Gå til innhold

Lite selvrespekterende

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lite selvrespekterende

  1. Er en sang jeg lurer veldig på hva heter. Det er enn mann som synger på dansk, og synger noe om at man ikke skal være redd for mørket((døden)) osv. Jeg vet at han sang den for kreftsyke barn på et sykehus, men husker ikke hva den heter.... Er det noen som vet? Vedkommende høres ikke særlig gammel ut


  2. Hei!

    Er en sang jeg lurer veldig på hva heter. Det er enn mann som synger på dansk, og synger noe om at man ikke skal være redd for mørket((døden)) osv. Jeg vet at han sang den for kreftsyke barn på et sykehus, men husker ikke hva den heter.... Er det noen som vet?

  3. Hva er det værste som kan skje? Tisse-diare? Om det finnes i det hele tatt. Alt jeg har hørt om vann, er "jo mer, jo ber". Drikker en god del vann når jeg spiser popcorn.. som er 2-3 poser dagen, ikke dau enda.

    Det verste som kan skje er jo vannforgiftning, men tror det skal en del til å få det. Om man drikker for mye skylder man ut viktige salter. Tror du kan slappe helt av ts så lenge det ikke går så mye over 3 liter.

  4. Men jeg vil det selv. Tror helt ærlig at jeg ikke kommer til å angre etter en stund. Har gjort ting jeg har angret utrolig mye på en liten stund, men nå tenker jeg at det kunne ikke brydd meg mer for ingen av de konsekvensene som kunne skje ble det ingenting av.

  5. Trodde aldri jeg skulle bli en av dem som virkelig haster sånn med det, men blir så utrolig påvirket av samfunnet og kjenner presset. 17 år er jo ikke det verste, men er redd jeg ender opp som jomfru som 20åring(no offence til de som er det).

×
×
  • Opprett ny...