Gå til innhold

Thomasedv

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thomasedv

  1. Nå begynner mobiltelefoner å bli latterlig dyrt.

    15000kr er alt for mye penger, selv om en med så "stor" skjerm.

     

    Da er dette også bare et skritt unna prototype med my teknologi. I lik stil med å ha nyeste iPhone vil de fleste som kjøper denne gjøre det for å ha den første brettbare smarttelefonen av dette slaget.

     

    Går ut fra at om interessen øker vil andre sleng seg på, eller nye/effektive produksjonsmetoder gjøre neste generasjoner mer rimelig.

    • Liker 1
  2. Har selv en "gammel" Optoma prosjektor som fungerer i full HD. Beste skjermen til Xbox spilling jeg har hatt, den og recievern har så å si ingen forsinkelse, og er en drøm å spille på. Godt bilde også. Og pæra holder ennå, etter flere å, selv om den har bedt om skifte i over ett år...

     

    Tror den er minst 3-4 år gammel, det stod om den i et lyd og bilde blad, og hvis det er den jeg husker, så er den nærmere 6 år gammel.

  3. personlig syns jeg androidskinnet til HTC har gått nedover siden m7. jeg syns det var en fin balangse og sitil på m7 når jeg fikk den, men liker ikke hva jeg har sett at m8 og m9 har fått nå.

     

    Når det gjelder ikon og sånt, så har i det minst HTC temaer som du kan lett skifte forderes utseende. Samme gjelder bakgrunn på litt av hvert, Har selv M7 da, men det er jo blitt updatert med tiden det også.

  4.  

     

     

    Det enkleste er vel uansett å ha på lyd når du filmer potetgullposen.

    Jeg regner med at dette var et dårlig forsøk på humor :D

    Nå ble jeg faktisk usikker... For hvis du først er kommet så langt at du kan videofilme en potetgullpose som ligger der to mennesker snakker, da har du sikkert mulighet for å ta opp lyd også. Så det å filme potetgullposen blir dermed bare en høyteknologisk omvei. Men en morsom teknikk, det skal de ha.

    Tenk på i skyskrapere, med et skikkelig kamera kan man jo filme posen i naboskyskraperen for å si det sånn. Slike kan man skaffe oplysninger til en eventuell konkurent.

  5.  

    Blir det ikke litt bortkastet ÃÂ¥ bruke tid og penger pÃÂ¥ dette? Jeg mener, det ultimate er jo et hologramrom noe ala. hva de har i Star Trek Voyager, sÃÂ¥ hvorfor ikke fokusere ensidig pÃÂ¥ det?

     

    Microsoft har laget prototyper av noe "lignende". Ikke helt ett hologram, men den får hele stuen til å bli en del av spillet, enten som en utvidelse av skjermen, eller som ett effektlager der det virker som om den fysiske delen av stuen din blir forvridd basert på effekter på skjermen.

    Det hele vises av en projektor.

     

     

    De har dessverre allerede gått ut og sagt at dette ikke kommer til å bli en del av XBONE, trolig pga at spill må programmeres med støtte for teknologien.

    Det ble sagt at det ikke kom til xbox one fordi det var for dyrt for at noen ville kunne kjøpe det, En TV, projektor og kinect/kamera.

  6. Teit markedsføring, alle 3D tver består jo av 2x 2D bilder, å skille ut 1 av dem blir jo bare å synkronisere shutteren til 1 av bildene for å få 2D, burde være mulig med modifiserte briller på alle 3D tver.Jeg har kjøpt briller for å gjøre 3D om til 2D på passive kinoer, dem er enkelt og greit polarisert likt på begge "brilleglassene". http://www.2d-glasses.com/
    Vent litt...Du betaler 3D-pris for å se filmen i 2D (kan ikke tenke meg en eneste film i 3D på kino som også ikke vises i 2D)... and that makes what kind of sense?

     

    Der jeg bor viser de enten eller, og det er oftest ikke nevnt om det er 3D eller ikke. Jeg kan ikke se 3D så det ødelegger jo litt for meg på kino.

  7. dette høres jo litt voldsomt ut... hvordan kan de sikre funksjonalitet til allverdens med dekodere og leverandører...

     

    skulle tro det er å ta munnen litt for full...

     

    Om dette skulle være sant, så ville det nok være et universielt system tror jeg, og eventuelle oppdateringer kan ordne kompabilitet med dekodere som ikke fungerer. Jeg vet at microsoft kan gjøre ganke nøyaktig arbeid, f.eks. kinect tror jeg de brukte evigheter på å perfeksjonere, og få til å kjenne igjen alle bevegelser.

×
×
  • Opprett ny...