Gå til innhold

Anlok

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anlok

  1. Gammel ;) 12 år... så regner med at jeg ikke kommer noen veg. Rust er det jo på veldig mange biler som er såpass gamle, men som sagt, i dette tilfellet var ikke det synlig.

     

    Hadde det vært en nyere bil hadde jeg gått løs på saken med jernhånd :p Saken endrer seg jo litt når bilen ikke er verdt noe særlig lenger. Selv om sikkert lovene og reglene er de samme...

  2. Jeg tviler vel på at forhandleren selv har gjort det... altså, jeg vet jo ikke hvem som har klint stålplast over det der, men ser vel heller for meg at forrige eier kan ha gjort noe sånt for å få bilen til å se litt mer hel ut før han solgte den. Tror ikke folka hos den forhandleren er så "dumme" ;) Det var jo ikke akkurat gjort på en holdbar måte.

     

    Det kan vel ha mye å si, kanskje? Forhandler kan muligens ikke stilles til ansvar om de ikke "visste" om det?

  3. Våren 2014 kjøpte jeg min første bil, i påvente av at jeg etterhvert får "lappen".

     

    Den så fin ut i lakken, og det så ut til å være lite rust. På høyre hjulbue bak kunne jeg se noen "bobler", og skjønte før kjøp hva dette var. På venstre, derimot, var det ikke så selvsagt...

    Denne venstre hjulbuen var nemlig dekket med lakkert stålplast for å skjule en betydelig mengde med det ekle, oransjebrune greiene kalt for rust.

     

    Dette hadde ikke jeg forutsett når jeg kjøpte bilen... men det har enkelt flasset av blant annet ved vask (spyling), og rusten kom til syne.

    Kan dette her gi meg grunnlag for å klage? Jeg har allerede sendt mail til forhandler, og fikk negativt svar dessverre. De kan visst ikke gjøre noe med det her.

    Jeg har lest litt om dette, og jeg ser at synlig rust er håpløst å klage på. Men rust som er skjult under et lag med plast... det kan være noe annet, ser jeg også.

     

     

    Noen synspunkter på min lille "sak"? Mottas med takk! :green: Vil jo gjerne få det fikset (gratis) hvis jeg kan det, er en ung fyr uten en overvektig bankkonto... og rust er noe herk som sprer seg alt for fort. Mitt håp er ikke veldig stort, men...

     

  4. I dag dro jeg bort til Elkjøp for å svi av litt penger som jeg fikk til jul, og jeg hadde sånn halvveis bestemt meg for å bruke noen hundrelapper på noen nye musikkøreplugger. Hadde sett i en Elkjøpkatalog at en type med navn Nitro Supra kom veldig godt ut.

     

    Så jeg kjøpte disse Nitro Supra-musikkpluggene, da. Åpnet esken så fort jeg kom hjem, spent på å teste dem, og det falt ut en lapp. Der stod det blant annet at det var viktig at jeg fulgte instruksene i manualen for best mulig opplevelse og lengst mulig levetid på mine nye dupeditter. Ja vel... jeg hadde aldri lest en manual på musikkplugger før, har manualskrekk, men gjorde det for første gang, siden de var såpass dyre i forhold til alt annet jeg har kjøpt av musikkpropper :hmm:

     

    Der stod det blant annet om såkalt "innspilling". Først skal de spilles på lavt volum i 4 timer, så skal de hvile (!!!) i to timer, for så å spilles på høyt volum i 2 timer, og hvile i to timer igjen... før de så er klare til bruk. Sitter i sofaen lettere sjokkskadet over at jeg faktisk ikke kan bruke dem på vanlig måte med en gang. Innspilling hadde aldri jeg hørt om før. Greit nok at de skal gå seg til etterhvert, men så mange rare steg da, gitt? Og så skal de HVILE i to omganger? Herregud, er det bare for å irritere kjøperne, eller? :omg:

     

    Så det spørsmålet sitter jeg igjen med. Kan det greiene der ha noe for seg, tro? Spesielt hvilinga? Eller er dette noe som er laget for godtroende kjøpere, som skal tro at produktet er så utrolig spesielt og trenger sær behandling i starten? Jeg tenkte jeg skulle høre her inne. For mest av alt vil jeg høre på musikk på ønsket volum med en gang! :green:

     

     

    Håper noen har interessante innspill... ;)

  5. Slår et slag for Mitsubishi Galant jeg da, som jeg selv har kjøpt som min første bil. Snakker da om typen som ble produsert i tidsrommet 1997-2003. Bilene har i mine øyne et utrolig bra utseende (særlig med riktig farge og etter den lille faceliften rundt -99), de er gode å kjøre, ganske så driftsikre så vidt jeg vet, og det ligger stadig gode eksemplarer ute til en veldig gunstig pris... de begynner jo å bli noen år nå, disse Galantene.

     

    Det finnes nok flere stasjonsvogner enn sedaner av disse bilene her, men leter du litt tror jeg du kan finne noe som oppfyller dine krav! :)

     

     

    Ønsker deg lykke til med bilkjøp!

    • Liker 2
  6. Vil ha mest mulig for pengene... Føler ikke at mild røyk gir meg noe lenger... Hvis jeg røyker f.ex Prince Mild eller Marlboro Light, har jeg lyst på røyk igjen med en gang... Derfor vil jeg ha det sterkeste! :-)

     

    Finnes vel ikke noen sterkere sigaretter enn rød Prince så vidt jeg vet, pga. et sånt teit regelverk om hvor mye nikotin det er lov å ha pr. sigarett :p Regelverket gjelder vel sikkert i EU og EØS, da, så hvis man reiser til f.eks USA tror jeg det finnes sigaretter med noe mer nikotin.

  7. Ufattelig hvordan bittesmå bagateller kan hauses opp noe så til de grader av en viss bande venstrevridde og alt for "politisk korrekte" mennesker. Rasisme er selvsagt ikke OK - men det burde finnes grenser for hvor lite som skal til for å kunne kalle noe "rasisme"!

    Et ord som kanskje Jeremy Clarkson har MUMLET i en "elle melle"-regle kan altså skape en sak av slikt omfang. Helt utrolig. Jeg klarer bare ikke la være å irritere meg over en slike sutrete, overbeskyttende folk... og Clarkson har som nevnt før sagt mange verre ting. Men patetisk nok er det noen enkelte, utvalgte ord (forøvrig brukt av denne etniske gruppen selv!) som er verre enn de verste setninger, også formulert i mye verre mening. Selv om den som bruker dette "utvalgte" ordet ikke egentlig mener noe vondt i det hele tatt.Kanskje er det heller et dårlig forsøk på å være morsom e.l. Altså, det må da være grenser for hvor lite man skal tåle? Clarkson kødder med mange ulike folk - men noen er det jo ikke lov å kødde med.

     

    Og om ordet er så forferdelig at man føler seg diskriminert når det blir sagt av andre enn sin egen etniske gruppe - ta ordet ut av bruk selv! Det må da være et minstekrav...!

    Hvis jeg klikker i vinkel om noen kaller meg "feit", men går selv rundt på åpen gate og ler av min trillrunde kropp... da kan jeg nesten ikke forvente annet ;)

     

     

    Nå er jeg redd jeg irriterte meg litt vel mye, og skapte litt "off topic" her. Sorry. Back to topic ;)

  8. Det ER utrolig mystisk... det Tåkelur skriver, kan få hver og enkelt til å tenke. Dette er en tanke jeg har gått rundt mye med for tiden. Hva ER egentlig... livet? Hva ER universet? Og igjen, hvordan ble alt det som er til... til?

     

    Man kan jo bli lettere gal av å begynne å tenke på sånt. Så for min del har jeg funnet ut at jeg bare får prøve å leve det livet jeg føler jeg lever ;) Kanskje er alt svært så annerledes enn det vi kanskje tenker?

     

    ...maybe there IS a God? Bare at han har gitt oss et ordentlig mysterium. Hvem vet...

×
×
  • Opprett ny...