Gå til innhold

capillarity

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av capillarity

  1.  

     

     

     

    Jeg har vært med å betateste Google Assistenten på norsk i en måneds tid nå, ganske kul egentlig. Det er en del veldig spesifikke ting den kan gjøre, men for det meste googler den bare ting jeg spør om. Ser stort potensiale, men er ikke sånn kjempeimponert enda.

    Det høres ikke ut som det er Google Assistent, men Google Søk på norsk.

    Som hvordan søk er på norsk språk på telefonen vs engelsk hvor assistent dukker opp

    Neida, det er Google Assistant, fikk tilgang til Betaen fordi jeg har delt mye i Local Guides. Her er et screenshot: https://i.imgur.com/j6uXshP.png

    Stilig! Hva er triggerordet på norsk? "Hei, Google"?

    Skal visst være "Ok, Google", men funker ikke for meg. Kan være den funksjonen ikke kommer før fullversjonen er lansert, driver og forsker på det nå.

    Pleie bare å si ok gogo eller hey gogo her :p Funker vær gang xD

  2. Noen som kjører Ubuntu 17.10 å har hatt noen problemer med folding. Tenker på driver problemer osv. Har hatt et ganske stabilt system ganske lenge no. Men i det siste har mye merkelige ting begynt og skje . 50% ppd drop og Sånn som idag når jeg kom hjem fra jobben så sto denne  meldinga på skjermen og all Internet både på kabel og Wi-Fi funket ikke lengere. Men når jeg skrudde av maskinen kom Internet tilbake.  

    post-314138-0-00017500-1519406568_thumb.jpg

  3. Da har man flytta motor å alt over på ny sykkel med skivebremser i stede for v-brems. Sykkelen er en 27.5 egentlig men siden huben står på en 26 felg så blei det det. Uansett er en mye mere behageligere sykkel og sykkle på. Eneste minuset var at jeg fikk ikke montert kontroller boksen på samme måte som jeg gjorde med den gamle trek sykkelen. Så fram til jeg får forlenget noen ledninger så blir kontroller boksen på toppen av rammen.

     

    Var også litt styr å få justert gir og bremser skikkelig. Men blei bra til slutt :)

    post-314138-0-31276300-1518310759_thumb.jpg

    post-314138-0-22086300-1518310784_thumb.jpg

    post-314138-0-14966100-1518310807_thumb.jpg

  4. Får ikke starta fahcontrol. Nacl funke fint men no når jeg åpne fahcontrol står det client local. Connecting: inactive. Har prøvd og restarte. Reinstalere osv men får fortsatt samme greie når jeg starte opp. :/ Mene jeg fikk samme greia en gang i Windows men da funka det og bare reinstalere. Men i linux funka det ikke :/ Noen som vet hva jeg kan gjøre?

    Bare glem det da :p Fant ut av det selv. Fikk også ordnet ppd problemet mitt . Der æ hadde 50% ytelsestap. Viste seg å være et driver problem.

    • Liker 1
  5.  

    Gikk plutselig fra 6-700 og til og med 800k ppd per kort ned til 2-300k ppd på det ene korte og 3-400k ppd på det andre korte . Begge 1070 kortene ligger på mellom 42 og 52 grader. Kjører project 9414 og 9415 på fahcore 21 :S

    Hvilke klokkehastigheter ligger kortene på? Kan være at de har klokket seg ned pga varme, eller krøll med driver.

    De ligger på sirka 2100mhz graphic clock og på rundt 8500 memory transfear rate kjører viftene på 70 til 80 % med temp på 42 og 52 grader. Kortene feiler vist temp går over 65 grader så har stilt klokken litt ned . Ca 2060Mhz. Problemet no er at jeg får kun rundt 300PPD uansett om æ stille klokken til max eller helt ned til 1900++ . Før jeg over klokket kortene klarte de hente ut sirka en 600PPD per kort. Kan selvfølgelig være krøll med driver ja. Men er samme driver jeg har kjørt hele tia og den har funka helt fint

  6. Noen som har noe anbefaling når det kommer til full vannkjøling av pc. Har sånn hybrid løsning kun til cpu no idag. Men ønsker og montere vann kjøling på begge skjermkortene.

     

    Problemet er at jeg aldri har gjort det før så vet ikke helt hvor jeg burde bestille i fra for best kvalitet. Finn ingen ting på komplett.no og litt skeptisk til og bestille fra eBay. Har 2 gtx 1070 g1 fra gigabite. Å i5 3570k. 1155 socket.

  7.  

    Ja selvfølgelig Teamviewer funker fint det å :) Men var ikke helt den løsningen jeg tenkte på. Tenkte mere på via en terminal eller noe lignende den fahcontrol appen som jeg opplever stadige krasj og problemer med :/

    Ah, Beklager. Ingen erfaring med FahControl :D

    Hehe :) Uansett takk for svar. Jeg reise mye pga jobben derfor hadde jeg lyst på ei løsning der jeg kan kontrollere foldinga (stop/start). Får det fint til med en pc men siden jeg ikke alltids har det tilgjengelig så er jo tlf fin og kunne bruke :) Men jeg Finn sikkert på noe .

  8. Stilig. Hvilken type sykkel har Du? Holder på og bygge om en fulldemper Fuji mountain bike men har ikke bestemt meg for motor enda. Så det står Litt på vent. :)

     

    Helt enig med Ketil tenk deg godt om hvor Du kjører med denne type sykkel. Å hvordan du kjører med den.

     

    Har brukt min el-sykkel nesten vær dag på vei til å fra jobb. Men er altids ekstra varsom når jeg kjører på områder der det kan oppstå farlige situasjoner. ;)

     

    No er det veldig liten sjanse for at dette skal skje spesielt vist man kjører på en forsvarlig måte og har I baktankene at denne type sykkel er ulovlig I norge. No mener jeg selv at det ikke burde være noe problem og at regelverket burde oppdateres. Men Sånn som det er idag så kan det bli svært dyrt vist man først skulle være uheldig.

  9. Er mye forskjelige produsenta og velge Mellom når det kommer til kit. Klarte ikke og finne samme kit som jeg kjøpte fra eBay. Men du kan Prøve og søke på ebike hub motor. Vist ikke så gjorde jeg et rask søk og Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/263086996914 denne Ser ut til og være helt likens som den jeg har idag.

     

    Ja torque arm er den jeg har festet med slange klemme. Har kjøpt en universal torque arm for og være sikker på at den passer.

     

    Batteriet har jeg kjøpt fra her https://www.rezer.no/products/lithiumbatteri-116-ah-48volt

     

    Litt dyrt men er bedre og kjøpe fra ei norsk side.

     

    Er fult mulig og kjøpe selve kite + batteri fra rezer.no men da må du regne med en total pris på rundt 8-9000 kr.

     

    https://www.rezer.no/products/elsykkelkit-1000wlcd

×
×
  • Opprett ny...