Gå til innhold

grillad

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av grillad

  1.  

    - Det er ikke størrelsen på hammeren som er viktig, men hvordan man bruker den.

     

    Rally-analogien din er et godt eksempel på akkurat det.

    Apropos, rally...

     

    "Ratt-sett" vs "Tastatur" vs "Pad"

     

    Ved første øyekast så tenker folk flest at dem som bruker "Ratt-sett" er de som alltid vinner.

    Men det er ikke det som er tilfellet.

     

    Har selv vunnet med "Tastatur" mot en som brukte "Ratt-sett".

     

    Men ved "Ratt-sett" vs "Ratt-sett" så kommer det an på hvem som sitter bak rattet.

     

    Valg av "Kontroller" er en vanesak, men kan også ha noe med motorikk å gjøre.

     

     

    Det er nok ikke mange "proff" spillere som bruker ratt i et Rallyspill:) Toppspillerne bruker kontroller, akuratt som CS så bruker de mus og tastatur og ikke kontroller:) 

  2. Uten å ha lest stort mer enn åpningsinnlegget er jeg helt enig med trådstarter. Jeg er tradisjonelt sett konsollspiller, av mange grunner. Jeg foretrekker sofaspilling, jeg liker håndkontroller, jeg er ikke interessert i å bruke masse penger på maskinvare, jeg liker at oppsettet er ryddig og enkelt, og jeg liker sjangre som ikke har vært så vanlige på PC, som slåssespill og JRPGs. Imidlertid liker jeg også friheten en PC gir meg til å velge mine egne løsninger, og i de senere årene føler jeg stort sett alle overtakene konsollene har hatt også har dukket opp på PC. Det største unntaket er vel prisen på inngangsbilletten; uansett hvordan man snur og vender på det får man ikke en PC med ytelsen til en Xbox for en tusenlapp, eller ytelsen til en Xbox One for 4k. Om man allerede har en litt tilårskommen PC blir ting fort litt annerledes, og jeg vil gjette på at en PC med en gammel Core 2 Duo og 8 GB RAM lett overkjører de nye konsollene om man putter inn f.eks. en GTX 770.

     

    Problemet med Core 2 Duo der er at Gtx 770 klarer ikke jobbe opp mot sitt fulle potensial da CPU struper kortet. f.eks battlefield 3 som er veldig cpu krevende.

  3. Asso, hvis man bryr seg om kabler. Da er man ikke en gamer, hold deg til konsoll. Men for en hardcore gamer er ikke kabelen det største problemet. Spilte fifa 13 på Xbox 360 en god stund, men så fikk den red ring of death. Da kom jeg over et tilbud på fifa til pc og kjøpte det, koblet opp USB kontrolleren og fant faktisk ut at det gikk mye glattere og ingen netlag (most of the time). Folk med pc tar mere "vare" på linja si. Så det ikke lagger for de andre. Pluss at en PC skjerm er MYE bedre enn en TV å game på. ekte 120hz pc skjerm slår en 600 wannabehz any day. Gutter skal ha mus, ikke joystick! Deal with it!:)

×
×
  • Opprett ny...