Gå til innhold

veloek

Medlemmer
  • Innlegg

    245
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av veloek

  1. Hehe, så du vet rett og slett ikke? :p

    Mye som tilser at jeg blir en ny (kanskje stolt) eier av en Asus UL30VT nå. Batteritid er vesentli bare..

     

    Jeg svarer bare på grunnlag av hva jeg har lest av uendelig mange reviews av maskina under "research-perioden" jeg har holdt på med i det siste. Etter mye vurdering mellom neste gen. MacBook Pro, ul30jt og ul30vt, ble det til at jeg bestilte meg ul30vt. Gleder meg som en unge til den kommer i posten =)

  2. VT har bra grafikkort, og fungerer mye bedre til spill og HD-film en A

     

     

    Har A noen bedre fordeler ovenfor VT da? Batteritid? :S

     

    Hvem er nyest?

     

    A-en kan du få med større batterikapasitet enn VT. Pass dog på at du sjekker modellnavnet på A-en før du kjøper - den finnes i både 63Wh (som VT) og 84Wh. Den med 84Wh-batteriet har modellnummer UL30A-QX056V.

     

    Edit: VT er nyest.

     

     

    Ahh, supert. Takk :)

     

    Men VT kommer jo bare med 63Wh batt.? Hvor lang tid antar du denne til å "leve" kontra 84Wh? :S Og når det nevnes ytelse, duger disse til noe spill i det hele tatt? :S :)

     

    Levetiden kommer an på bruken. Kjører du full ytelse, får du kanskje 2 timer, mens kanskje opptil 6-7 timer på batterisparing. Med full ytelse aktivert (GeForce-kortet og oppklokket cpu til 1,7Ghz) vil nok de fleste nye spill fungere på middels-til-lavt grafikkoppsett. Søk på maskina på youtube, så får du se folk som spiller f.eks. Modern Warfare 2 helt greit.

     

    Edit: Og angående forskjellen mellom 63Wh og 84Wh så utgjør det kanskje en time eller 2. Kan ikke si det sikkert, siden A-en ikke har den "boost-funksjonen", men med batterisparing på lik linje med VT, får kanskje A-en opp mot 9-10 timer.

  3. VT har bra grafikkort, og fungerer mye bedre til spill og HD-film en A

     

     

    Har A noen bedre fordeler ovenfor VT da? Batteritid? :S

     

    Hvem er nyest?

     

    A-en kan du få med større batterikapasitet enn VT. Pass dog på at du sjekker modellnavnet på A-en før du kjøper - den finnes i både 63Wh (som VT) og 84Wh. Den med 84Wh-batteriet har modellnummer UL30A-QX056V.

     

    Edit: VT er nyest.

  4. Gammel tråd dette, men tenkte jeg skulle svare likevel, siden jeg har førstegangstjenesten min på Luftkrigsskolen. Det er ikke mange stillinger her for vernepliktige, men vi har/har hatt idrettsassistenter, trykkassistenter, depotassistenter og forlegnings-/postassistenter. Helt grei plass å være for vernepliktige, med god mat, lite kvelds- og helgetjeneste, og andre goder. Det negative kan kanskje være at man ikke får noe særlig troppstilhørlighet her. Vi er en del av basetroppen på Ørlandet, men vi ser dem og befalet vårt stort sett bare på øvelser.

     

    For meg er det kanskje den mest optimale plassen å være, siden jeg kan bo hjemme, noe som er et stort pluss for min del.

  5. Hei!

     

    Jeg har en MSI MEGA 180. I denne har jeg en AMD 2400+ og en rambrikke (ddr400) på 512MB (som forøvrig kjører på 266).

     

    Problemene oppstår når jeg setter i tv-kortet jeg nettopp kjøpte meg. Dette er et Hauppauge PVR150 MCE. Maskinen blir ustabil og eject-knappen foran funker ikke på innskyvning av plater.

     

    Da jeg prøvde å installere windows xp på nytt med dette kortet i ble det mye heng under cd-lesing og driverinstallasjon etter maskinen var nyinstallert.

     

    Noen som har hatt noe av de samme problemene med mega 180 og hauppauge 150mce?

  6. OsLoFrEaK:

     

    Nå har det seg slik at tempen din høres en smule høy ut (den var oppe i 65-70 grader i går uten ha vært på i mer enn 10 min). Bytt ut kjøleren og start med en boot-disket/win98-cd. Deretter tester du rammen med memtest. Hvis rammen er fin, kan det kanskje være PSU'n? Du sa ingenting om hvilken du har.

    Men uansett så kan du ikke bruke den SD-rammen du snakka om. Den passer rett og slett ikke :p

    Men uansett. Hvis strømforsyningen din er for dårlig vil du få en meget ustabil pc, med masse blå-skjermer.

  7. Hei,

     

    Jeg har altså lyst til å starte ny cs-klan med folk som har litt erfaring og seff noe skills.

    Det er ingen ws eller vt enda, men det ordner vi senere.

    Alle som vil trye, sender meg en PM å så kjører vi en test for å se hva du duger til på en server jeg setter opp.

     

    Send meg pm med msn-adresse, så diskuterer vi medlemskap.

     

    EDIT: cs seff..:p

  8. Det er nok ikke ekstra strøm til et 5600-kort. Dette kortet er faktisk dårligere enn et Ti4200 som jeg har. Ikke rart om Doom3 hakker til deg, for det gjør det litt til meg også, og jeg kjører 800*600 medium. :thumbdown:

     

    Den tilkoblingen på kortet kan være enn tv-inn eller tv-ut elns..? Veit ikke sikkert jeg assa. Men kjøp deg et nytt kort du ja, anbefaler 9800pro, for det er f**n så billig nå.

×
×
  • Opprett ny...