Jump to content

Soseks

Medlemmer
 • Content Count

  16452
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  140

Soseks last won the day on February 2 2018

Soseks had the most liked content!

Community Reputation

13958 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

77799 profile views
 1. Såååååå, hvorfor er vi oppgitt? Er det fordi argumentene dine gir mening og at vi nekter å tro på at jorden er flat?
 2. Jeg spurte deg jo på forrige side hvorfor du regner med å skulel se en "bulk" om vi bor på en klode.Det virker som om det bare var lettere å fortsette å påstå at man skal se dette uten å forsvare det. Dette som alt annet om flat jord. Andre brukere som argumenterer for globuslæren, mener at hvis jeg ikke kan se det som er på andre sida av en innsjø, bør jeg forstå at vi er på en spinnende jordklode. Innebærer ikke dette at det er en "bulk" på innsjøen? Ave Maria og hellige Jesus. Hva jobber foreldrene dine med?
 3. "Og det kunne godt være at noen kunne ha fått noe interessant vitenskapelig ut av den formen for løftekapasitet. Mon tro om ikke noen hadde vært villige til å ta den risikoen hvis det var gratis, sier han." Vel, hvis noen skulle brukt omtrentish all løftekraften så ville det vært en ting som kostet ekstremt mye så jeg stiller meg tvilende til at noen ville "hoppet på" selv om det var gratis. I "rakett ut i verdensrommet"'s verden så er det stort sett halvveis garantier for at det går bra som gjelder. Skulle f.eks. militæret skutt opp en sak til 1 milliard USD så tviler jeg på at de ville krysset fingrene for at det gikk bra hvis det var gratis, bedre å satse på noe som har vist seg å fungere 99%.
 4. Dude! 12 år!! 0.o Så lenge det ikke var Trine Skei Grande så var det snasent.
 5. Det jeg ikke klarer å forstå er hvordan disse menneskene har fått det for seg at de er bedre i stand til å forklare naturfenomener enn andre, jeg tviler sterkt på at de fikk gode karakterer i naturfag på skolen. Hvordan klarer de å innbille seg at de er så vanvittig gode på disse områdene? De har en sterkt trang til å føle seg lurt, koste hva det koste vil. Så har vi de som mener at de få linjene i bibelen som handler om søyler og fire hjørner tilsier at jorden er flat uten å vite at søyler og hjørner var mye brukt i gamle dager som symboler på ting. Det nytter dog ikke å forklare det heller fordi deres tolkninger er de riktige og hvis noen sier imot og kommer med fornuft så "lalalalalalalallala".
 6. At du mener det var riktig gjør det ikke nødvendigvis riktig. 2-3 sekunder er ikke mye og for meg høres det ut som bilen bak måtte være ganske så nærme. At bilen foran bremset gir deg ikke rett til å slenge deg ut i venstre felt. Med andre ord så er det ikke viktig.... Edit; @Nederst forrige side.
 7. Hvis du kan si hva du gjorde for å fikse problemet så hadde det vært knall. Mange som spør om hjelp her og hvis du fikser det, skriver det ned og merker med beste svar så er det større muligheter for at folk slipper å spørre om det samme igjen
 8. Er anlegget bra i utgangspunktet og el-nettet i orden så trenger man strengt tatt ikke jording. Meeeeen det er idiotisk å ikke slenge det inn overalt når man bygger så det er merkelig at de kun har jording på bad og kjøkken, kanskje de tenker at komfyren trenger mest sikring... Jording kan bare gå gjennom en egen kabel så så vidt jeg vet så er det ingen vei utenom å legge egen jordingskabel. Sikringen skal dog beskytte noe og slå ut hvis det skjer noe dritt. Superikkeekspert så hvis det er helt på jordet så lærer jeg hvertfall noe nytt hvis noen kjefter litt på meg
 9. Courage is not the absence of fear but rather the ability to triumph over it. Hva vet du om programmering?
 10. Jævlig mye drama i elektronikkverden. Skulle nesten lagd en film om kaoset
 11. Da ble det lettere å Gooooogle https://videoconverter.wondershare.com/vlc/mp4-not-playing-on-vlc-player.html
 12. Når ble vikeplikt fartsavhengig? Etter mitt syn høres denne saken enkel ut, noen har skiftet felt og i forbindelse med dette forårsaket en ulykke. Det er lett å fordele skyld i slike tilfeller. Fra tidenes morgen omtrent. Problemet har vært og er fortsatt at den som bryter vikeplikten sjelden har hatt nok bevis til at det har vært 100% sikkert at man har kjørt riktig. Men det er selvfølgelig fortsatt en del idioter som innbiller seg at så lenge de klarer å gasse på nok til at en annen teknisk sett får vikeplikt så har de sitt på det rene. Dashcam som det så fint kalles har gjort at mange vikepliktssituasjoner har gått i vikepliktførerens favør fordi den andre har kjørt som en trafikkfarlig idiot.
 13. Altfor mye, men her er et fint sted å starte https://en.wikipedia.org/wiki/ARPANET Enkelt forklart så var det et nettverkssystem som ikke ble lammet av et atomanggrep. Selv om en node ble tatt ut så kunne de resterende fortsatt kommunisere. Hva vet du om lær? Edit; En av de bedre lekene du har startet SCM. Me like
 14. Det er VELDIG mye vitenskap dere baserer dere på der ting har blitt ødelagt under eksperimentet. At raketten går tapt har ingenting å si da det er resultatet som har noe å si. Forresten så har det tidligere (og fortsatt) vært så vanskelig å lande en rakett at det har vært liten vits å prøve. Skyter jeg en rev og reven råttner så har jeg ikke skutt reven? Raker jeg løvet i hagen, komposterer det og bruker komposten til potetene mine så har ikke løvet eksistert? Runker jeg og spruter i dass så har ikke runkingen funnet sted? Leverer jeg en bukse hos Fretex så har jeg aldri eid buksen? Tar jeg et bilde av min mor, lagrer det på en minnepenn og minnepennen blir ødelagt så har jeg aldri tatt bildet av min mor? Kapper jeg ned treet i hagen så har ikke treet eksistert? Brenner jeg opp pappesken symaskinen ble levert i så har jeg aldri kjøpt symaskinen, den dukket opp fra intet? Når de fjerner steinen fra plassen de sprenger på i nabolaget her så har ikke steinen eksistert der de sprengte den ut? Kan komme på tusen andre eksempler som er på ditt/deres nivå, men det gir ikke mer mening selv om jeg skriver ned titusener av dem.
 15. Det er direkte feil. Kjører bilen i venstre felt i 250 km/t så er det ikke den som bytter felt sin feil. Hvis man ser at en bil er et par hundre meter bak så er det stort sett greit å bytte felt, bortsett fra når bilen bak kjører "miste lappen, bot og kanskje litt fengsel fort".
×
×
 • Create New...