Gå til innhold

monicak

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av monicak

  1. Hvordan å hindre at meldinger som: commsenter, sharingsd, accountsd, callservidesd, call historyorg pluginhelper, com.apple.icloudhelper, assistantsd dukker opp hele tiden? 

    De dukker opp uten man aner det, og da fungerer ikke noe av programmene, for eks. nøkkelringtilgang. Kan man fjerne disse fra nøkkelringtilgangen? Kun Apple brukere som kjenner til dette, kan hjelpe meg? De fire andre maskinene har dette aldri oppstått, kun den ene maskina som er lagt inn med Big Sure som får dette problemet.

    Venter på svar før jeg gjør noe videre. De andre bærbare macbook, bestående. av 3 stk. har aldri hatt dette problemet.

     

  2. Har lastet ned mail program, opera mail.

    Får verken motta og sendt ut mail. Jeg må ha server innstillingene for outlook.com. Både imap og pop3 servere.

    Har prøvd forskjellige servernummer, men ikke noe virker.

    MÅ ha koorekt oppsett, for å sette opp outlook mail. Br.navn og passord er korrekt. Feil på servernummer eller på innkommende- utgående serverinnstillinger. Noen som vet ?

  3. Har en Samsung Note 3. Hvordan lagres lydopptaket i telefonen. Blir det lagret på minnekortet eller i selve mobilen. Samsung Note har app som heter lydopptak.

    Og hvor mange timer kan man ta opp ? Skal ha foredrag og det tar ca to timer.

     

    Iphone 7. Noen som har erfaringer med lydopptak ? Noen som vet om app for iphone 7 som kan ta opp opptak over tre timer sammenhengende ? Vet ikke helt om Samsung eller Iphone egner seg best til opptak. Hjelp hadde vært fint.

  4. Sitter med 5-6 forskjellige futteraler for Iphone 6 pluss. Jeg fikk vite de kan ikke brukes på Iphone 7pluss.  Hva er riktige her ? Får min ny iphone 7pluss over helga. Dumt dersom man må kjøpe ny futteral for iphone 7pluss.

  5. Har testet dette igjennom datamaskinen. Får heller ikke tilgang der. Har testet via mobilen og det fungerer ikke. Siden som jeg opprettet er trolig blitt rapportert av noen som ikke får være med etter ha kommet med yttringer som ikke hører på FB. Har kontaktet FB, men får aldri svar. Denne siden hadde kun en adminstrator og da er merkelig at denne ble rapportert.

  6. Har lagt inn FB app på ny ipad. Og får logget inn min profil. Men siden som er opprettet kommer jeg ikke inn på. Hvordan får jeg tilgang på den siden jeg opprettet ?

    Trenger å vite hvordan jeg får tilbake adminstr. rettighetene på siden jeg opprettet. Brukernavn og passord er riktige. Muligheten er at den siden er ikke operativt lengre ,da jeg ikke kan adminstrere den.

    Noen kan hjelpe og vet hvordan man går frem for å få tilbake rettighetene på en side man har opprettet.

  7. Noen som vet hvordan jeg skal få endret dette til normal utseende. Tidligere er denne i annen farge enn svart. Se bilde. Sony U Xperia1. Det er nettleseren Chrome. På web url så er det svart kant rundt. Blå var tidligere farge.

    post-312875-0-33053200-1465165670_thumb.png

  8. Da skal jeg ta meg tid å se linkene du oppga. Erfaringer ved kjøp av produkter hos forhandlere i utlandet ?

    Når det gjelder Elfa.se så skal den være bra. Spørsmålet er om de sender til Norge. Jeg kommer tilbk etter ha undersøkt dette.

  9. Har gulesider lagt inn på min Note 3 og 4. Jeg og en kompis diskuterte om hvor vidt GPS går på mobiregningen, når mobilen er på 4G nettet eller bruker samme GPS signaler på lik linje som vanlig GPS mottaker.

    Gjelder dette alle mobilmerker, Apple, Samsung, Noka og øvrige merker.

    Trenger oppklaring på dette.

  10. Er på jakt etter nytt nettbrett Samsung. Trenger ikke 4G og ikke over 5000,-. Trenger et nettbrett som har S Pennfunksjon. Helst ikke over 10", men 7" eller 8" hadde vært fint da.

    Tiltenkt ha den på reiser, og da er ikke den største 12" nødvendig. Trenger hjelp av noen som vet hva type Samsung som har S pennfunskjon. Slik funskjon man finner på Samsung G Note 3 og 4.

    Er det rådelig kjøpe en brukt ? Evt kjøpe den helt ny?

  11. Hadde en kunde og hun hadde også samme problemet med sin mail. Hun har hotmail. Jeg fulgte innstillingene for outlook, og siden fungerte det fint. 

    Dersom man legger inn kun mailadressen og passordet hvis man bruker Exchange, så skal det gå an. Jeg mener å gjort dette før, hos en kunde som hadde livat.no. Da skrev vi kun den ***@livat.no og passord. Måtte ringe leverandør av den tjenesten, og da skulle bare br.navn og passord brukes. Od da fungerte det, men det var på en samsung hvor exchange og outlook ble lagt inn.

×
×
  • Opprett ny...