Gå til innhold

PokemonLuv

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PokemonLuv

  1. Det er IKKE bedre å være alene. Man kan bli syk hvis man ikke har noen å prate med.

     

    Men til anonym: Begynn å trene! Hvis du ikke gjør det allerede. Hele livet ditt kan forandre seg.

    Det er kanskje lurt å gå til legen og fortelle hvordan du har det også. Enten om du blir henvist til en spesialist ol., eller om du bare kan prate med legen av og til.

     

    Husk at det ikke er flaut å gå til psykolog! Alle typer mennesker gjør det, uansett om de ikke har problemer.

     

    Det gjelder ikke for alle, andre finner mer glede i sitt eget selskap.

    • Liker 1
  2. Sjekket nå og tydeligvis har den stått på ukentlig defrag helt siden 2005 :hrm: Får finne en annen måte å gjøre oppstarten hakket raskere på.

     

    Kjører Windows 7, oppdaterte den i Januar/Februar (Windows Update) og etter det vil den ikke åpne opp Defragmenterigsvinduet. Men fant ut at om man trykker Windowstasten+R (Run/Kjør), skriver inn msconfig og trykker på OK, så kommer det opp et konfigurasjonsvindu, og under "Services/Tjenester" fanen er det vanligivs masse bakgrunnsprogrammer som kjører, men som aldri brukes. Skru av alle du ikke bruker, velg "Apply/Bruk" og start PC-en på nytt. Det tok my mindre tid å starte opp for meg etter at jeg gjorde det.

  3. Dere skriver "Målet vårt er å bli Nordens beste nettsted for IT og teknologi." da er dere veldig langt om dere forandrer fra hardware.no til hardware.net. Og dem som skriver inn hardware.no blir videresendt til hardware.net. Enda lengre frem, skriv alt på engelsk (og norsk om man velger "Norwegian" som språk i en meny øverst), så får dere etter hvert lesere fra hele verden.

     

    God ide? :green: :green: :ph34r: :ph34r:

    • Liker 1
  4. Vell, jeg har hadde en 16GB USB 3.0 minnepenn men den mistet jeg og jeg finner den ikke igjen, jeg tror heller ikke den passer til Linux Debian 6 heller. Er det noen som vet om en USB 3.0 minnepenn som fungerer greit med Linux Debian 6?

     

    Stilig :dribble: :dribble: Vet ikke men har hørt at Linux kan kjøre på en USB minnepenn og tror ikke at en USB 3.0 er inkompatibel, uavhengig av Linux distroen. Men kanskje noen andre kan gi deg et bedre svar.

    • Liker 1
  5. Har logoen i jpeg og allerede, men hva gjør jeg for å forandre på målene?

     

    Ok det kan man også gjøre i Paint. Bare åpne bildet i Paint og forandre

    bredden (width) til 850px, og høyden (height) til 315px som BigJaffa viser, og lagre endringene.

  6. Vel, da jeg koblet til med USB fikk jeg inntrykk av at det var noe FAT-greier. Og jeg fikk tilgang til å se innholdet på disken (preinstallerte verktøy og slikt), så filsystem skal ikke være problemet tror jeg. Etter å ha lest tråden du linket til står jeg igjen med at problemet enten er driver-relatert eller at eSATA-plugg/kabel er kaputt. Siden MSI Live Update 5 mener at driveren ikke er installert selv om kontrolleren er listet under Device Manager, så kan det kanskje være en slags konflikt et sted... :|

     

    Ja, kanskje noe med tilkoblingen, prøv å plugge den ut og vent i 5 minutter, så koble til igjen og vent i 5 minutter til. Eller du kan prøve å installere driveren til den eksterne HDD-en fra produsenten sin nettside. MSI Live Update eller Windows sin Update etc. leverer ikke alltid de nyeste driverne.

    • Liker 1
  7. Eller gode gamle Nokia 3310 fra år 2000 hvis man bare bruker mobilen til å ringe og sende SMS. I dag koster den sikkert mindre enn 300 kr. Bruker fortsatt min ennå, og er min første mobiltelefon. Fikk den i bursdagsgave og har kun kjøpt nytt originalbatteri til den en gang, ellers virker den som helt ny, heeeeeeelt ny :ohmy: :ohmy: :) :) :w00t: :w00t: :green: :green:

  8. Tips: Det er bedre å være alene, en med folk som forventer (falske venner) at man skal smile hele tiden. Man blir ikke lykkelig av å nikke til gjennomsnittssamfunnet.

     

    Tenk utradisjonelt/på dine egne egentlige meninger om alt og ingenting, og man vil øyeblikkelig se ting annerledes.

  9. Jaja men det ville tatt en stund! Filmen er på ca litt over en halv time og vi er liksom på gruppe med andre, ekke så lett og lage alt sammen i gjen for vi brukte skole tida på å lage filmen og det er vannskelig å finne en tid der alle kan. Men kan jo selvfølgelig prøve da. :)

     

    Ja skjønner, men å avtale en siste dag til å lage filmen på nytt kan jo gå. Det går nok bra, bare forklar det til alle på gruppa.

  10. "De siste seks årene har man kunnet sende meldinger til hverandre på Wii Message Board, holdt seg oppdatert på været gjennom Forecast Channel eller fått med seg nyheter via News Channel. Det blir det nå slutt på. I tillegg stenges Everybody Votes Channel, Nintendo Channel og Mii Contest Channel. Man kan heller ikke overføre data til og fra venner med Wii Connect 24-tjenesten lenger."

     

    Og deretter:

    "Heldigvis blir konsollens viktigste nettjeneste, Wii Shop Channel, fremdeles holdt vedlike. Noe annet hadde vært en blemme – mange har nok investert tungt i flerfoldige Virtual Console- og WiiWare-spill. Om denne kanalen overlever i seks år til gjenstår dog å se. Siden Nintendo ikke har knyttet nedlastninger fra Wii Shop Channel til noe annet enn konsollen, kan det lønne seg å hamstre inn spill man ønsker å ta med seg videre. Om Nintendo bestemmer seg for å stenge ned sjappa i fremtiden, kan man nemlig risikere å miste alt."

     

    Så Nintendo har bestemt at dem vil legge ned gratistjenestene, til fordel for kun betalingstjenester, og vil snart sørge for at man mister alt man har kjøpt og lastet ned, hvis man ikke kjøper dem på nytt med Wii U? WTG Nintendo WTG :omg: :omg: :thumbdown: :thumbdown:

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...