Jump to content

OneFatCat

Medlemmer
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

98 :)
 1. Himmel, i sammenhengen her er 20K nesten ingenting. Du skal ha noe å leve FOR også, ikke bare noe å leve AV.
 2. Beggars can't be choosers. Du får ta deg en "polakkjobb" til du finner noe du mener er bedre og gjøre det beste ut av det så lenge. Og som alle andre har sagt, holdningene dine suger. Det er der det trengs mest arbeid, tror jeg.
 3. Jeg tviler på at du får lov til det, gitt, siden iframes kan inneholde hva som helst. Also, hvorfor dra opp en femten år gammel tråd for dette?
 4. https://github.com/getify/You-Dont-Know-JS Les, øv, kod. Og siden vi er inne på det, dette er et dårlig sted å få gode råd om koding på fordi alt tydeligvis omhandler hvor dårlig å kode selv er i forhold til å bare gjøre det i Wordpress, LUL. Men vi har en fin Discord-server med norske programmerere av alle slag, bl.a noen sykt dyktige JS-folk: https://discord.gg/GcpyEUZ
 5. Har du prøvd å se om IFTTT har en løsning for dette?
 6. Jeg bruker Sennheiser G4ME ONE til streaming og gaming (og forsåvidt når jeg trenger et godt PC-headset til andre ting), og det fungerer fabelaktig godt. Mikrofonen er veldig god og klar, hodetelefonene er åpne og lette nok til at de er komfortable over lang tid, og det kom med alt som trengtes av kabler (kabel kan byttes.) Eneste aberet er at de blir litt varme om omgivelsene er varme, men sånn er det jo med de fleste headset.
 7. Har en røre som aldri slår feil, men den pleier å bli laget til stort lag og det blir maaange vafler, så enten bør du tilpasse til hvor mange vafler du vil ha eller så kan vaflene også fryses. Denne oppskriften bør lages minst 6 timer i forveien av steking, så sørg for at du har god tid. 1 liter tjukkmjølk (du kan bruke kefir, men det blir best med tjukkmjølk - fås bl.a på Meny eller Obs) 150g smeltet Kviteseidsmør 1 liter hvetemel, evt siktet speltmel 2 ts bakepulver 1 ts natron 4 egg 1.5 dl sukker en klype salt kardemomme og/eller vaniljesukker etter ønske 1) Knekk eggene og fordel sukkeret over. La sukkeret trekke ordentlig inn i eggene (la det gjerne stå en times tid). 2) Bland alt det tørre sammen. Sikt gjerne melet, men det er ikke nødvendig så lenge alt er godt sammenblandet. 3) Smelt Kviteseidsmøret og la det bli avkjølt. 4) Visp eggene og sukkeret. Det skal ikke piskes til stiv eggedosis, men bare kombineres til en jevn blanding. Mindre pisking = luftigere vafler 5) Rør inn melet og melken i små omganger, annenhver gang til du har en passe tjukk røre. NB! Ikke rør for mye! Ingrediensene skal bare røres sammen, ikke piskes sammen! Dersom røra blir litt tjukk kan du spe på med litt vanlig melk. 6) La stå kaldt en stund, gjerne over natten. Røra holder seg god i mange dager. 7) Stek vafler og server. Personlig preferanse: vafler med litt smeltet smør, sukker og kanel. Rrrrrr.
 8. Bare sånn at du er klar over det: den linken du la ut går til en preview av surveyen.
 9. Jeg skjønte ingenting av dette så jeg satser på at du finner det du trenger på Apple sine utviklersider, go forth and program. Det jeg _ville_ si var at den antibank-siden din var _langt_ bedre designmessig enn noe annet du har vist frem. GG!
 10. Det er alltid like fascinerende å høre "webutviklere" bruke argumentet om at så lenge siden ser pen ut spiller det ikke noen rolle åssen den er skrudd sammen, særlig om man slenger på en "Vel, så lenge brukeropplevelsen er god..." for helgarderingens skyld. Koding er et håndverk på lik linje med design. Har du pent design men elendig kode er jobben dårlig utført. Punktum.
 11. Ingen konkrete råd å gi om situasjonen - jeg ville bare fortelle deg at jeg synes det er utrolig sterkt gjort å ta det steget du har gjort og synes du fortjener all kudos i verden for det!
 12. +1. Vanilla JS all the way. Med det sagt: jada, React er et godt verktøy for å lage løsninger raskt, og det har definitivt sine bruksområder. Men om vi virkelig snakker kritisk software som skal leve såpass lenge som i dette tilfellet bare... Skjønner jeg ikke hva de tenker med. Det er litt sånn konsulenttankegangen som er ute og går her; bare kast React eller Vue på det, gjerne sammen med Redux, så er alt bra. Skulle ønske norske frontendutviklere kunne ta seg sammen litt.
 13. Joda, pen side (faktisk veldig pen grafisk sett) og definitivt godt understøttet av konseptet. Det jeg savner (som jeg tror jeg sier i absolutt alle tråder jeg kommenterer på) er litt omtanke for kodehåndverket. Eksempel: hvorfor er kortene med biler kodet som div'er med onClick? Det gjør det umulig å fokusere på dem ved å navigere kun med tastatur. Lenkene på "Om"-siden er kun indikert med farge som gjør det umulig for fargeblinde/svaksynte å skille lenker fra vanlig tekst, så det burde du gjøre noe med. Kontrastnivåene er rimelig out of whack flere steder. Bildene dine har ikke gode nok alt-tekster (f.eks kryss/haker i enkeltvisning av biler der alt-tekster faktisk er viktig for at brukere med skjermlesere skal forstå hva du prøver å fortelle dem). Det er tydelig at du kan dette faget, så derfor blir jeg litt vrang og irritert når jeg ser noe som er gjort halvveis, prototype eller ei. Jada, React og TypeScript er kult, det, men da må det gå ekstra kjærlighet og omtanke inn i HTMLen det resulterer i. Det har det ikke gjort her (foreløpig). Ja, jeg er krass og vrang, men det er fordi dette er noe du tydeligvis har snøring på, og da får du høre det litt ekstra.
×
×
 • Create New...