Gå til innhold

Halloweed343

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Halloweed343

  1. Jobber i et av Norges største vaktselskap. Fikk utlevert noen såkalt kniv/stikk sikre hansker da jeg begynnte som vekter. Jobber på et ganske "rødt objekt" hvor det er mye rus, ungdomsgjenger og tyveri. I det siste har antallet sprøytenarkomane som oppholder/ruser seg på objektet steget, dette har ført til at vi har funnet mer sprøyter en vanlig.

     

    Hadde en episode fra rundt 3 mnd siden hvor en kollega av meg var ganske nær å stikke seg på en sprøyte. Etter denne episoden tenkte jeg å teste ut hvor stikk sikre disse standar hanskene er. Tok en gulerot (som skal simulere en finger) og plasserte den inn i hansken, tok en ren kanyl og stakk den gjennom fingeren, kanylen gikk rett igjennom hansken og inn i guleroten..

     

    Snakket med ledelsen og forklarte situasjonen å spurte om vi kunne få tildelt noen bedre hansker. de sa at de forsto situasjonen og at de skulle se på saken.. Med andre ord ble svaret et NEI ;)

     

    Brukte 800kr av egen lomme å gikk i anskaffelse av noen bedre hansker. Er veldig fornøyd med de nye hanskene jeg kjøpe :) Har utført samme testen på de nye hanskene og det skal MYE mer til for å penetrere de nye hanskene med en kanyl.

  2. PST sier at det er sannsynelig at et terrorangrep rettet mot politi, forsvarspersonell og myndighetspersoner vil skje innen en tidsramme på 12 mnd.

     

    politidirektør humlegård sier at terroristene sannsynligvis vil bruke enkle midler som: kniv og stikkvåpen, slagvåpen, håndvåpen til å utføre et terrorangrep.

     

    Forsvaret har allerede gjort tilltak og fritatt soldater fra uniformsplikt.

    Stortinget har nå fått bevepnet vakthold.

    Politidirektoratet har nå spurt justis- og beredskapsdepartementet om samtykke til et begrenset/midlertidlig bevæpning av uniformert politi.

     

    Det er bra tilltak blir gjort for å forhindre dette. Men hva med sikkerhetsvaktene/vekterene som patruljerer "røde objekt" som F.eks Oslo S, Oslo City, trondheim torg og store knutepunkter rundt om i landet?

     

    JA! Jeg vet vektere ikke er en myndighetspersonell, men jeg mener de aller fleste ser på vektere som myndighetpersonell (spesielt på røde objekter).

     

    Dette vil også gjøre vektere utsatt for et terrorangrep med evnt stikk og slag våpen. Jeg synest myndighetene bør begynne å ta den private sikkerhetsbransjen på alvor og gjøre noen tilltak der også.

     

    Nå mener ikke jeg at alle vektere som jobber på store og utsatte objekter skal få slengt en batong i fanget. Men at vektere bør generelt være mye bedre utdannet og trent for ikke bare terrorangrep, men også andre farlige situasjoner.

     

    Er interessert i å høre hva dere mener om dette?

     

     

     

    Lenker:

     

    http://www.nrk.no/norge/fritar-soldater-fra-uniformsplikt-pa-reise-1.12028832

     

    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/terrortrussel-mot-norge/5-800-norske-polititjenestemenn-kan-bli-bevaepnet/a/23340801/

     

    http://www.nrk.no/ostlandssendingen/ungdommer-motes-pa-oslo-s-for-a-slass-1.12045779

     

     

    • Liker 1
  3. Som Thomas sier, så har disse sprayene man får kjøpt i Norge dårlig virkning, og pepperspray er jo som kjent ikke lovlig for sivile. En sånn selvforsvars-spray tenker jeg fort kan gi en falsk trygghet for deg, og du risikerer bare å provosere personen mer.

     

    Står du ovenfor noen med kniv; kom deg unna om mulig.

     

    Jeg vil heller anbefale deg å begynne å trene f.eks. Krav Maga eller Defendo jevnlig. Ikke for at du skal kunne hoppe inn i enhver situasjon og uskadeliggjøre folk med våpen, men du stiller nå med et litt bedre utgangspunkt. Konflikthåndteringskurs er heller ikke dumt, dette er sikkert noe du kan få via arbeidsgiver.

     

     

    Har trent BJJ å en del år nå, så jeg føler jeg har full kontroll når en situasjon ender opp i et

    basketak. Men den dagen det står en hissig fyr og truer meg med en sprøyte eller kniv så er det ikke så mye jeg har kompetanse til å gjøre.

     

    Ikke kan vi vektere bruke batong eller noe form får selvforsvarsutstyr.. Men det blir også feil av en vekter å løpe når du er uniformert og skal opprettholde loven..

  4. Jeg fikk drikke alkohol av mine foreldre da jeg var 16-17 år! med noen regler:

    - Jeg måtte si hvor og hvem jeg dro på fest med

    - Fikk ikke drikke noe over 20% (haha)

    - Jeg måtte være hjemme til et avtalt tidspunkt

    - Mamma og Pappa skaffet aldri alkohol, det måtte jeg gjør selv

     

    Tror foreldrene mine skjønte at det var så og si umulig å holde meg unna fester og alkohol i den alderen, så de gjor det beste ut av situasjonen!

    • Liker 1
  5. Hei, Går selv på boksing og trener på treningsenter. Har fått litt hjelp av trenerne mine og funnet gjort litt research selv. Dette er mitt treningsopplegg:

     

    Mandag: Boksing

    Tirsdag: Kasse / tri

    Onsdag: Rygg/ Bi

    Torsdag: Boksing

    Fredag: Skuldre

    Lørdag: Bein

    Søndag: Sitte å se på tv

     

    Bruker ikke dette treningsprogrammet atm fordi jeg har meg en liten pause fra boksing

  6. du har jo bare tatt diverse scener av en video som ellerede er laget, klippet og stemplet med FORSVARET.. Satt disse sammen og lagt over en EMINEM låt.

    Korrekt! Mente ikke at jeg hadde laget en spillefilm eller noe i den forstand. om du leser den første posten jeg skrev så står det at jeg hadde "klippet sammen" en video, ikke laget en.

    • Liker 2
  7. Hei, Hadde vert kult å få se hva slags filmer dere har laget og lastet opp på YouTube!

     

    Vennligst ikke post et innlegg uten video, Skriv gjerne litt om videoen også :)

     

    Dette er også en god mulighet til å evnt få litt mer "views" på youtube filmene dine ;)

     

    Gleder meg til å se hva slags videoer dere har laget :)

  8. Har du kilder på dette eller er den en slik "myte" som bare er sann fordi "alle" sier det? Slike som at "frokosten er det viktigste måltidet", "flere små måltider øker forbreningen" og "situps er ikke skadelig for ryggen"?

    jeg forklarte meg kanskje litt dårlig der. Tung vektløting hemmer ikke direkte veksten din, Men kan gjøre skade på ledd og skjelett. Noe som kan igjen føre til at du feks blir krokete/bøyd i ryggen, noe som for deg til å se lavere ut.

     

    Dette er enklere å pådra seg om du er ung og kroppen din er i konstant forandring, Eller om du er eldre og har svake eller slitte ledd

  9. Hei på tirsdag skal jeg løpe 3000 meteren i morgen. I dag da jeg våknet kunne jeg bokstavlig talt ikke å puste gjennom nesen, og det føles ut som jeg har piggtråd i halsen :/ Dette vil jo påvirke kondisjonen min på 3000 meteren :(

     

     

    Så jeg lurer på om dere har noen tips om hvordan jeg kan bli kvitt forkjølelsen FORT!

  10. "You know it's funny, when it rains it pours they got money for wars, but can't feed the poor"

    - 2pac

     

     

    "Forgive your enemies, but never forget their names."

    - John F. Kennedy

     

     

    "America is capitalism on steroids."

    - Karem Dennis

     

  11. Kjenner meg igjen as, Men som Zarac sa " Roma ble ikke bygget på en dag "

    Du sa at det gikk bitte litt bedre en vanlig. Og det er jo veldig bra, Det viktigste et jo at du blir kvitt det lille snevet av sosialt angst du har (for å si det på en stygg måte). Å evnt få en dame med på slengen er jo bare en bonus :)

     

    Hadde det samme problemet på ungdsomskolen. Går no vg2 og det har blitt MYE bedre, Du må bare ta det steg for steg :)

     

    Kan gi deg et tips om hvordan du kan snakke med pene jenter enklere, haha det jeg skal skrive no er litt slemt sagt men det er faktisk ganske effektivt. Først begynner du å snakke med "stygge" jenter, når du er komfortabel med å snakke med dem kan du begynne å snakke med "ikke så stygge jenter". Så går du videre til de mer "pene" jentene :)

     

    Lykke til :)

×
×
  • Opprett ny...