skulle jeg hatt en som tåler vann helt og som kan kobles med Windows Phone. Håper på at Microsoft Band 2 blir ordentlig vanntett da, også at den blir litt mer avansert :) 1-ern var jo bare "resistant" visst...

  2. Ser ut som Surface Pro 3 ikke har noen av de negative egenskapene som listes opp for Asus Chi. Med SP3 i5 128GB får man en sprek prosessor, mindre RAM, nesten lik skjerm til nesten samme pris med tastatur.

     

    Mindre RAM? Du får jo tak i Surfacen i mange forskjellige utgaver da... + at det er to vidt forskjellig kvaliteter på disse produktene... surfacen kommer også inkludert med en penn og man kan kjøpe et integrert tastatur som bare klikker seg på, kan stilles litt skrått slim at det blir behageligere å skrive, bedre touchpad og bakbelyst tastatur. Surfacen har også en kickstand hvor man kan bruke den uten tastatur og fortsatt slippe å holde i den... Surfacen kommer også med mye mer... raskere oppstart, miracast og +++

  3. Selvfølgelig finnes det bare til iPhone... Han derre dusten hater jo alt annet... (Evan Spiegel) Vil heller at dem prioriterer en app til WP i stedet for dette. ¨De kommer med nye sånne småfunksjoner som folk glemmer å bruke... Virker som dem har lite å gjøra, men egt kunne de faktisk ha lagd en app til WP! da hadde mange hoppa i taket og blitt glad! Inkludert meg som ville dratt helt til Venice og takka dem... Nå har jeg også lyst til å dra dit, men bare for å skjelle dem ut fordi jeg er så sint som fy på dem...

  4.  

    I hvertfall så er Microsoft flinke med oppdateringer, for min 920 støtter også Windows 10, mens faren min sin Galaxy S4 (som er nyere) ikke støtter Android 5.0 engang... ( Vet at google play versjonen av SGS4 støtter 5.0, men han har ikke den)

     

    Prøvd å flashe SGS4en hans med GP-rom? Hilsen med-w10-på-L920-bruker

    Gidder ikke det da han ikke trenger det + etter min erfaringer med oppdatering av android enheter så blir de bare tregere og tregere...

  5. Det med å ikke kunne avslå oppdateringer er jo ei potensiell fallgruve for de som benytter seg av programmer eller løsninger som ikke alltid er helt oppdatert mot siste os/nettleserversjoner. Jeg benytter meg av et par webbaserte løsninger i fob med jobb som er veldig sen med å støtte siste versjon nettleser. Jeg kan derfor ikke ha et os som påtvinger meg siste versjon nettleser fra Microsoft, da vil jeg stadig vekk bli utestengt fra disse webapplikasjonene.

     

    Du kan fortsatt slå av automatiske oppdateringer slik at du gjør det selv også, men det som menes her er at hvis du har på automatisk så får du ikke utsatt det ;)

  6. Ikke noe som akkurat bekymrer meg her, men jeg håper de kommer med et annet program/app ellerno til Windows Movie maker fordi den er ganske enkel og nyttig noen ganger. Jeg tror også at de vil komme tiobake på noe, f.eks. at man ikke kan stoppe oppdateringene tror jeg de gjør en løsning på senere... I hvertfall så er Microsoft flinke med oppdateringer, for min 920 støtter også Windows 10, mens faren min sin Galaxy S4 (som er nyere) ikke støtter Android 5.0 engang... ( Vet at google play versjonen av SGS4 støtter 5.0, men han har ikke den)

  7. Det er ikke rart at folk velger å laste ned ulovlige filer da disse er bedre enn lovlige filer... F.eks. så er det ikke alltid at ukesarkivet fungerer ordentlig og da finner man f.eks. den episoden man skulle se ganske lett på torrent sider... Eller så er det ikke alle tjenester som støtter alle platformer, som f.eks. Tv3 play har ingen app på xbox one og da har man veldig lyst til å gå inn på piratebay å finne den "The Goldbergs" episoden...Har ikke gjort det, men det var like før... Siden jeg nå har en Surface Pro 3 så kan jeg bare streame fra den til Xboxen så nå fungerer det helt greit, men poenget...

  8. Jeg er heller ikke helt fornøyd med Spotify for tiden. Men det er én ting jeg setter pris på med Spotify, og det er muligheten til å spille av lokale filer fra PC'n og få de synkronisert så de kan spilles på mobiltelefoner og nettbrett. Imidlertid kunne dette også med fordel ha vært gjort på en enklere måte.

     

    Så hvordan er det med de andre musikkstreamingtjenestene nå? Er en stund siden jeg brukte Wimp og Google Play Musikk; har de mulighet for å bruke lokale filer fra PC og få de til å spille av på mobil / nettbrett nå? Eller er det noen andre som er mer anbefalt?

     

    Anbefaler Xbox music ;) Tilgjengelig over alt! Enkel i bruk. Finnes på pc, mac, ios, android, windows og xbox så klart ;) Prøv den! 30dagers prøveperiode og jeg tror du vil bli fornøyd med den ;) Samme pris har den også

  9. Har ikke folk lært noe som helst av WP? Sørg først for at topp 100 appene er/vil være tilgjengelig før du lager et nytt OS. Folk i gata gir blanke i OS. De vil ha en kul telefon med kule apper. Korrigering: de vil ha de kjente, kjære ikonene på den kule telefonen sin.

     

    Og forresten så så jeg jæ***** mange lumia 640-er på 17. mai! Unnskyld uttrykket, men det jeg hadde aldri trodd at så mange folk hadde tatt til seg vett... Slik jeg skriver (skrivemåten min) så ser det ut som om jeg vil rakke ned på android og ios brukere, men noen ganger har jeg litt humor og noen ganger har jeg mine egne meninger.... Jeg mener egt ikke å rakke ned på noen, men noen ganger skriver jeg på den måten at det føles slik. Og hvorfor jeg skriver slik er fordi at jeg er sint på de som alltid rakker ned på meg med min Lumia 920 og forteller alle dårlige tingene med WP, men som oftest klarer jeg å "recke" dem ............... Bortsett fra det med apps, men det vil vel bedre seg til sommeren med w10....

  10. Har ikke folk lært noe som helst av WP? Sørg først for at topp 100 appene er/vil være tilgjengelig før du lager et nytt OS. Folk i gata gir blanke i OS. De vil ha en kul telefon med kule apper. Korrigering: de vil ha de kjente, kjære ikonene på den kule telefonen sin.

     

    Hvis de lærer fra WP så gjør de noe godt. WP bygger seg stadig opp nå og til sommeren da w10 kommer vil det blir enklere for utviklere å porte over apper fra android og ios. Og da mener jeg VELDIG ENKELT! I klassen min har vi til sammen 4 wp-er (inkludert meg) av 30 folk. Det er egt ganske bra! i tillegg skal to til skaffe seg WP og da er vi 6 av 30. Er ikke det 20 % av klassen da? Det er jo mer enn Apples andel mange steder.... Ser at mange skoler blir apple raida med mac-er og iphone-er, men våres klasse ser ut til at blir Microsoft raida! Jeg har skylda i en del av det da.... Etter jeg dro inn min nye Surface Pro 3 inn i klasse rommet i går så ble folk helt frelst! De som egt sparte seg til mac skulle nå kjøpe en slik en! Har også inspirert android folka (og litt iphone folk) med WP og vist dem den utrolige batteritiden de har, hvor raskt det er og hvordan apper ikke henger seg opp som i android. F.eks har jeg vist iphone folka batterisparing, som jeg synes er merkelig at apple ikke har lagt inn i ios.... Mange vil også prøve noe nytt, som jeg gjorde og er strålende fornøyd med det! Skal bytte ut min 920 nå snart da neste Lumia flaggskip slippes. Gleder meg til w10!har klart å fått 7 stykker til å kjøpe seg surface pro 3 og 5 til å kjøpe seg Lumia... Bare vent og se... Det kommer til å bli flere som vil ha en surface eller lumia bare de får sett hva de har å by på!

    • Liker 2
  11. Godt og kjekt at jeg har min Lumia 920 da ? Som snart skal byttes ut med 940, men må vente til den er lansert. Tror ikke Microsoft kutter ut trådløs ladning nå som det har kommet for fullt.... Stakkars små iPhone brukere som betaler for noe dem ikke får ? Nei, vent... iPhone brukere vet sikkert ikke hva trådløs ladning er en gang ettersom de har en iPhone så.....? Må nesten le meg skakk... Jeg kommer og betaler 2000,- for en tlf med nesten like bra kamera som iphone 6 og minst like bra prosessor som iphone 5c og enda så er 920'en eldre enn begge to ???????

    • Liker 1
  12. Det er jo "SÅ" spennende med nye ipader og iphoner da! Alltid samma design er jo så spennende å gøy å se! Jeg liker litt mer endringer jeg... Se på Microsoft. Finnes aldri noen like Lumiar nesten og det synes jeg er topp! Gleder meg til den nye toppmodellen som kommer til sommeren, i tillegg er det ganske sannsynlig at den har iris scanner da de lanserte Windows Hello for ikke så lenge siden. Hvis den ikke kommer med iris scanner så er jeg ganske sikker på at den kommer med en fingerprintsensor. Men dette får vi vente med å se til sommeren. Kan hende den også blir lansert på builden i slutten av april, men hvis den gjør det så blir jeg altfor spent til å prøve den at jeg kommer til å se på presentasjoner, hands on, reviews og unboxings nesten hver dag. Er veldig spent i hvertfall!

×
×
  • Opprett ny...