Gå til innhold

iwonderwhy

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iwonderwhy

  1. Om du liker my bass kan du kjøpe Cewrin- vega, har egentig ikke så mye å si om hvilken du kjøper så lenge det er over 12''rne. men dette er jo hifi da. skal du se mye film ville jeg ha kjøpt noen høytalere med bedre kvalitet på lyden og kjøpt en sub vedsiden av. Cerwin vega er kun pure show, har noen problemer med dem også, naboer..

  2. Dem som velger å ta abort er jo deres sak. Hvorfor skal vi uforståelige stå der og si at det er drap? Tror dere ikke at det er tungt nok for dem ifra før? De fleste som tar abort har nok en grunn, sånn som skole osv. og så har vi dem som bare tar abort for å bli kvitt problemet, men vil vi egentlig at de skal bli mamma og pappa? Når de ikke vil ha ungen, hvilket liv vil den få? Blir nesten for dumt å diskutere. la folk få gjøre hva de vil, er ikke din eller min sak :p

    • Liker 1
  3. kjærligheten skal en ikke gå rundt å tenke på, det skal bare skje, eller skal en komme seg raskt inn i det på en måte. om en tenker for mye på det/henne/han uten å gjøre noe, vil du starte å fantasere om hvordan det hadde vært å være sammen med henne/han osv.. og om en gjør det vil en bli skuffet over å ikke få livet/reaksjonene/opplevelsene som en drømte om. just sayin, hopp i det!

×
×
  • Opprett ny...