Gå til innhold

Smedsrud

Medlemmer
  • Innlegg

    1 628
  • Ble med

Innlegg skrevet av Smedsrud

  1. Hei,

    Vil først og fremst gi dere i Tek.no kompliment for utfyllende tester, gode forklaringer og skildringer av produktene og bra oppsummeringer for resultatene.

    Det settes stor pris på.

     

    Har dere planer om å kjøre en liknende test igjen, i nærmeste fremtid?

    Lysten på en oppgradering av gaming-pc er stor, men alt jeg vet er det mye som har skjedd på denne fronten siden april.

     

     

    Bumper denne. 

    Hei, det er best om man sender en epost om man lurer på noe rundt fremtidige artikler. Vi har ikke all verden med kapasitet til å overvåke gamle diskusjonstråder til artiklene våre. Men ettersom dette er noe mange lurer på og etterspør: 

    Vi jobber med ny kåring av spill-PC til 15 000 kroner nå i november! Så med resultatet fra de forrige rundene våre friskt i minne kan det lønne seg å knipe igjen lommeboka litt til. 

     

    (Takk for komplimentet! Hyggelig at testene våre settes pris på.)

    • Liker 1
  2. Tar gjerne i mot tips til interessante kverner, folkens. Også de litt "nerdete". 

     

    Bra test, men hvorfor har dere ikke tatt med noen av kvernene til Baratza? Spesielt Encore regnes som den som gir mest kvern for pengene, om man f.eks ser på /r/coffee.

    Savner også manuelle kverner, da de som regel er suverent best på støy og kvalitet, spesielt om man går litt opp i pris (tenker da spesielt på Comandante og Lido)

    Hei. Vi har tatt inn kverner basert på popularitet og tilgjengelighet i norske nettbutikker. Her har vi gått ut fra juni-rangeringene i prisjakt og prisguide. 

    Denne testen er av elektriske kverner, ikke manuelle. 

     

    Mange lurer alltid på hvorfor X produkt ikke er med i testen. Det kan det være mange grunner til, blant annet nevnte tilgjengelighet/popularitet i Norge, pris, liknende konsept som andre kverner som allerede er med, eller rett og slett at man må ha en begrensning på hvor mange produkter som testes.

    Dette er første gang vi har testet kaffekverner på Tek. Det er er stor jobb å "kjøre i gang" en ny kategori, som innebærer å velge testrutine og testmetodikk. Her startet vi med 8 kverner, med stor spredning i pris, for å få en god oversikt over markedet. Vi er imidlertid allerede i gang med å vurdere hvilke kverner vi kan oppdatere teste med i løpet av året. Nå som vi har et grunnlag er det lett å legge til og plassere nye kverner i samletesten. 

     

    Og feks Mazzer eller Macap som er blandt dei bedre. Ser ut som om det kun er Elkjøp/Power som får levere til test

    Takk for tips til kverner. Skal kikke på dem. (Vi har hentet kverner via produsent, ikke salgsledd)

     

    Hva i alle dager skal man med kabeloppbevaring?

    Man må jo ha kontakten i pluggen for å bruke kvernen. Og min står tilkoblet konstant.

    Er det virkelig noen som pakker sammen og kveiler opp ledningen etter hver bruk?

     

    Kabeloppbevaring kan redusere kabelsalat på benken ved at du kan justere lengden. Du trenger jo ikke snurre den helt inn, men tilpasse den til hvor du har stikkontakten. 

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...