Jump to content

J.M.

Medlemmer
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)
 1. "Selskapet Huntington Ingalls Industries ble dannet for snart ni år siden da det ble skilt ut fra Northrop Grumman." Hvordan kan det stemme når dere også sier at Kongsberg kjøpte selskapet i 2007 (som er 13 år siden) og de har levert Remus AUV siden 2001? Leverte de produkter før de ble dannet? Ble de kjøpt opp mange år før de ble skilt fra Nortrop Grumman?
 2. Du bruker ord som markedet uten å nevne det faktum at dagens marked ikke får lov å regulere seg selv. Hvis det ikke er nok etterspørsel etter søndagsåpne butikker, så vil de heller ikke holde åpent på søndager, enkelt og greit. Og det å holde åpent lenger betyr ikke at de ansatte må jobbe lenger, det betyr enkelt og greit at bedriften må ansette flere, så å si at de ansatte taper på dette blir for dumt. Kundene taper heller ikke på dette, da det er de selv som kan bestemme om det er noe de vil betale for (voting with your dollars = Hvis du liker det en bedrift tilbyr, så bør du handle der og dermed "stemme" på deres overlevelse i markedet).
 3. Har ikke dagens ungdom naturfag på skolen og lærer om instinkt og denslags? Tror du virkelig at alt du gjør hver dag skyldes at _du_ tenkte "det skal jeg jammen gjøre"? Homofili er noe du er født med, det er ikke et valg, det er ikke noe du kan lære deg å ikke være lenger. Homofili skjer i naturen (les. dyr uten muligheten til å tenke over sine valg) også, så det at samfunnet/miljø endrer heterofile om til homofile er også direkte feil.
 4. For meg er det å nekte butikker å ha åpent på søndager like latterlig som at Tesla i mange amerikanske stater ikke får lov å selge sine biler direkte til kundene (men må selge gjennom bilforhandlere). La butikkene selv få styre om det er lønnsomt å ha åpent på søndager, og la arbeidsmiljøloven sørge for at vi ikke får Ryanair-tilstander for de ansatte, men ikke la de ansatte bestemme hvordan bedriften styres. Selv går jeg i turnus døgnet rundt og passer på at det norske luftrommet ikke stenges, og hver gang kassamedarbeidere klager over muligheten å måtte jobbe på ubeleilige tidspunkt så fantaserer jeg over hvor mye syting det hadde blitt hvis lutfrommet over Norge kun var åpent 8-16 på hverdager..
 5. Har selv et Sony RX100 M2 som jeg er strålende fornøyd med (men selv med små hender så bør du også kjøpe AG-R1 grip).
 6. Jeg måtte ut med 30.61€ i frakt, pakka var rundt 10 kg. Fikk opp at det var importrestriksjoner og at lisens krevdes når pakken kom til Norge men merkelig nok var ingen innhold fjernet når jeg fikk den. MyAmericanMarket er en av veldig få pakker jeg har fått klistremerke på som sa "Denne pakken er åpent for sjekk av: Faktura", men de fant heldigvis ikke faktura og kunne ikke bevise at det var over 200 NOK..
 7. Før jeg begynner på min flaueste så trengs det nok litt back story: Jeg har medfødt benskjørhet, og naturlig nok aldri vært en stor fotballstjerne slik resten av guttene på bygda var. Hadde med andre ord aldri opplevd å få krampe. Hadde vært i forhold med den aktuelle stakkars jenta i nesten 3 mnd når denne uheldige opplevelsen skjedde. Vi hadde ikke vokst opp ilag, så hun visste jeg hadde benskjørhet, men kun et abstrakt/teoretisk forhold til min diagnose, så jeg kan forsåvidt skjønne at hennes reaksjon. Uansett, vi hadde sex for 12. gang når jeg for første gang i mitt liv fikk det jeg nå vet er en krampe, men der og da så ante jeg ikke hva i helvete som skjedde med høyrefoten, og til tross for 40+ beinbrudd før fyltle 20 år, så kan et beinbrudd ikke måle seg med smertene fra en krampe, så jeg endte opp med å rope og skrike i smerte, imens hun trodde hun hadde ridd meg så hardt at hun hadde brukket beinet jeg holdt rundt imens jeg hylte i smerte. Hun fikk så dårlig samvittighet at hun begynte å grine og endte opp med å ringe 113 selv om jeg protesterte. AMK forklarte hun at det sikkert bare var en krampe (men at vi burde ringe tilbake hvis det ikke gav seg), noe jeg der og da nektet å tro, men når det etterhvert gikk over så har jeg innsett at det må ha vært en verdens flaueste krampe. Forholdet varte ikke lenge nok til at vi kunne le av det, men ifra det jeg har hørt fra andre, så har iallefall hun ledd godt av situasjonen når hun har fortalt dette til venninnegjengen (som igjen har spredd historien)..
 8. Jeg har bestilt ganske store ordrer fra MyAmericanMarket, og det meste jeg har betalt i frakt er 23 euro (og selv de minste (under tollgrensen på 200 nok) ordrene har som regel minimumsfrakt på 19 euro). De sender fra Frankrike (etter å ha kjøpt inn store kvanta til sitt lager), så det er ikke akkurat ifra USA direkte (hvor frakten på spesielt drikke kan bli enorme summer)..
 9. Hvis du er jente, så er det litt høyere enn gjennomsnitt, men det betyr som regel bare lange fine bein å se på. Hvis du er (voksen) mann, så nekter jeg å tro at du på 173 cm får kommentarer som påstår du er høy, for gjennomsnittet i Norge er vel 179cm.
 10. Nå bør det og nevnes at mange bedrifter har lovlig dispensasjon fra reglene i AML (ofte er det også fagforeningene på vegne av de ansatte som går inn for slike dispensasjoner).
 11. J.M.

  Ferie i Florida

  Hvorfor ikke stikke innom Orlando og kjøre 6-8 runder på bane med f.eks. Lamborghini Gallardo Superleggera, Ferrari 458 Italia, Audi R8 eller Porsche 997 S?
 12. J.M.

  Bil i "innbytte"

  Hvorfor skulle noen betale deg nybilpris for den nye bilen når de kunne gjort det samme direkte hos Møller og slippet å tenke på pantsettelsen etc?
 13. Personnummer i seg selv er helt ubrukelig. Kun i samarbeid med fødselsdato (som totalt blir fødselsnummer) kan dette misbrukes, men selv det er ikke bare bare med tanke på hvor mange som i slike tilfeller da nekter å sende varer/tjenester til andre adresser enn den du har folkeregistrert. Anmeld saken, og når det sikkert blir henlagt så går du til sivilt søksmål (som sikkert koster deg like mye, om ikke mer, i advokatutgifter.
 14. Hvis man først betaler for VPN til å skjule bittorrenttrafikken sin, hvorfor ikke da betale for en seedbox?
 15. For at testen skal kunne si "port åpen" istedefor "port stengt", så må noe (daemon) på 'innsiden' av routeren svare på den aktuelle porten også. Å åpne en port uten at noe svarer og så tro på testene som sier "port stengt" er altså ikke vits i. Som allerede er nevnt her, så lenge den enheten (som skal svare på den porten) bruker VPN, så sender den ALL trafikk tilbake via VPN-forbindelsen, og vips får du "port stengt". Skift VPN provider til en med bedre hastigheter, eller kutt ut VPN..
×
×
 • Create New...