Jump to content

Snusmummrikken

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Snusmummrikken


 1. Hei! Jeg har en Keeway F-act (scooter)

  Når jeg kjører så bare homper den. Når jeg har gass så så er det akuratt som at bensinen ikke tenner. Jeg har byttet tennplugg, jeg har sett om det er noen bensin slanger som er i klem, jeg har sett i forgasseren. Osv. Er det noen som vet noe jeg ikke vet? Haha :)

  Ps: kan dette ha noe med CDI-boksen?

   

  Dette problemet skjedde helt uventet, hadde ikke rørt noe på scootren eller noe annet.

  Glad for alle seriøse svar! :)


 2. Hei, jeg har et kjapt og ganske dumt spørsmål.

   

  Er det slik at de første fem tallene på kilometertelleren som står hvitt på svart forteller hvor langt sykkelen har kjørt, mens det siste tallet som står svart på hvitt er en slags teller?

   

  Så hvis det f.eks står 114579 så har sykkelen kjørt 11.458 / 11.500 km?

   

   

  Heisann! ser at du er litt blank på dette her. det siste sifferet er en teller som teller antall meter du kjører. når den har rundet 10 så blir det 1 til tall lagt på det andre sifferet. btw: du hadde riktig på det du sa ;)


 3. Hmmm.. Politiknapp er nok noe du ikke får kjøpt på de forskjellige forhandlerne, vet at det er elektronisk. men å ha den i lomma vil jeg nå ikke tro du får gjort.

   

  Hvis du ser etter politiknapp som det kalles så kan det bli vanskelig. høres litt teit ut men se på ebay, det er en del ting der du får kjøpt som du ikke får kjøpt andre steder.

   

  Hvis du kjøper politi knapp så vil det være mye arbeid og kan skje mye tull.

  kjenner en fyr som har dette, han har blitt stoppet i kontroll 2-3 ganger å da har han tatt på det, han påstår at det har funket.

   

  PS: Montering av dette så burde du ha kjennskap til sykkelen, det er en del ting du må gjøre før jobben er ferdig. stor risiko for å ødelegge motoren hvis du har denne politiknappen på i lengre tid.

   

  men lykke til!

  Skal ikke si hva du burde elller ikke burde. ditt valg, er her for å hjelpe deg med spørsmålene ;)

   

  Høres ut som en morsom jobb. Lykke til igjenn og håper du klarer det ;)


 4. Hei hei! hvis du er ute etter en sykkel som går bra, så er det 2 takt som gjelder, det går bedre!

  Har selv en Honda Nsr, det er ikke naked sykkel men racing, den går i 170km't. Den ligger bra i svinger og på veien, den har litt som må mekkes på men det er ikke mye. 2 takter må mekkes mere på en vanlige 4 takter. men 2 takter er mye mere leketøy en 4 takter.

   

  Men kjøper du 2 takter så må du være forberedt på å mekke så det kan være en fordel å ha noe kunskap rundt dette området.

  Kjør vakkert!!


 5. Heisann! Dyse er en inngang på hvor mye bensin som kommer fra mopedens forgasser, med feil dyse vil det bli overført for mye eller for lite bensin. dette fører til at du ikke klarer å gi full gass før mopeden kveles. hva kjører du?

   

  Kjører du en tzr eller noe annet lignende er det mye en kan gjøre for å få den til å gå fortere. du kan kjøpe nytt drev, da vil du merke stor forskjell.

   

  Vær forsiktig med kjøringa, onkel blå er ute å sjekker vet du ;)


 6. Heisann! sykkelen din har et kjede som er dårlig smurt. du burde smøre kjedet hver gang du har kjørt lange turer, eller etter at det har regnet.

  til mitt forslag så drit i manualen, du burde ha en slakke på kjedet på ca 2cm. dersom du har for stramt kjede vil det føre til ubehagelig kjøring og mye klikk lyder, og i hverstefall vil kjedet ryke.

   

  Hold kjedet på ca 2 cm. deretter kan du etterstramme hvis det blir for mye slakke på det.

   

  Lykke til !

  Kjør vakkert :)

  • Like 1

 7. hei. da har jeg et lite spørsmål til dere, og det er om honda nsr 125, er det et godt kjøp, fortell gjerne litt om den (info). jeg vil gjerne høre svar fra de som har eller har hat en honda nsr 125. jeg ser på en som er fra 1998.

  på forhånd Takk for svar.

  Heisann! jeg har kjørt Honda NSR og har en NSR. Det du må tenke på da du gjør dette kjøpet er at kvaliteten er ikke som på de nyere sykklene. dette er en 2 takter, det vil si at sykkelen trenger mer vedlikehold. sykkelen min er 2004 modell.

  dem sluttet å produsere Honda NSR i 2000 men det var flere sykkeler igjen så det ble etterprodusert. sykkelen vil gi den en opplevelse av å kjøre noe som går litt fortere en vanlige lett sykler. sykkelen har en ganske så bra akselerasjon, når du får den opp på ca 8000 omregninger, det er først da du vil merke at den drar. sykkelen min går i 160-170km't. jeg angrer ikke ett sekund på kjøpet.

   

  sykkelen er bygd slik at det er lett å komme til på di forskjellige stedene, det som kan være en produserings feil er olje tanken og startmotoren, det eneste du bør tenke på er at du burde fylle olje direkte inn på tanken, slik at du slipper å oppleve det at sykkelenskjærer seg. startmotoren kan fikses lett, det er som regel bare å bytte børste sett. koster ikke mer en ca 400kr. men til min vurdering om denne sykkelen så er det en super sykkel, den er lett kjørt, du opplever mye morro, den er veldig god i svinger og du merker at sykkelen suger bensin etter hvert. sykkelen bruker ca en halv liter på mila, når du holder ca 100km't. min far har en BMW R1200RT, den bruker ca 1 liter på mila.

   

  Beklager for skrive feilene, haha. har skrevet ganske fort, ser at det er mye feil her.

   

  PS. Sykkelen vil gi deg mange gode turer, du kommer til å kjøre fortere en de fleste, det er en type sykkel som slår NSR, det er Aprilia ;) men når du kjører så bruk hodet.

   

  En fordel å ha litt kunnskap til å skru, men jeg har ikke hatt noen problemer. sykkelen min starter som en klokke. den bråker litt men er veldig god å kjøre, den er rett å slett herlig som første sykkel !!! Anbefales på det sterkeste!

   

  Lykke til med kjøpet. ta med deg noen som har litt peiling, så får du undersøkt om det er noen relative feil som er lett å kjenne igjen.


 8. skulle bytte tenningslås/sallås/tanklås på min YZF fordi jeg mistet nøkkelknippet, Yamaha kunne ikke lage nye nøkler da YZF tydeligvis har ett eller annet spesielt låssystem slik at jeg måtte bytte alle låser istedenfor å få laget ny nøkkel (ihvertfall det jeg fikk høre av merkeforhandler), prisen inkl. materialer og arbeid skulle komme på ca. 3500,- men dagen etterpå fant jeg nøkkelknippet så slapp å gjøre det alikevel :)

  Da slapp du unna med 3500'kr ;)


 9. Hei!

  Har mistet min eneste nøkkel til en tzr. Ser ut som jeg må bytte hele låsesystemet. Er det noe som man kan få gjort selv eller må den på verksted med tanke på spesialverktøy osv.? Takk på forhånd

  Hei, du kan bore opp tenningslåsen dersom du skal kjøpe ny låsesystem. har selv gjort det, prisen på en ny tenningslås er ikke billig. da gjelder det å kjøpe noe brukt ;)


 10. er det noen som kan fortelle meg allt av hva du må igjennom for å ta førekort for a1 ?

   

  Har en honda nsr 125, det står i vognkortet at det var tidligere en kjøre skolesykkel. lurer på om jeg kan bruke den til kjøretimer og langkjøring og sånne ting i og med at det er en sykkel som har blitt brukt til kjøreskoler.


 11. om du kan ta av lyddemperen har du nok allerede effektanlegg og bytte av lyddemper vil ikke ha noe å si, vet du hvilket anlegg du har? skal stå midt på svanehalsen ;)

  Der tokk jeg feil hehe. Lyddemperen er sveiset fast. men lurer litt på hva som er gjort med sykkelen siden den går i 160-165 km/t. noen som kan ha en anelse om hva det kan være? :)


 12. Originalt anlegg er ferdisveiset, slik at lyddemper sitter fast på svanehalsen, og bare bytte lyddemper blir mye arbeid, og kommer nok ikke til å utgjøre noen forskjell.

  å bytte både svanehals og lyddemper er å anbefale, men ikke for lyden. det eneste som skjer med lyden er at den blir høyere og skarpere. ikke det jeg ville kalt grommere ;)

  jeg kan bytte lydemper, den sitter ikke fast :)


 13. Hei!

  lurte på om det er mulig å kjøpe bare en lydemper til Honda NSR 125.

  vill at sykkelen skal ha litt grommere lyd.

  farten trengs ikke, den går i 160. forrige eier har gjort etteller annet men vet ikke helt hva.

  kom gjerne med tips ! setter stor pris på svar :-)

  ;)


 14. Heisann! jeg har en Honda NSR 125.

  jeg har en gåend startmotor, vet hva feilen er.

   

  børstene er slitt også har skruene inni startmotoren irra seg så det går ikke ann å skru dem ut. lurer på om jeg skal bruke borr og borre ut skruene. men har sett på pris på start motor, men er litt dyrt!

   

  er det noen her som har noen forslag?

  Setter stor pris på svar :)

   

  :) :) :)


 15. Hei!

   

  Jeg skal klargjøre en lettsykkel som har stått inne i snart 2 år for salg, og jeg kunne trengt litt tips til hvordan jeg skal få best resultat.

   

  Jeg er nødt til å pusse vekk noen rustflekker og noen steiner som har brent seg fast på visse plasser, og til dette tenkte jeg å bruke "autosol", og så bare pusse vekk med en tannbørste.

   

  Deretter tenkte jeg å spraye over hele sykkelen med et eller annet avfettningsmiddel og la det stå å godgjøre seg i 5-10 min før jeg vasker av hele sykkelen med høytrykksspyler.

   

  Jeg er også nødt til å gå over noen plasser på sykkelen med "black polish" for å få litt klarere svartfarge og for å skjule litt riper.

   

  Er det noe annet jeg bør tenke på før sykkelen er klar for salg?

   

  Hvordan er det med kjede / drev? Bør det smøres før bruk? I så fall, med hva?

   

  Takker for info :)

  Hei hei! hvis jeg var deg og skulle solgt min sykkel vill jeg gått gjennom sykkelen og sett etter skader og testet sykkelen. Du nevnte at du hadde latt sykkelen stått stille i ca 2år. for å få mest mulig for sykkelen så prøv å vaske der det er lett å komme til. som under setet dekslene under på motoren.

   

  Høytrykkspyler!! :O pass på! det er ganske høyt trykk du spyler, vill anbefalle deg å bruke hageslangen istedenfor, er det litt hakk på kåpa kan du risikere å flerre av lakken på kåpa, det er en sjanse jeg ikke ville tatt. kjedet burde du smøre skikkelig med ordentlig fett pga det har stått stille så lenge. du kan risikere å knekke kjedet dersom du kjører uten at du har smørt det skikkelig.

   

  Etter at du har tatt på avfetting så la det være på i en liten stund før du vasker det av, så fettet får trekt seg litt godt inn i sykkelen.

  hvis du har litt rust og noen flekker her og der. og du klarer ikke å fjerne det. så pass på hvilken spray du bruker, let godt gjennom spray boksen før du bruker den.

  det kan risikere å ødelegge fargen!

   

  Lykke til med sykkelen! håper du får solgt den!

   

  Kan jeg spørre hvilken sykkel du selger? :)


 16. Heihei.

   

  Holder på meg mellomtung lappen. Ser etter motorsykler og har falt for Ninja 250R sitt utseende.

   

  Det eneste som skremmer meg er at denne bare har 33HK og er en 250 kubikker.

   

  Burde det skremme meg ?

   

  Hvordan er den på lange turer og en skolevei på 30-40 min pr. vei neste år.

   

  Vil jeg savne mer hester og kubikk?

   

   

  Noen synspunkter rundt dette ?

   

  Takker for svar.

  Heisann!

  Skjønner godt at du har falt for utsende til den sykkelen der!

  det er en ganske god sykkel å kjøre med og den går fra 0-100km/t på ca 5.7 sekunder.

   

  sykkelen har ikke den største motoren men den går som bare det! det er får feil med sykkelen. selv syntes jeg at sykkelen er ganske så morsom å kjøre, den drar godt og er fin å kjøre på turer.

  det beste du kan gjøre er å dra til en forhandler eller noen som eier sykkelen og prøve å få kjørt den. da anbefaler jeg deg å kjøre en litt lang tur så du selv kan bedømme hvordan sykkelen selv er. kjør på en landeveg som ikke er så siviliser så får du testet sykkelen og se hvordan sykkelen klarer seg gjennom testen.

   

  det må litt kjørin til for å bedømme selv hvordan sykkelen er!

  Selv liker jeg den sykkelen men hvis jeg skulle kjøpt meg ny hadde jeg kjøp en som har litt større motor og en som går fra 0-100km/t litt raskere.

  liker fart, skal ikke motsi det.

   

  Lykke til videre! håper du får den sykkelen du vill ha!

  Kjør forsiktig! :);)


 17. Jeg har trenger noe lite og lett slik at jeg ikke velter...er 1.68m, men har ikke en eneste muskel i kroppen.

  Jeg har sittet på en Honda nsr 125cc, som var alt for tung og stor. Jeg vurderer å kjøpe en Honda cbf eller Honda cbr, noen forslag eller råd til meg? :)

  Heisann! du er ikke den første som sier at det kan føles stort med en sykkel. Honda nsr, ja, jeg har selv en sånn sykkel og for meg er det en super 2-takts sykkel. den går godt og er behagelig å kjøre. men ja, du har rett i det at den kan virke lit tung, men det er en vanesak.

  du kan også gå for en Honda Cbr 125 det er sykkler som er kanske så lette. drar kansje ikke så godt men dem er veldig lett å kjøre, har prøvekjørt dem selv men syntes det var nesten helt likt som å sitte på en tråsykkel(haha) det er min mening. men cbr er en fin jentesykkel. det er vel den slags sykkel som blir brukt.

  Lykke til! Kjør forsiktig ;)


 18. Heisann! hmm det med turtallsmåleren er jeg ikke helt sikker på med grunnen til at den går sakte i oppoverbakke er nok fordi du har feil instilt på forgasseren, vil tippe at forgasseren er stilt inn slik at du får tillført for mye eller for lite bensin inn til forgaseren. ting du kan gjøre er å kansje bytte dyse, koster ingen ting. likker på 50kr ca. eller så kan du prøve å justere på forgasseren. men pass på, hvis du justerer for mye så vil det bli vanskelig å få den på rett spor igjen. juster litt etter litt, deretter prøvekjører du den. det er ihvertfall det jeg ville gjort :) lykke til!

×
×
 • Create New...