Gå til innhold

G

Medlemmer
  • Innlegg

    38 080
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

Profilkommentarer skrevet av G

  1. PS5 på lager tråden. Det kunne ha vært greit om du sa noe om hva som er akseptabelt prisleie over MSRP. For meg ville akseptabelt kanskje vært en kr 500 - 2000. For andre noe annet prisleie. Mener du at man ikke vil se flere poster før de holder nøyaktig MSRP? Modereringen din var utydelig i forhold til det, eller at jeg har misforstått budskapet du gav.

  2. Håper denne er innenfor det akseptable? Føler det selv. Men har blitt utestengt 2 ganger denne høsten i denne koronatråden.

     

  3. Ble den om Agarikon som innlegg i Covid-tråden flyttet til det sorte hullet? Tanken er jo at soppen er antiviral og har vist seg å kanskje gi beskyttelse for en rekke virus, og til og med influensa. Så jeg tenker at innlegget mitt var innenfor tema. Finner ikke innlegget igjen:

    Most recently, a team of Russian researchers has confirmed the strong antiviral activity of Agarikon against H5N1 flu virus and found that Agarikon is comparatively non-toxic to human cells (Teplyakova et al., 2012). Agarikon contains antiviral molecules new to science.Sep 15, 2012

    https://www.huffpost.com/entry/agarikon-mushroom_b_1861947

    Kom tilfeldigvis over denne via en youtube-video.

    Agarikon er en fungi (sopp), latin Laricifomes officinalis

×
×
  • Opprett ny...