Gå til innhold

anonymus01

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anonymus01

  1. Betula skrev (På 20.11.2021 den 13.17):

    Da jeg var barn husker jeg at storesøsteren min terpet veldig på det at gutter ikke skulle ha lange negler, så langt som at hun kunne få sinneutbrudd hvis jeg hadde det. Når det er sagt så synes jeg du skal få gjøre som du vil, og neglene dine ser faktisk bedre ut enn mange de løsneglene som er ute å går i vårt samfunn. 

    Ja, jeg er enig i at naturlige negler er det peneste. 

    • Liker 1
  2. Budeia skrev (På 30.10.2021 den 16.23):

    Røper vel at du aldri gjør noe hagearbeid. .og hvis en negl brekker er det ikke sikkert at den brekker utenfor fingertuppen, for å si det sånn. Men kan sikkert skaffe deg dine "5 minutes of fame" i en lokalavis, hvis neglene blir så lange at de svinger seg rundt. Har sett slike i Guinness' bok om verdensrekorder. 

    Jeg gjør ikke så mye praktisk arbeid, nei. Er veldig forsiktig. Målet er at de skal bli så lange at de begynner å krølle seg - skulle bare ønske at de vokste mye raskere…det tar tid.

    • Liker 1
  3. Sviskepott skrev (På 29.10.2021 den 14.11):

    Negler kan jo bli forferdelig upraktisk lange og dine er i startgropen til å bli så lange du bare vil, hvis det er greit for deg å leve med dem slik. De ser sterke og jevne ut. Personlig tilhører jeg arten som må ha helt nyklippet kort negl, alltid, ellers blir jeg sprø. 

    Ja, de kan nok bli veldig lange. Jeg tror nok jeg kommer til å la dem vokse fritt helt til de eventuelt knekker. Og hvis de ikke knekker, får de bare bli sinnssykt lange…

  4. Hei! Jeg har de siste månedene latt neglene mine vokse i et forsøk på å se hvor lange neglene mine kan bli. Bildet viser neglene mine akkurat nå. De er blitt lengre enn jeg trodde de skulle bli, og nå har jeg ikke hjerte til å klippe dem. Planen er nok å spare videre, men lurer veldig på hva folk synes om neglene mine? 
     

    christian / Oslo

    C28A4AA8-252B-4371-AD9C-ABBA5306B907.jpeg

    7CCAC414-059E-4544-AFB0-C3B3CA6E160D.jpeg

    • Liker 1
  5. Tradisjonelt er lange negler noe kvinner har gått med for å demonstrere at de ikke trenger å jobbe, fordi de blir forsørget av en rik mann.

     

    Utover gitarister er det blant menn to typer som har lange negler:

     

    1) ekle, gamle ungkarer som ikke bryr seg

    2) patetiske, hardtprøvende goth/metal/[mørk/"følsom" subkultur]-folk

     

    Hvis det ikke skal "ha noe å si", hvorfor ha lange negler da?

     

    Fordi det er morsomt å eksperimentere... Noen menn har langt hår, og da bør det ikke være noe problem med lange negler for andre. I prinsippet er det ingen forskjell, så vidt jeg kan se...

     

    Passer nok ikke inn i noen av kategoriene:)

    Hvorfor spør du om hva folk mener, hvis du ikke godtar svarene du får?

     

    Er ikke dette et diskusjonsforum? Jeg liker å diskutere...

×
×
  • Opprett ny...