Gå til innhold

traktordekk

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av traktordekk

  1. Goliath skrev (19 timer siden):

    Kan du henvise meg til hvor de nevner dette? Fant ikke noe på siden deres. 
     

    Via e-post direkte med de. Forbrukerrådet sa for øvrig at de burde opplyse på nettsidene deres at det kun var 2 års reklamasjonsrett.

    Mr D skrev (18 timer siden):

    Pris bør ha noe å si, men at merket er kjent og hvor mange som selger produktet kan da ikke ha betydning for produktets forventede levetid og egenskaper?

    Jeg har alltid vært nysgjerrig på hva som legger til grunn når man skal vurdere om et produkt har 2 eller 5  års reklamasjonsrett selv. Spurte derfor en dame i Forbrukerrådet som sa at det er mange forskjellige faktorer, og at det i praksis må vurderes ut ifra hvert enkelt tilfelle. Uten at jeg skal være for skråsikker, så mente ho nok at de mer kjente varemerkene som gjerne selges av flere aktører generelt sett har bedre kvalitet på deler enn f.eks. EMV og at det kan være med i totalvurderingen om produktet har 2 eller 5 års reklamasjonsrett.

  2. Huff. Har en Xiamoi M365 kjøpt på E-Wheels.no I 2018. Den ble ødelagt tidligere i vår og sendte derfor en reklamasjonsforespørsel til de. De nektet å reparere, men tilbød en dings som angivelig skulle fikse det til 700 kr. Jeg prøvde å forklare de at elsparkesykkelen, ifølge Forbrukerrådet, hadde fem års reklamasjonsrett. E-Wheels.no stod på sitt og mente at den kun var på to år.

    Det endte med at jeg opprettet sak hos Forbrukerrådet. Saken har ligget der i flere måneder allerede og de forklarer at en såpass dyr elsparkesykkel (jeg betalte 6000), at merket var såpass "kjent", i tillegg til at den ble solgt av forskjellige aktører gjorde utgjorde at reklamasjonsretten tilsvarer fem år. I tillegg nevnte de at de hadde mottatt svært mange klager på E-Wheels.no og Stay Classy ang. garanti- og reklamasjonssaker. 

    • Liker 2
  3. Fikk endelig aktivert RCS i meldingsappen til Samsung etter oppdateringen. Kan virke som om det er connecta via Jibe som Google Messages bruker siden Telia, som jeg har, ikke lenger støtter det.

    Edit: Bytta til Google Messages og så tilbake til Samsungs "meldinger" bare for å se om det forsvant. Fikk da opp registreringsfeil etter å ha tasta inn telefonnummeret igjen. 

  4. Hadde RCS aktivert via Samsung Messages da jeg var hos Telia, men da jeg byttet over til Talkmore, så forsvant "Chatinnstillinger" fra meldingsinnstillingene. Lastet ned Google Messages for å se om det kunne aktiveres igjen, noe det kunne. Har lastet ned Carrier Services. Noen andre som får RCS til å fungere via andre operatører enn Telia i Samsung Messages?

  5. Mulig dette er Snapchat-relatert, og har ingenting med telefonen å gjøre, men prøver her uansett.

     

    Hvis jeg går inn på Galleri og trykker på et bilde og deretter trykker på "dele-knappen" kommer det opp et panel med forskjellige apper hvor jeg kan dele bildet. Tidligere lå Snapchat som et valg der, men den er nå fjernet.

     

    Gjelder det bare meg, eller har Snapchat fjernet muligheten for å dele? Noen som veit evt. om det går an å legge til Snapchat som et valg i dette "dele-panelet"?

    • Liker 1
  6. Noen her som har problemer med Snapchat, nærmere bestemt om når får videosnapper fra personer med Huawai P9?

    Har noen snapchatgrupper med personer som har P9, alle andre i gruppen får åpnet videosnappene fra de med den telefonen, men ikke jeg.

    Enten får jeg bare første frame av videoen, ellers er det bare helt sort.

     

    Veldig merkelig problem. Tror jeg er den eneste i de gruppene som har Samsung S7 Edge.

    Har samme problemet, bare at det gjelder P9+.

  7. Å ringe fra Frankrike til Tyskland er inkludert hos Telenor, koster 0,52 hos Telia og ca 2 kroner med Chilimobil.

     

    Er litt forvirret ang. dette. Er det samme pris på samtaler/sms fra et norsk telefonnummer som befinner seg i Frankrike til et annet norsk telefonnummer som befinner seg i Tyskland, som det er for et norsk telefonnummer som befinner seg i Frankrike som ringer/sender meldinger til et tysk telefonnummer i Tyskland?

×
×
  • Opprett ny...