Gå til innhold

Cappoile

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cappoile

  1. Så jeg fikk disse smertene i går i to tiden, har hatt dette før men da varte det vanligvis bare ett få timer og nå føles det litt annerledes. Har smerte i nedre delen av magen og den er i midten. Den stinger og noen gang går smertene i bølger. Gjør vondt når jeg rører meg, legger meg og hoster. Avføring is a no go og av og til er jeg kvalm. Vet ikke om jeg har feber, trur ikke det også har jeg laktoseintoleranse, men da får jeg vanligvis bare løs mage. Skulle gjerne gått til legevakten men kommer meg ikke dit akkurat nå. Noen som kanskje har noen tips om hva jeg kan gjøre? Sikkert litt vanskelig fra internettet å vite hva det er, men jeg får nå bare prøve.

    Takk for svar.

  2. Er ikke baklyset som har tatt kvelden, da? Jeg har hatt lignende problem på en annen PC for en del år tilbake. Den var bare ca et halvt år gammel da skjermen plutselig ble svart, og jeg kunne bare se et vagt omriss av bildet i visse vinkler. Viste seg at det var kabelen mellom selve PCen og baklyset i skjermen som hadde et brudd.

    Kan være en god mulighet, pc'en var kanskje tre år da den glapp. Så ingen måte å fikse den på uten å betale for reparasjon? 

  3. Har hatt dette problemet for en ganske lang stund nå, og siden da har jeg fått ny pc. Men jeg har denne pc'en, Lenovo thinkpad l440 og jeg får IKKE tatt opp lys styrken på den. Merk at, jeg kan ikke se noe som helst på skjermen og jeg kan bare se ett lite glimt av profilbildet. Jeg har prøvd Fn+home, også har jeg prøvd de knappene på skjermen som man justere lys styrken, men ingenting skjer. Kommer ikke til å ta den til reparasjon. Kommer meg inn på den, men det nytter jo ikke  når jeg ikke kan se.

     

    Er det noen som vet hva jeg kan gjøre? Ville gjerne ha fått bildene mine fra pc'en tilbake.

    Takk for svar.

  4. Hei jeg bare lurer på hva ett følgebrev er? Skal søke på en jobb, og det står "For å søke er 1 følgebrev nødvendig", CV'en er grei, den har jeg allerede lagt frem. Det står ikke noe om arbeidssøknad, så er det det samme da? Hadde vært fint med en forklaring  :)

     

    Takk for svar!

  5. Jeg kan se tanken bak dette, men er jo ikke så veldig smart. Hvem vet om dyret kunne klart seg der ute alene, spesielt hvis den er avlet/født i fangenskap og aldri vært ute. Det er mange ting som skal til, å jeg selv ville ikke gjort det grunnet ukjente tilstendigheter.

    • Liker 1
  6. Er så mye godt en går glipp av bare fordi folk sier det ikkje "passer" sammen.

     

    Hvem bestemmer det egentlig?

     

    Hvem i alle dager hadde trodd lutefisk skulle bli godt liksom!

     

    Liker du tre ting, så bland det sammen,kok,damp eller stek det og smak.

     

    Favoritten min er servelatpølse og italiensk salat :-)

    Haha jeg er med deg! Er bare litt godt å høre hva andre synes også, ikke at jeg blir påvirket av det, men er vell bare tanken av å høre hva andre mener. Jeg liker for eksempel rå spagetti og sirup, litt rart, men er overraskende godt.

  7. Jeg skal begynne på en skole i Tromsø til høsten og da må jeg sende flyttemelding til "dem", men jeg har ingen anelse noe. Her er en melding æ fikk fra tromsfylke: "Du har i søknad om videregående opplæring i Troms varslet ettersending av flyttemelding. Vi minner om at flyttemeldingen må være mottatt av Troms fylkeskommune senest 25. juni."

    Så jeg trenger å vite alt om flytte melding. Hvem skal jeg sende det til? Er det ett skjema?

    Btw: visste ikke hvilket "topic" jeg skulle legge denne i.

     

    Takker for svar :)

  8. Har alt prøvd det.

    Nytt informasjon: når det er litt mørkt i rommet så kan jeg se at det er noe som skjer på skjermen, som om lysstyrken er helt av(den er ikke det).

    Også glemte jeg å si at jeg hadde et virus på pc'en, det har vært der så lenge nå at jeg glemte helt av det.

  9. Hei har hatt feil på pc'en min i ett par måneder nå. Den slo seg av plutselig med svart skjerm og alt. Det er en maskin jeg kjøpte fra skolen i 2015. Jeg trur den hadde veldig lite GB når den slo seg av, jeg hadde tidligere installert ett PC spill på den. Men ja, lyset på av knappen viser grønt og jeg kan høre den slå seg på, men ingentinng kommer på skjermen. Har prøvd å ta ut batteriet, ladde den, la den gå tom for strøm osv...

    Kan noen hjelpe meg?

  10.  

    Sorry har ingen anelse hvor jeg skulle legge denne tråden. Jeg lurer på når man får ett brev fra nav og de skal ha en del tilbake av brevet, hvor skal man levere dt? I postkassen på bygget eller kanskje skal man levere det til noen inne i NAVs bygget, jeg vet virkelig ikke.

    Takk for hjelp.

    Anbefaler deg å levere det i skranken og be om en kvittering at du har levert sånn at du har ditt på det tørre. Har selv opplevd at ting blir borte på veien..

     

    du kan også levere det i postkassen som er inne på NAV eller pr vanlig brev på posten

    Ok takk skal du ha!!

  11. Sorry har ingen anelse hvor jeg skulle legge denne tråden. Jeg lurer på når man får ett brev fra nav og de skal ha en del tilbake av brevet, hvor skal man levere dt? I postkassen på bygget eller kanskje skal man levere det til noen inne i NAVs bygget, jeg vet virkelig ikke.

    Takk for hjelp.

×
×
  • Opprett ny...