Gå til innhold

TheBeliever9

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheBeliever9

  1. hei

    når jeg gikk på do nå nettopp ble jeg litt skremt når jeg så ned i do. det var den vanlige, brune perfekte bæsjen, MEN der lå en hel hau "rosiner" så slik ut ihvertfall. hva kan dette bety? jeg spiste jo en hel hau rosiner iste, men bæsjer jeg de ut eksakt slik de ser ut når jeg spiser de da? haha xD


    tok bilde også,kan dele det men satt det på vent da jeg tenkte folk kan bli kvalme eller no ?

  2. hei

    skal til en liten uke på fredrikstad. tenkte jeg :)

    men hotell en hel uken blir fort dyr. derfor lurte jeg på om noen hadde en plass jeg kunne sove over hos?? er flink å lage mat og kan gjøre mye nasty med deg om det er ønskelig ;)

    ikke vær redd for å si i fra da vel. vi snakkes

    hører fra deg?

  3. Dei aller fleste barnehager har eit skrikende behov for mannspersoner, ofte i så stor grad at enkelte barnehager har blitt kritiserte for at mannlige arbeidstakere bare får de beste arbeidsoppgåvene og ingen av dei mindre spennande oppgåvene.

     

    Det einaste som reint praktisk kan gjere deg uegna til å få jobb i barnehager er politiattesten.

    Høres bra ut! Hva skal jeg si når jeg ringer de? "Hei, det er Tom-Roger som ringer. Jeg lurte på om dere hadde behov for en vikar til å jobbe hos dere? "

  4. er fortsatt i stavern og ser etter noen og leke med, kjører til kr sand til torsdag , før det bærer til oslo på fredag, stopper gjerne langs veien om jeg får noen intresante svar, og ser meg også etter noe moro i oslo til fredag kveld, , kom med forslag jo mer perverst og nasty du liker det jo bedre

    • Liker 1
  5. Hei

    Har tenkt litt på å ringe å spørre om det er mulig å få seg jobb som vikar i barnehage. Er dette mulig? Generell studiekompetanse er alt jeg har. Ellers er jeg skallet og mann, så tenkte å la håret gro ut litt først slik at jeg ser litt dødelig ut i det minste.

  6. Tror du har vært for lite på intårnætt om du ikke skjønner det. Du har ingen beviser blæ blæ

    Er det ett dårlig tegn å ha hengt for lite på internett? Er jo isåfall bare positivt imo. Om du bare har tenkt å overse rådene du får så ser ikke jeg poenget med å opprette tråden in the first place. Ingen her har noen labrapport på kremen om det er det du vil ha av bevis.

     

     

×
×
  • Opprett ny...