Gå til innhold

Kaesar

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kaesar

  1. Så vidt jeg kan se har det vel heller vært et større problem at hvite mennesker har blitt presset inn i andre kulturer i filmer og serier, enn andre veien rundt. Ben Kingsley som inder må vel være et kroneksempel på det.

     

     

    Ikke for å være uenig med deg, men å bruke Kingsley (eller Krishna Pandit Bhanji som han egentlig heter) som eksempel her blir litt skivebom. Han er jo faktisk av indisk avstamning :p

     

    Om du skal ha gode eksempler på malplasserte hvite skuespillere vil jeg si John Wayne som Genghis Khan, Peter Sellers sine asiatiske roller, eller hele filmen "Gods of Egypt" er mye bedre og mer treffende

  2. Jeg syns Jim Sterling hadde en fantastisk anmeldelse av dette spillet. Han beskriver det som "The worst game I ever liked", og oppsummerer at det er middels til dårlig på de fleste punkter men har noe som bare gjorde det morsomt på en rar måte. Har spilt en del slike spill selv, og det er jo egentlig helt greit å både like dårlige spill samt å mislike bra spill.

  3. Som ihuga Bethesda-Grinch så kjenner jeg at dette er nok en sak som blir arkivert under "Jaja, sikkert fint det". Har prøvd forgjeves å like Bethesda spillene flere ganger, men for hvert eneste nytt spill så fjerner de mer jeg liker og legger til enda mer av det jeg misliker. Noe som egentlig burde bety at ES6 er så langt fra hva jeg liker som overhodet mulig.

  4. Personlig har jeg mye moro med spillet. Vil ikke kalle det genialt, men om jeg hadde skrevet en anmeldelse så hadde jeg nok lagt på et par poeng til. Men for folk der ute som syns 1'ern var møl så tror jeg det er lurt å passere i stillhet siden de egentlig bare har forbedret og utvidet grunnlaget som lå der. Helt fint for meg med andre ord :p

  5. Å herregud. Skal de lage en cringe-story her også? Kan de ikke bare holde seg til spill og slutte å late som noen bryr seg om en elendig og flau historie som bare kommer i veien?

     

    Historiedrevet kampanje er noe jeg savner i veldig mange moderne spill. Om du ikke vil ha det så spill multiplayer, men ikke innbill deg at ingen bryr seg om historie i spill (med mindre du jobber som direktør i EA. De har jo tydeligvis bestemt seg for det).

    • Liker 1
  6. Personlig har jeg null forhåpninger. Med tanke på utsagn som at "historie i spill er like viktig som historie i porno", krav om at alt skal være multiplayer og mye annet oppgulp som har kommet fra ledelsen i Ea... Det jeg hadde hatt lyst på var et spill lignende Witcher 3 og de andre singleplayer historie-drevne rollespillene der ute, men med Star Wars innpakning. KOTOR i massiv skala eller noe slikt :p

    • Liker 1
  7. Det som drepte spillgleden min i FO4 var en samling av forskjellige ting som samlet bare ble bleh.

     

    -Dialogen. Ja, nei, sarkastisk og spørsmål... Det oppsummerer vel hvordan majoriteten av dialog fungerer. Jeg savnet veldig fort systemet fra tidligere spill.

     

    -Fjerning av skills. Det nye perk systemet syns jeg var utrolig kjedelig. Kombinert med at det ikke er noe cap på nivå så kan du egentlig bare grinde deg til å kunne alt, så det å planlegge en spesifikk karakter forsvinner helt.

     

    -Død verden. Det at man selv må bygge omtrent alle byene i spillet ble fort kjedelig. Vet ikke hvor mange ganger jeg fant en ny location og tenkte at her kunne det være noe spennende, bare for å ende opp med nok en meningsløs kamp mot raiders eller lignende.

     

    -Søppel. Det har gått 200 år siden krigen, og fremdeles bor folk med et gammelt skjelett i hjørnet og i en rønne. I tidligere spill så har samfunn utviklet seg, mens i FO4 bor folk fremdeles i en ruin.

     

    -Radiant quests. Disse ble bare kjedelig. Gå dit, drep/hent x, kom tilbake. Totalt meningsløst etter hvert, og spess siden alt mulig respawner hele tiden.

     

    -Level scaling. Dette er aldri en god ide. I allefall ikke slik Bethesda gjør det.

     

    -Power Armor. I de foregående spillene var dette noe kult og episk man fikk etter hvert, og karakteren din måtte trenes opp til å bruke den. Her så kan hvem som helst hoppe inn i den ultimate rustningen og herje rundt så mye de bare vil. Snakk om brudd på tidligere canon.

     

    -Settlements. Preston Garvey... Morsomt konsept, men alt for mye av det og veldig halvveis utført.

     

    -Ingenting betyr noe. Det er nesten ett fett hva du har lyst til å gjøre i spillet. Med unntak av valget rundt hvilken fraksjon du vil leke med er det nesten ingenting som betyr noe. Du kommer til Diamond City, og selv om du sier at du ikke vil inn der så bestemmer Piper at "Joda, her skal du".

     

    -Våpen. Veldig dårlig utvalg i forhold til tidligere spill. Ja, du kan modde dem, men det er alt. Syns også at det er tullete at perks bestemmer hvor mye skade et våpen gjør.

     

    Nå har jeg vel egentlig skrevet en liten novelle her så det er på tide å gi seg. Syns helt ærlig at FO4 heller bør sammenlignes med Borderlands i stedet for de andre FO spillene.

  8. Huff. Kjøpte nettopp Withcer 3: The Wild Hunt på salg på PSN. Jeg vet utmerket godt at jeg ikke har tid til et slikt spill, men jeg gav til slutt etter for presset.

     

    Jeg merker at jeg ikke har spilt de to to første spillene. Mye historie jeg ikke kjenner. Hjelper det å lese bøkene og bør man slutte etter bok to om man ønsker å spille spillet?

     

    Bøkene har ingenting direkte med spillene å gjøre, så det er bare å lese hele serien om du vil det (syns bøkene er veldig bra, så anbefaler dem). Storyen i spillene foregår etter at den orginale serien er avsluttet.

  9. Jeg er en av de som håper at de har gått litt bort ifra det folketomme ødelandet de hadde i FO3. Det er godt over 100 år siden apokalypsen i disse spillene, så det er bare logisk at områder begynner å bli litt mer levende igjen. Det som derimot ikke er logisk er slik som man hadde det i nr 3, hvor det bodde kanskje 2 eller 3 personer helt alene ute i ørkenen omringet av deathclaws og mutanter.

    Det at du fikk rykte på deg var også noe jeg likte stort i NV, siden dette gjorde at verdenen føltes mer levende og man fikk litt mer forhold til de forskjellige fraksjonene (samt at dette var en stor ting i de gamle spillene og jeg savnet det i FO3). Men smak er forskjellig, så jeg får vel bare slå meg til ro med at jeg er veldig uenig med skribenten.

     

    Sitter fremdeles og gleder/gruer meg til spillet kommer, så får vi se hvem av oss som blir mest fornøyd.

    • Liker 2
  10. Mye av påkledningen til Ciri er helt logisk i forhold til hva som skjer i bøkene som foregår før spillet. Burde hun ha slengt på seg litt mer langs veien når hun hadde muligheten til det? Ja mest sannsynlig. Men det å si at Geralt og de andre har trent henne til det og det blir litt feil å si, siden hun forlot treningen deres i veldig ung alder og ble overlatt til Yennefer og kompani for å bli trent opp i magi. Kombiner det med en god stund tilbrakt sammen med en gjeng kriminelle misfits som stort sett alle gikk for den stilen hun har i spillet så forklarer det en smule mer om hvorfor hun ser ut som hun gjør.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...