Gå til innhold

Awake2k

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Awake2k

  1. Trur Telenor sagt at det ikke er lov til å klippe simkort. Har med at operatøren har et register for hva slags simkort du har i telefonen. Om du ikke har byttet siden Noextras slo seg sammen med Talkmore ville jeg personlig ha bytta simkort. Hvorfor? Har med størrelsen på simkortet, altså hvor mye informasjon man kan ha på det. Etter at microsim ble lansert har simkortene blitt mye bedre.

     

    Husk at det koster bare 199kr om du går til en forhandler ellers så er det gratis på nettet. Og ja... du beholder samme nummer...

  2. Basic ting å huske på: Er iMessage aktivert? Har du internettforbindelse? Har du prøvd med Wi-Fi?

    En ting jeg husker som lagde litt trøbbel med iMessage for meg var at min Apple-ID ikke var aktivert med telefonen. Sjekk at du er "innlogget", ellers vil du ikke motta iMessage.

     

    Riktig det han sier. Sjekk internett forbindelsen hennes. Men et spørsmål, har hun kjøpt seg en ny iPhone i det siste? Vanlig at det kan henge seg opp om eposten hennes er registrert på to enheter og at den har problemer med å sende via den ene. Om hun har 2 iPhones, ta den hun ikke bruker å sett den til fabrikkinnstillinger.

  3. Får å kunne motta bilder må du ha på datatrafikk på de nye smarttelefonene. Det kan være lurt å ta et abonnement som Uderzo her prater om. Telenor har det samme som heter Komplett S. Da får du 100 Ringeminutter - 100 SMS - 100MB inkludert. Billigere med Djuice men om du skal ha henne i FriFamilie ville jeg ha valgt Telenor da Djuice ikke støtter FriFamilie tjenesten.

×
×
  • Opprett ny...